• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    236
Kızlar benim oğlumun yüzünde de sivilce gibi şeyler çıktı doktor bir şey yapma sütün yağlı geçer gibi kocakarı lafları söyledi nette bioderma atoderm in iyi geldiği yazıyor ama başına gelen var mı?
Benim bebeğim 7 günlük canım sütümden östrojen hormonu geçmiş bütün vücudunda beyaz sivilceler çıktı kendiliğinden 2-3 gün içinde söndü kayboldular birşey yapmana gerek yok bence poposunda koltuk altında bile vardı yani öyle diyeyim

Kızlar acile gidiyoruz kaka yaparken çığlık çığlığa ağladı deli gibi ve karnı aşırı şiş hafiften de sert felaket korktum artık

Çok aşırı çuval gibi asla olmaz gibi geldi eşimle bana 🥲 inşallah olur da giyer canım

Kızlar acile gidiyoruz kaka yaparken çığlık çığlığa ağladı deli gibi ve karnı aşırı şiş hafiften de sert felaket korktum artık
Canım birden atılacak boyu da kilosu da giyer mutlaka. N’aptınız ne dediler inşallah bi sorun yoktur. Kakayı iyi inceledin mi?

Elektriklide gaz modu var onu mu diyorsun yoksa nasıl bı salıncak bende isterim bendeeee 🤣

Kuzum ben kolikten dolayı yoğurt süt peynir tuketmemeye çalışıyorum 🥲soyle diyim size bu huy karakter gibi bişey ben buna gene bazen şükür diyorim oglumdayken ağlayarak acile giderdim bunu uyutun diye o buna göre çok daha fazla uykusuzdu doktorlar bunun bı karakter olduğunu söylemişti bu gAzi olmadığında iki saat uyuyor diğeri daha beterdi o günleri unuttum şuan bu zor geliyor ama eşim hep şey derdi gülerek oğlum sen kendi kaderini kendin belirledin sana kardeş fln yok 🥲🤣🤣 yani demem o ki buda bizim şansımız 🥲🥲💪🏻💪🏻 L luckykus
Böyle bir salıncak yukarı aşşağı sallıyor .. anne rahmimde hissettiriyormuş ..

Eklentiler

• IMG_9471.webp
    IMG_9471.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 17
Kızar bugün kızım 16:30 civarı uyandı ve saat 00:01 sürekli 10/15 Max dakika uyudu sürekli memeye geliyor ağlıyor ne yapacağım bilmiyorum. 1 aylık atağı felan var mı ben kafayı yiyorum . Sütümü yetmiyor açmı kalıyor . Ama benim göğsümde uyuyor yerine koyunca uyanıyor.

Kızlar çıktık hastaneden eve gidiyoruz E Eylulde_gel naz_0192 naz_0192

Sürekli kaka yaparken ıkınıyor demiştim hatta dün de konuşmuştuk ilfa53 ilfa53 ile , tam uyuttuktan sonra bir baktım inliyor sessiz sessiz korktum hemen kalktım bezini açtım dakikalarca ıkındı öyle kaka yaptı. Karnı bildiğiniz davul gibi oldu hemen gittik direkt kabız bu çocuk dediler. Elleriyle masaj yaparak bayağı bi kaka yaptırdı doktor daha sonra lavman yaptık ve oluk oluk kaka yaptı. Çocuğumun gaz dışında kaka problemi de aşırı ciddiymiş. Şimdi rahatladı çok şükür ama pazartesi muhakkak doktora götüreceğim.

Sürekli kaka yaparken ıkınıyor demiştim hatta dün de konuşmuştuk ilfa53 ilfa53 ile , tam uyuttuktan sonra bir baktım inliyor sessiz sessiz korktum hemen kalktım bezini açtım dakikalarca ıkındı öyle kaka yaptı. Karnı bildiğiniz davul gibi oldu hemen gittik direkt kabız bu çocuk dediler. Elleriyle masaj yaparak bayağı bi kaka yaptırdı doktor daha sonra lavman yaptık ve oluk oluk kaka yaptı. Çocuğumun gaz dışında kaka problemi de aşırı ciddiymiş. Şimdi rahatladı çok şükür ama pazartesi muhakkak doktora götüreceğim.

Canım seni etiketlemeyi unuttum D dulu2018

Canım seni etiketlemeyi unuttum D dulu2018
Geçmiş olsun canım gerçekten çok zor ıkınıyor kendi kendine savaşıyor ve elinden birey gelmiyor . Aynısını yaşıyorum aceba benim kızımdadamı var diye düşünmeye başlaıyacağım . Kıpkırmız geçiyor gaz ve kakası olduğunda çok zorlanıyor hatta masaj bile yaptırmıyor. Çığlık çığlığa hatta rmerken bile bağırıyor ağlıyor sonra devam ediyor . Artık benden çağresizim . Doktor gaz için ilaç yazıyor ama ben faydasını göremedim .

Geçmiş olsun canım gerçekten çok zor ıkınıyor kendi kendine savaşıyor ve elinden birey gelmiyor . Aynısını yaşıyorum aceba benim kızımdadamı var diye düşünmeye başlaıyacağım . Kıpkırmız geçiyor gaz ve kakası olduğunda çok zorlanıyor hatta masaj bile yaptırmıyor. Çığlık çığlığa hatta rmerken bile bağırıyor ağlıyor sonra devam ediyor . Artık benden çağresizim . Doktor gaz için ilaç yazıyor ama ben faydasını göremedim .
Aşkım çok teşekkür ederim 🤍 Kıyamam gerçekten insan çok kötü oluyor öyle gördükçe dayanamıyor… Bu yeni bir şey değil bence kademeli şekilde bu seviyeye geldi. İlk kabız mı acaba diye sormuştum taneli yapıyor tuhaf diye ondan sonra acile gitmiştik röntgen çekilmişti gazı var denmişti hep o zamanlarda başladı bu muhabbetler. Deli gibi ıkınıyor çığlık çığlığa kaka yaparken, emerken bağırıyor hatta dün meme reddi yaşıyorum demiştim. Bir götürmende fayda var aşkım. Ben bundan sonra annelik içgüdüme güveneceğim doktor normal demişti kakasına ama değil 1 haftada bu seviyeye geldik. Mama değiştireceğim sabah ilk iş golden goat kullanıyordum daha basit bir mama kullan bebelak olur dedi. Araştırdım daha basit bağırsak açısından daha iyi bakalım deneyeceğim. Denemeden bilinemez maalesef.

Aşkım çok teşekkür ederim 🤍 Kıyamam gerçekten insan çok kötü oluyor öyle gördükçe dayanamıyor… Bu yeni bir şey değil bence kademeli şekilde bu seviyeye geldi. İlk kabız mı acaba diye sormuştum taneli yapıyor tuhaf diye ondan sonra acile gitmiştik röntgen çekilmişti gazı var denmişti hep o zamanlarda başladı bu muhabbetler. Deli gibi ıkınıyor çığlık çığlığa kaka yaparken, emerken bağırıyor hatta dün meme reddi yaşıyorum demiştim. Bir götürmende fayda var aşkım. Ben bundan sonra annelik içgüdüme güveneceğim doktor normal demişti kakasına ama değil 1 haftada bu seviyeye geldik. Mama değiştireceğim sabah ilk iş golden goat kullanıyordum daha basit bir mama kullan bebelak olur dedi. Araştırdım daha basit bağırsak açısından daha iyi bakalım deneyeceğim. Denemeden bilinemez maalesef.
Çok geçmiş olsun 🙏 bende Golden almayı düşünüyordum sindirim için onu iyi diyorlardı sma kullanıyorum da çok ikiniyor kıpkırmızı oluyor bebegim

Çok geçmiş olsun 🙏 bende Golden almayı düşünüyordum sindirim için onu iyi diyorlardı sma kullanıyorum da çok ikiniyor kıpkırmızı oluyor bebegim
Çok teşekkür ederim 🌸 Golden goat anne sütüne en yakın mama, besleyici ve gerçekten kilo da aldırıyor ama benim bebeğime bence asla yaramadı. Öncesinde de aptamil kullanıyordum o da yaramadığı için buna geçmiştim ama bu daha ağır sindirimi açısından. Her bebekte farklı tepkimeler yapıyor belki senin bebeğine iyi gelir bilemiyorum işte

Ah kıyamam yaa, zaten normalde bile kaka yaparken zorlanıp ıkınıyolar kabız olunca nasıl zorlanmıştır yavrum.Çok geçmiş olsun canım benim💛 Nasıl masaj yaptı da doktor oluk oluk yaptı kakasını peki

Ah kıyamam yaa, zaten normalde bile kaka yaparken zorlanıp ıkınıyolar kabız olunca nasıl zorlanmıştır yavrum.Çok geçmiş olsun canım benim💛 Nasıl masaj yaptı da doktor oluk oluk yaptı kakasını peki
Çok teşekkür ederiz kuzum. Hiç sorma canım benim yazık bu bebeklere vallahi en basit hastalığa bile yakalanmasalar keşke. Lavmandan sonra oluk oluk yaptı sanki musluk açılmış gibi inanamadık. Doktorun yaptığı masajdan sonra da kaka yaptı ama lavmanla neredeyse hepsini çıkarttı.

Karın yan bölgesini yukardan aşağı ittirdi ittirdikçe kaka çıktı.

Ya canim kabızlık cok fena geçmiş olsun probiotik de verir doktor o zamn bizede vermisti😐 ama benim kizimda hep ikiniyordu kakasi gayet suluydu ins bi daha olmaz canim bende simdi kakasini değiştim uyaniktim

Kızlar manuel ana kucağı iş gördü ben de. Uzun süreli değil ama kahvaltımı yemeğimi kısa süreli yapabiliyorum. İlk başlarda sevmemişti. Şimdi iyi aramız 😁 daha büyüyünce daha rahat eder ❤️
Bende de bi model var kullanayim buyudukce tek elle is olmuyor 😃 oglumda tenisçi dirseği olmuştum cok fenaydi 🤣

Ya canim kabızlık cok fena geçmiş olsun probiotik de verir doktor o zamn bizede vermisti😐 ama benim kizimda hep ikiniyordu kakasi gayet suluydu ins bi daha olmaz canim bende simdi kakasini değiştim uyaniktim
Canım çok teşekkür ederim 🤍 Bigaia ve nurse kullan dedi. Bigaia ya ek olarak bir ilaç yazmış ama eczacı gerek yok aynısı bigaia ile dedi. Of bir daha olmasın hiçbirimizde çok stresli

Canım çok teşekkür ederim 🤍 Bigaia ve nurse kullan dedi. Bigaia ya ek olarak bir ilaç yazmış ama eczacı gerek yok aynısı bigaia ile dedi. Of bir daha olmasın hiçbirimizde çok stresli
Sifa olsun inşallah duzen oturana kadar devam ediyor bu gazlar kaka sorunlari ❤️ genelde 2 3 aydan sonra olmaz ins canim

L luckykus baliiiiim geçmiş olduuuu miniğim kabız olmuş 😞 hippten çok memnunum iki cocugumada onu kullandım combiotic olanı
Benim denemedigim mama kalmadı sanırım ilkte doktor zeytinyagi koy içine 5 ölçeğe 1 tatlı kaşığı derdi onuda yaptım yok sonra hippi önerdiler bize çok yaradı bunda direk hipp almistim

Back
X