- 21 Mart 2018
- 6.352
- 16.495
- 248
O daha zor canım ben atak olmasını umut ediyorum.. çocuk doktoruna bir götürsen ?Bizm 6. Günden beri durumumuz böyle ve ben artk dayanamıyormm 50 gün oldu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O daha zor canım ben atak olmasını umut ediyorum.. çocuk doktoruna bir götürsen ?Bizm 6. Günden beri durumumuz böyle ve ben artk dayanamıyormm 50 gün oldu
Aşkım mama için hipp pre var bu alerji vs olan benekler için maması var hastane bize onu önermişti sindirimide daha kolay oluyor galiba onların birde onları denesen ?Aşkım çok teşekkür ederimKıyamam gerçekten insan çok kötü oluyor öyle gördükçe dayanamıyor… Bu yeni bir şey değil bence kademeli şekilde bu seviyeye geldi. İlk kabız mı acaba diye sormuştum taneli yapıyor tuhaf diye ondan sonra acile gitmiştik röntgen çekilmişti gazı var denmişti hep o zamanlarda başladı bu muhabbetler. Deli gibi ıkınıyor çığlık çığlığa kaka yaparken, emerken bağırıyor hatta dün meme reddi yaşıyorum demiştim. Bir götürmende fayda var aşkım. Ben bundan sonra annelik içgüdüme güveneceğim doktor normal demişti kakasına ama değil 1 haftada bu seviyeye geldik. Mama değiştireceğim sabah ilk iş golden goat kullanıyordum daha basit bir mama kullan bebelak olur dedi. Araştırdım daha basit bağırsak açısından daha iyi bakalım deneyeceğim. Denemeden bilinemez maalesef.
Aşkım aldım bebelac gold 1 öncelik bir bunu denemek olacak umarım iyi gelir daha mama değiştirmeye beklenti içine girmeye bile takatim yok o kadar sıkıldım yoruldum. Ama teşekkür ederim bu da olmazsa allah korusun el mahkum denerim.Aşkım mama için hipp pre var bu alerji vs olan benekler için maması var hastane bize onu önermişti sindirimide daha kolay oluyor galiba onların birde onları denesen ?
Ben dün poposuna badem yağı ile masaj yaparken rahatladı biraz yaptı . Bizim en büyük sıkıntımız uyurken emzirdiğimde gazını ağızdan çıkaramıyor oda birikip kalın bağırsak iniyor . Bunu nasıl çözerim bilmiyorum . Uyurke asla ağzından gaz çıkartamıyorum çünki . O çok önemliymiş
Ben 38+6 da doğum yaptım 2670 kg geldi hiçbir sıkıntısı da yoktu çok şükür usg de 2800 görünüyordu ama ille yanılma payı olur tabi benimki ufak diye sizinki de öyle olmaz belki 3 kilo doğar belki fazla. Son haftalarda benim bebegimde haftada 100 gr alıyordu. Suyum bittiği için acil sezaryena alındım öyle doğurdum yoksa gelesi yoktu sıpanınMerhaba kızlarrr ben kasım annesi olacağım nasip olursa 38 e giriyorum affınıza sığınarak bişey danışmak istiyorum tecrübeli oldunuz içinbebişin kilosu 2800 bi haftada 100 gr almış sadece bu normal mi ???
Daha fazla kilo alması için bir haftada neler yapabilirim?
Plasenta yaşlanmaya başlamş dedi doktor son zamanlara yaklaşıyoruz bu normal dedi kan akışında suyunda fakan sıkıntı görmedi bu durum normal mi başka yaşayan oldumu bu yaşlanma herkestemi oluyor ??
Maşallah canım şimdi nasılsınız sağlıklı ömrü olsunBen 38+6 da doğum yaptım 2670 kg geldi hiçbir sıkıntısı da yoktu çok şükür usg de 2800 görünüyordu ama ille yanılma payı olur tabi benimki ufak diye sizinki de öyle olmaz belki 3 kilo doğar belki fazla. Son haftalarda benim bebegimde haftada 100 gr alıyordu. Suyum bittiği için acil sezaryena alındım öyle doğurdum yoksa gelesi yoktu sıpanın![]()
Çok şükür Rabbim e çok sağlıklı oğlum şu ana kadar hiç bir sıkıntısı olmadı bize sarılığı vardı çok şükür hafif seyretti ve geçti şimdi 3 kiloyu geçtik bile çok şükür çok sakin ama tepesi atınca bizi mahveden bir çocukMaşallah canım şimdi nasılsınız sağlıklı ömrü olsun
Normal ozaman bu durum ya çok tedirgin oldum biraz kafama taktım hani yapısal diyolr ama eşimde bende öyle minyon insanlr değiliz tabii ama sağlıklı olsunda en önemlisi o
Nasıl bir mesaj bende uygulasamEvet kuzum doktor da lifli beslen süt ürünlerini kes dedi. Bana da poposunun deliğine masaj yap zeytinyağ ile dedi. Aslında dikkat ediyordum zararlı bir şey yediğim yok sadece düzensiz yemek saatlerim o da her annenin böyledir zaten.
Merhaba kızlarrr ben kasım annesi olacağım nasip olursa 38 e giriyorum affınıza sığınarak bişey danışmak istiyorum tecrübeli oldunuz içinbebişin kilosu 2800 bi haftada 100 gr almış sadece bu normal mi ???
Daha fazla kilo alması için bir haftada neler yapabilirim?
Plasenta yaşlanmaya başlamş dedi doktor son zamanlara yaklaşıyoruz bu normal dedi kan akışında suyunda fakan sıkıntı görmedi bu durum normal mi başka yaşayan oldumu bu yaşlanma herkestemi oluyor ??
Aynen canımm tabii sağlıklı olsunda.. maşallah sağlıklı güzel ömrü olsun inşallahO haftalarda plasenta yaşlanmasının normal olduğunu biliyorum canım bende plasenta yaşlanması yoktu ama 34. haftadan itibaren kilo alımı bazen hiç yoktu bazen azdı 38 hafta 4 günlükken 2700 gram doğdu, senin bebeğin kilosu normal minyon bi bebek olabilir endişe etme doktorum da her bebeğin yapısı farklı belki bu kadar büyüyebiliyordur demişti sağlıklı olsun o önemli
canim cok gecmis olsun, cok sukur sifa olmus minnosunaKızlar çıktık hastaneden eve gidiyoruz @Eylulde_gel @naz_0192
Sürekli kaka yaparken ıkınıyor demiştim hatta dün de konuşmuştuk @ilfa53 ile , tam uyuttuktan sonra bir baktım inliyor sessiz sessiz korktum hemen kalktım bezini açtım dakikalarca ıkındı öyle kaka yaptı. Karnı bildiğiniz davul gibi oldu hemen gittik direkt kabız bu çocuk dediler. Elleriyle masaj yaparak bayağı bi kaka yaptırdı doktor daha sonra lavman yaptık ve oluk oluk kaka yaptı. Çocuğumun gaz dışında kaka problemi de aşırı ciddiymiş. Şimdi rahatladı çok şükür ama pazartesi muhakkak doktora götüreceğim.
Kakasını karın bölgesinde yanlardan aşağı indirerek yaptırdı. Yukarıdan aşağı süpürüyormuş gibi baş parmaklarıyla. Popoya da zeytinyağı sürerek saat yönünde masaj yap rahatlat dedi.Nasıl bir mesaj bende uygulasam
gozun aydin canimKIZLAR GÜZEL HABER!
Delirmemişiz ve yanlış yaptığımız bir şey de yok. Doktor randevumuz vardı bugün. Bu memeden ayrılmama sürekli emme ve kucak dışında uyumama durumunu anlattım. Bebek bunu ister gayet normal dedi. Eşimle dönüşümlü pış pışlıyoruz kendi başına uyumuyor dedim. Kaç kucaksınız birer saat kucaklayıp uyutun bebişin ona ihtiyacı var dedi, her istediğinde emzir dedi. Sadece çok çok yorulursan ya da yaralar artarsa veya çok ağlar da duymadığını tahmin edersen - ki uzun süreler emdiği için ve büyüme atağında olduğu için bazı öğünlerde tam doymayabilir- o zamanlar için dolapta hep sütün olsun ek süt ver sakinleşsin dedi. Yani gayet normal ve geçici bir dönemmiş sadece sabredicez. Ben uyku rutini yapamıyorum yanlış alıştırıyorum böyle giderse çok zorlanırım falan diyordum ama normal dedi yani doktor. Bu arada 5 günden fazla sürerse bu uyumama durumu o zaman haberleşelim dedi.
Saat 18:00-22:00 arası gaz sancısı oluyorsa normal ama gün boyu sürekli ağlıyorsa normal değil dedi.
Bacakların yamukluğu için de basit bir masaj gösterdi.
En güzeli de artık 4 saate kadar uyuyabilir ve devamlı ek süt vermene gerek yok dedi. İlk defa 3.5 saat uyudum bugün ve ilaç gibi geldi çok şükür![]()
Teşekkür ederim kuzum. Olmuştu da devam ediyor kabızlık maalesef.canim cok gecmis olsun, cok sukur sifa olmus minnosuna
doktora gidince seyi de sorsana, bazi doktorlar zeytinyagini sadece popoya surmek degil icirmeyi de tavsiye ediyorlar, zaten d vitamini veriyoruz misal o da zeytinyagi icerisinde eritilmis durumda malum, ben zeytinyagi icirmedim hic ama daha onceden soyledigim gibi gun icinde emzirdikten sonra meme uclarina zeytinyagi suruyorum, silmiyorum haliyle o sekilde emiyor, bana iyi geliyormus gibi geliyor. bi’ de altini acarken bazen ilik suyla pamuk islatip oyle siliyorum, ilik suyun icine de 1-2 damla zeytinyagi damlatiyorum, altini silerken bol bol elimize, ustumuze, basimiza yapiyor oglum kakasinikedi gibi hissediyorum oyle olunca kendimi
cocugun adini arslan koyduk ondan mi oldu bilmem
![]()
ayy kiyamam ya ne kadar zorlaniyorlar gazda zaten, bir de kabizlik ufffTeşekkür ederim kuzum. Olmuştu da devam ediyor kabızlık maalesef.
Hem d vitamini hem de nurse harveyste zeytinyağı varya belki ondan dememiş olabilir. Yarın doktora gideceğim detaylı konuşurum her şeyi. Ayyy kuzum tek rahat rahat yapsın da nasıl nereye yaparsa yapsınarslan işte maşallah ortalığı yakıp yıkıyor hajshfh
Çok teşekkür ederimKakasını karın bölgesinde yanlardan aşağı indirerek yaptırdı. Yukarıdan aşağı süpürüyormuş gibi baş parmaklarıyla. Popoya da zeytinyağı sürerek saat yönünde masaj yap rahatlat dedi.
Denedim bugun surdum kac gun kullanmak gerekiyor jel bozulmuyor değilmiAyva çekirdeklerini kurutuyoruz 1gün bile kurumasi yeterli. Sonra onlari üstünü az geçecek kadar kaynayıp soğumuş su koyuyoruz.( eğer çoksa yarısını daha sora kullanmak için bırak) 5 10dkka içinde jel kıvamına geliyor. Her emzirmesen sonra sür. Emzirirken yıkamana gerek yok hem bebeğin ağız içi yarası varsa çok iyi gelir. Bir zarari yok. Ben bu yöntemle bir kez yara sorunu yaşamadım bile 3.bebemdilerim şifa olur sizlere de
![]()
cocuk hastanesi olunca butun bolumler yenidogandan itibaren hizmet veriyor canim, o nedenle direkt yaptirdim, problem olmadi.Aa hem de 1 ay dolmadan, gerçekten her doktor farklı bir şey söylüyor demek ki.Göz muayenesini nasıl yaptılar peki canım? Bana da kendi doktorumuz 40ına kadar yaptırın dedi, devlete gittim bu kadar küçük bebeğe yapmıyoruz dediler![]()
Buzdolabinda bekletebilirsin. Dışarda daha çabuk bozulur. Ama dolapta 1hafta kadar kullanirsin. İstediğin kadar kullan geçene kadar çatlak yaralar. Zaten doğal olduğu için bi sıkıntı olmaz.Denedim bugun surdum kac gun kullanmak gerekiyor jel bozulmuyor değilmi