2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    239
Bizde de ikinma cok oluyordu sabaha kadar zorla yapiyordu kakasini gazda cok zor cikiyordu doktor bu ikisini verdi simdi daha rahat gaz cikiyor ve kakasini yapiyor faydasini gorduk sanirim

Eklentiler

• IMG_20251104_135229.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 37
Başım çatlıyor uykusuzluktan, tekken duşa da giremiyorum cesaret edemiyorum eşimi bekliyorum ancak öyle

Etrafı görmeye başladıkça meraklandılar Bence iyice. O yüzden uykuya dalmak istemiyorlar. Bir şeyleri kaçırmaktan korkuyorlar
Üff sanki ne kaçıracaklar yat uyu işte mışıl mışıl 1,5 saat uğraştım uyusun diye 10 dk uyudu bende 5dk gözlerimi dinlendirebildim

Üff sanki ne kaçıracaklar yat uyu işte mışıl mışıl 1,5 saat uğraştım uyusun diye 10 dk uyudu bende 5dk gözlerimi dinlendirebildim
Ben ayağımda sallayarak uyutuyorum. O dalınca ben de oturduğum yerde uyukluyorum, mıkırdanınca sallamaya devam ediyorum. Ne ona yatak var ne bana yani Aynı şekilde uykular 10-15 dk sabır ver Allahım

Ben ayağımda sallayarak uyutuyorum. O dalınca ben de oturduğum yerde uyukluyorum, mıkırdanınca sallamaya devam ediyorum. Ne ona yatak var ne bana yani Aynı şekilde uykular 10-15 dk sabır ver Allahım
Ayakta da sallıyorum kucaktada pışpışlıyorum beşiğinde de sallıyorum ama hepsinde de maksimum 10dk. Başımın üst tarafını hissetmiyorum artık orayı kesip çıkardılar sanki

Ay çok zor Allah kolaylık versin canım..eşin gelince bebeği ona verip 4 saat felan uyusan
Eşim kızı alıp gelio o da ona bakıo. Evde büyük kaos var bu minik bir dakika durmadığı için hiçbir şeye yetişemiyorz

Bu da ben. Bazen sadece ben mi böyleym diyorm. İnstaya bakıyorm bebekler doğmuş mışıl mışıl uyyor anneler makyajlar bakımlar çocuklar agu cucu yüzler gülüp bizmki kıpkırımızı hep sinirli

Sezeryan doğum yapalı 24 gün oldu ama yan yatıp kalkınca vajinal bölgemde aşırı ağrı oluyor kızlar ya düz yatınca yok ama yan yatıp kalkınca kitleniyorum resmen ne zaman normale dönecek bu durum baya kötü ağrıyor kısa süreli oluyor ama baya can yakıyor sizinde başınıza geliyormu bu tarz şeyler bi düzelemedim gitti

Bizde de ikinma cok oluyordu sabaha kadar zorla yapiyordu kakasini gazda cok zor cikiyordu doktor bu ikisini verdi simdi daha rahat gaz cikiyor ve kakasini yapiyor faydasini gorduk sanirim
Ya bize de bu probiyotikli d vitaminini verdi doktor ama sanki bunu kullanmaya başladıktan sonra gaz arttı kaka yapma durumu azaldı gibi

Ya bize de bu probiyotikli d vitaminini verdi doktor ama sanki bunu kullanmaya başladıktan sonra gaz arttı kaka yapma durumu azaldı gibi
Ya ayni damla mı bizde baya ise yaradi ikinmalar azaldı daha rahat gaz cikiyor simdi

Kızlar doktordan geliyorum kadın doğumcu. Akıntılarım henüz bitmemişti onu sordum 40 günden fazla sürerse ilaç yazacağım dedi benimki şu an 35 günlük ve hala sürüyor durmadan üşüttüğüm için ondan da olabiliyor muş üşütmemem ve Bağışıklığımın güçlenmesi için C vitamini D vitamini kalsiyum demir hapı verdi hemoroid içinde krem verdi aman üşütmeyin kızlar

Benim de leke geliyor arada cok acik renk seklinde bende doktoruma soracaktim bitmesi lazim sonucta

Ya ayni damla mı bizde baya ise yaradi ikinmalar azaldı daha rahat gaz cikiyor simdi
Evet ya,bunu kullanmaya başlayana kadar kaka günde en az 1 kere yapıyordu ama şimdi en iyi ihtimal 2 günde bir yapıyor tabi ki sütün değişmesi vs ile alakalı ama ne bileyim belki de denk geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…