- 27 Ağustos 2019
- 977
- 680
- 103
- 38
İyi bari sevindim bizimki de geçer o zaman. Islak pamukla siliyorum ben.Gözünde akıntı bizde de vardı kendi gecmis çok şükür inşallah sizinde geçer kendi
Bizde de ikinma cok oluyordu sabaha kadar zorla yapiyordu kakasini gazda cok zor cikiyordu doktor bu ikisini verdi simdi daha rahat gaz cikiyor ve kakasini yapiyor faydasini gorduk sanirimKızlar bizim 9 günlük kaka yapamama sorunumuz üzerine doktor bize BiGaia vermişti. Bu damla kaka sorunumuzu çözmediği gibi gaz problemi başlattı. Günde belki 30 kere alttan gazını çok rahat çıkartan bebeğim artık günde birkaç kere yapıyor ve devamlı gaz ıkınması yapıyor. Var mı böyle problem yaşayan? Bu ya da benzeri probiyotiklerle ?
Ben de söyliyim değiştirsin ya bunuBizde de ikinma cok oluyordu sabaha kadar zorla yapiyordu kakasini gazda cok zor cikiyordu doktor bu ikisini verdi simdi daha rahat gaz cikiyor ve kakasini yapiyor faydasini gorduk sanirim
Başım çatlıyor uykusuzluktan, tekken duşa da giremiyorum cesaret edemiyorum eşimi bekliyorum ancak öyleAynı sorun benimkinde de var dışarıyı çevreyi gördüğü her yere pür dikkat bakıyor. Duşa zor girdim çıktım istiyor ki koala gibi yapışık gezelim. Zaten koalaydık iyice yapıştı. Dışarı çıkartıp uyutucam yine pertim çıktı.
Üff sanki ne kaçıracaklar yat uyu işte mışıl mışılEtrafı görmeye başladıkça meraklandılar Bence iyice. O yüzden uykuya dalmak istemiyorlar. Bir şeyleri kaçırmaktan korkuyorlar
Ben ayağımda sallayarak uyutuyorum. O dalınca ben de oturduğum yerde uyukluyorum, mıkırdanınca sallamaya devam ediyorum. Ne ona yatak var ne bana yaniÜff sanki ne kaçıracaklar yat uyu işte mışıl mışıl1,5 saat uğraştım uyusun diye 10 dk uyudu bende 5dk gözlerimi dinlendirebildim
Ayakta da sallıyorum kucaktada pışpışlıyorum beşiğinde de sallıyorum ama hepsinde de maksimum 10dk. Başımın üst tarafını hissetmiyorum artık orayı kesip çıkardılar sankiBen ayağımda sallayarak uyutuyorum. O dalınca ben de oturduğum yerde uyukluyorum, mıkırdanınca sallamaya devam ediyorum. Ne ona yatak var ne bana yaniAynı şekilde uykular 10-15 dk sabır ver Allahım
Eşim kızı alıp gelio o da ona bakıo. Evde büyük kaos var bu minik bir dakika durmadığı için hiçbir şeye yetişemiyorzAy çok zor Allah kolaylık versin canım..eşin gelince bebeği ona verip 4 saat felan uyusan
Bu da ben. Bazen sadece ben mi böyleym diyorm. İnstaya bakıyorm bebekler doğmuş mışıl mışıl uyyor anneler makyajlar bakımlar çocuklar agu cucu yüzler gülüp bizmki kıpkırımızı hep sinirliBen ayağımda sallayarak uyutuyorum. O dalınca ben de oturduğum yerde uyukluyorum, mıkırdanınca sallamaya devam ediyorum. Ne ona yatak var ne bana yaniAynı şekilde uykular 10-15 dk sabır ver Allahım
Bizde de vardı göz iltihabı damla kullandık 5 gün şükür geçtiBen de yapamıyorum aspiratörü. Göz iltihabı var onun masajını da yapamıyorum. Çok artarsa doktora gidip siz yapın dicem artık napayım.
Ya bize de bu probiyotikli d vitaminini verdi doktor ama sanki bunu kullanmaya başladıktan sonra gaz arttı kaka yapma durumu azaldı gibiBizde de ikinma cok oluyordu sabaha kadar zorla yapiyordu kakasini gazda cok zor cikiyordu doktor bu ikisini verdi simdi daha rahat gaz cikiyor ve kakasini yapiyor faydasini gorduk sanirim
Ya ayni damla mı bizde baya ise yaradi ikinmalar azaldı daha rahat gaz cikiyor simdiYa bize de bu probiyotikli d vitaminini verdi doktor ama sanki bunu kullanmaya başladıktan sonra gaz arttı kaka yapma durumu azaldı gibi
Benim de leke geliyor arada cok acik renk seklinde bende doktoruma soracaktim bitmesi lazim sonuctaKızlar doktordan geliyorum kadın doğumcu. Akıntılarım henüz bitmemişti onu sordum 40 günden fazla sürerse ilaç yazacağım dedi benimki şu an 35 günlük ve hala sürüyor durmadan üşüttüğüm için ondan da olabiliyor muş üşütmemem ve Bağışıklığımın güçlenmesi için C vitamini D vitamini kalsiyum demir hapı verdi hemoroid içinde krem verdi aman üşütmeyin kızlar
Biz gece gündz aynıyız malesef. Ve arrk kucaktan inince de uyanıo direkt. Uzun uykusunu kucakta yapıo. Devamlı gaz yapıo ama gaz bitmioooooKızlar gündüz öyle kısa uyuyan yavrular gecede mi aynı
Benim bitmedigi gibi adete döndü umarım haftaya cumayı kadar biter bitmezse doktor haber et dediBenim de leke geliyor arada cok acik renk seklinde bende doktoruma soracaktim bitmesi lazim sonucta
Evet ya,bunu kullanmaya başlayana kadar kaka günde en az 1 kere yapıyordu ama şimdi en iyi ihtimal 2 günde bir yapıyorYa ayni damla mı bizde baya ise yaradi ikinmalar azaldı daha rahat gaz cikiyor simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?