2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    239
Benim 2. sezeryan olduğu için bu kadar çok zorlanmadım açıkçası ama öncekinde de böyle bir şey yaşadığımı hatırlamıyorum. doktoruna sordun mu?

Biz gece gündz aynıyız malesef. Ve arrk kucaktan inince de uyanıo direkt. Uzun uykusunu kucakta yapıo. Devamlı gaz yapıo ama gaz bitmiooooo
E Eylulde_gel bizim durum da aynı gerçekten kucaktan indiği zaman asla uyuyamıyor çok kısa süre içerisinde uyanıyor gündüz uykuları çok kısa gece ise ancak kucağımızda olursa çok uzun uykular uyuyor tek başına yine uyuyamıyor kaldı ki emerken uyusa bile bazen gaz sancısı yine uyandırıyor O yüzden bayağı sıkıntılar yaşıyoruz gaz da Bir türlü bitmek bilmiyor Kendisi de doymuyor uykuya da dalamıyor uykuya dalsa uzun uyuyamıyor en kötü ihtimalle gazını çıkarmak için zaten ben uyandırıyorum emdikten sonra veya ben de acıkmış oluyorum tuvaletim geliyor bir şekilde yine uyanıyor yine uyanıyor öldük bittik resmen

Bize bebişin bezinde turunculuk var gibi gelmişti o yüzden idrar testi yapıldı ve ciltte yaşayan bir bakteri olduğu anlaşıldı. Ama sonrasında bezin kakanın sıvı kısımlarını emmiş olması sebebiyle turunculaştığını tespit ettim, aslında herhangi bir şikayetimiz kalmadı. Bu sırada da gelecek hafta tekrar test yaptırırız dendiği için tekrar test yaptırdık. Bu sefer de başka bir bakteri ürediği ortaya çıktı. Doktor da dedi ki iki farklı bakteri görünmesi sonuçların yanlış olduğunu gösterir ya laboratuvarda karışıyor ya da siz örnek alırken bir problem yaşıyoruz dedi. Örneği ben alayım sonda ile ve tekrar bakalım dedi. Şimdi sonda ile örnek alacak bunu hiç istemiyorum aslında. Gereksiz bir şeyler yaptırıp bebeği de rahatsız etmek istemiyorum sürekli. Benzer durum yaşayan oldu mu? Doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum zaten.

turunculuktan kastin spesifik bir bolgede mi, yoksa idrari turuncu gibi mi geliyor? ben birkac kere spesifik bolgede turunculuk gormustum, fotografladim, doktor normal olabilir boyle, bir hafta takip edelim gecmezse bakariz detayli demisti, gecti sonra. bi’ de idrar ornegini yapiskanli posetle aldiniz, degil mi?

acikcasi gereksiz yere doktora gitme noktasinda cook haklisin, biz de sarilik yuzunden sebebini bulabilmek adina doktortan doktora suruklendik, sebebini de bulamadik, yavrum kan vermekten helak oldu, ben hastalik kaptim 10 gunum burnumdan geldi vs.

kizlar bebislerin kiyafetleri nerelerden aliyorsunuz?

ben tahmin ediyordum da, bizimki tahminimizden de uzun dogdu, uzadikca da uzuyor, yenidogan kiyafetleri yalan oldu zaten, 3 ayliklar da yavastan kucuk gelmeye basladi. alisveris yapayim diyorum ama h&m disinda hicbirini begenemedim, fiyat/performans olarak yani, yoksa guzeller tabii ama 2 ay giyecekleri kiyafetlere de dunyanin parasini dokmek istemiyorum.

Benim bugün 40 gün oldu bitmedi daha beyaz akıntı geliyor gitmem lazım benim de müsait olduğumda. Ne gibi sorun oluyormuş bitmezse?

İdrarın mı turuncu olmasından bahsediyorsun canım?

Bende mutlaka dik tutuyorum min20 dk kuzum ya.. evet taşımak için çok iyi kuzum

İdrarı açık renk, iyi bir renkte. Ama kakanın etrafı turuncu renk alıyor her zaman. Sarılık sonrası korkuttu bizi ama beslenme ile alakalı değil bence. Farklı bezler de denedik. Kakası biraz sıvı olduğu için emilen kısım o renk görünüyor diye düşünüyorum artık ben. Geçen gün altı açıkken alt açma örtüsüne yaptı. Kakayı yaptığı gibi suyunu emdi örtü, turunculaştı. Yani kakası tamamen iyi görünüyor, olması gerektiği gibi sarı renkte ama etrafı hep turuncu. Sizde olmuyor mu öyle?

İdrar örneğini o şekilde aldık ama işte bu şekilde dışarıdan bulaş olabiliyormuş. Yanıltıcı olmaması için direkt mesaneden örnek alıp bakmak istiyor doktor. Gerek var mı diye sorup biraz gösterdik isteksizliğimizi ama bir şey olmadığından emin olmam gerekiyor dedi. İçim acıyor şu çocuğa böyle şeyler yapıldıkça

Evet ya,bunu kullanmaya başlayana kadar kaka günde en az 1 kere yapıyordu ama şimdi en iyi ihtimal 2 günde bir yapıyor tabi ki sütün değişmesi vs ile alakalı ama ne bileyim belki de denk geldi
Olabilir canim bebekler degisim yasiyor bir gunu bir gune uymuyor ama devam. Ederse doktoruna danis farkli bir danla verir belki çünkü cok zorlaniyorlar ya kaka gaz konusunda

hem demir hem de sarilik yapabilir demisti doktor bana, sonra benimkinin fotografini gostermistim, urit kristaliymis farkli bir seymis ama normal demisti, uzun surmezse sorun yok dedi. sariligi da bi’ sorsana bilirubin atilirken de olabiliyormus zira.

demir takviyesi kullaniyorum, sidefer, oyle bir sey gozlemlemedim ama ilacin turunden de olabilir.

Sanırım bir senin birde benim geçmedi su ağrılar ya bende yaşıyorum çok kafama takılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…