- 27 Ağustos 2019
- 977
- 680
- 103
- 38
Bize Damla vermedi nedenseBizde de vardı göz iltihabı damla kullandık 5 gün şükür geçti
Benim 2. sezeryan olduğu için bu kadar çok zorlanmadım açıkçası ama öncekinde de böyle bir şey yaşadığımı hatırlamıyorum. doktoruna sordun mu?Sezeryan doğum yapalı 24 gün oldu ama yan yatıp kalkınca vajinal bölgemde aşırı ağrı oluyor kızlar ya düz yatınca yok ama yan yatıp kalkınca kitleniyorum resmen ne zaman normale dönecek bu durum baya kötü ağrıyor kısa süreli oluyor ama baya can yakıyor sizinde başınıza geliyormu bu tarz şeyler bi düzelemedim gitti
E Eylulde_gel bizim durum da aynı gerçekten kucaktan indiği zaman asla uyuyamıyor çok kısa süre içerisinde uyanıyor gündüz uykuları çok kısa gece ise ancak kucağımızda olursa çok uzun uykular uyuyor tek başına yine uyuyamıyor kaldı ki emerken uyusa bile bazen gaz sancısı yine uyandırıyor O yüzden bayağı sıkıntılar yaşıyoruz gaz da Bir türlü bitmek bilmiyor Kendisi de doymuyor uykuya da dalamıyor uykuya dalsa uzun uyuyamıyor en kötü ihtimalle gazını çıkarmak için zaten ben uyandırıyorum emdikten sonra veya ben de acıkmış oluyorum tuvaletim geliyor bir şekilde yine uyanıyor yine uyanıyor öldük bittik resmenBiz gece gündz aynıyız malesef. Ve arrk kucaktan inince de uyanıo direkt. Uzun uykusunu kucakta yapıo. Devamlı gaz yapıo ama gaz bitmiooooo
Antibiyotikli göz damlası verdi 5 günde geçmezse göz doktoruna gidin dedi 5 günde de gitti sizde bir sorun istersenizBize Damla vermedi nedense
Baya zorluyor beni doktorada sormadım ama sorsam normal olur diyecek gibi geliyorBenim 2. sezeryan olduğu için bu kadar çok zorlanmadım açıkçası ama öncekinde de böyle bir şey yaşadığımı hatırlamıyorum. doktoruna sordun mu?
turunculuktan kastin spesifik bir bolgede mi, yoksa idrari turuncu gibi mi geliyor? ben birkac kere spesifik bolgede turunculuk gormustum, fotografladim, doktor normal olabilir boyle, bir hafta takip edelim gecmezse bakariz detayli demisti, gecti sonra. bi’ de idrar ornegini yapiskanli posetle aldiniz, degil mi?Bize bebişin bezinde turunculuk var gibi gelmişti o yüzden idrar testi yapıldı ve ciltte yaşayan bir bakteri olduğu anlaşıldı. Ama sonrasında bezin kakanın sıvı kısımlarını emmiş olması sebebiyle turunculaştığını tespit ettim, aslında herhangi bir şikayetimiz kalmadı. Bu sırada da gelecek hafta tekrar test yaptırırız dendiği için tekrar test yaptırdık. Bu sefer de başka bir bakteri ürediği ortaya çıktı. Doktor da dedi ki iki farklı bakteri görünmesi sonuçların yanlış olduğunu gösterir ya laboratuvarda karışıyor ya da siz örnek alırken bir problem yaşıyoruz dedi. Örneği ben alayım sonda ile ve tekrar bakalım dedi. Şimdi sonda ile örnek alacak bunu hiç istemiyorum aslında. Gereksiz bir şeyler yaptırıp bebeği de rahatsız etmek istemiyorum sürekli. Benzer durum yaşayan oldu mu? Doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum zaten.
Benim bugün 40 gün oldu bitmedi daha beyaz akıntı geliyor gitmem lazım benim de müsait olduğumda. Ne gibi sorun oluyormuş bitmezse?Kızlar doktordan geliyorum kadın doğumcu. Akıntılarım henüz bitmemişti onu sordum 40 günden fazla sürerse ilaç yazacağım dedi benimki şu an 35 günlük ve hala sürüyor durmadan üşüttüğüm için ondan da olabiliyor muş üşütmemem ve Bağışıklığımın güçlenmesi için C vitamini D vitamini kalsiyum demir hapı verdi hemoroid içinde krem verdi aman üşütmeyin kızlar
İdrarın mı turuncu olmasından bahsediyorsun canım?Bize bebişin bezinde turunculuk var gibi gelmişti o yüzden idrar testi yapıldı ve ciltte yaşayan bir bakteri olduğu anlaşıldı. Ama sonrasında bezin kakanın sıvı kısımlarını emmiş olması sebebiyle turunculaştığını tespit ettim, aslında herhangi bir şikayetimiz kalmadı. Bu sırada da gelecek hafta tekrar test yaptırırız dendiği için tekrar test yaptırdık. Bu sefer de başka bir bakteri ürediği ortaya çıktı. Doktor da dedi ki iki farklı bakteri görünmesi sonuçların yanlış olduğunu gösterir ya laboratuvarda karışıyor ya da siz örnek alırken bir problem yaşıyoruz dedi. Örneği ben alayım sonda ile ve tekrar bakalım dedi. Şimdi sonda ile örnek alacak bunu hiç istemiyorum aslında. Gereksiz bir şeyler yaptırıp bebeği de rahatsız etmek istemiyorum sürekli. Benzer durum yaşayan oldu mu? Doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum zaten.
Bende mutlaka dik tutuyorum min20 dk kuzum ya.. evet taşımak için çok iyi kuzumAşkım benim pipilim zaten reflü ben her emzirmeden ya da mama içirdikten sonra kucağımda uyusa dahi fark etmiyor gece gündüz 15-20 dakika dik tutmadan yatırmıyorum. Eğer yatırırsam juno veya başka yer hiç fark etmiyor zaten kusuyor. Rahat kullanımım şu açıdan oldu gündüz salondayız gece yatak odasına gidiyoruz hep onda uyuyor sadece junoyu taşımak zorunda kalıyorum. Kemeri bağlatmıyor tam derin uykuya geçtiği zaman bağlıyorum bu açıdan da güvenilir. Başka da bir esprisi yok yani.
Antibiyotikli göz damlası verdi 5 günde geçmezse göz doktoruna gidin dedi 5 günde de gitti sizde bir sorun isterseniz
İdrarı açık renk, iyi bir renkte. Ama kakanın etrafı turuncu renk alıyor her zaman. Sarılık sonrası korkuttu bizi ama beslenme ile alakalı değil bence. Farklı bezler de denedik. Kakası biraz sıvı olduğu için emilen kısım o renk görünüyor diye düşünüyorum artık ben. Geçen gün altı açıkken alt açma örtüsüne yaptı. Kakayı yaptığı gibi suyunu emdi örtü, turunculaştı. Yani kakası tamamen iyi görünüyor, olması gerektiği gibi sarı renkte ama etrafı hep turuncu. Sizde olmuyor mu öyle?turunculuktan kastin spesifik bir bolgede mi, yoksa idrari turuncu gibi mi geliyor? ben birkac kere spesifik bolgede turunculuk gormustum, fotografladim, doktor normal olabilir boyle, bir hafta takip edelim gecmezse bakariz detayli demisti, gecti sonra. bi’ de idrar ornegini yapiskanli posetle aldiniz, degil mi?
acikcasi gereksiz yere doktora gitme noktasinda cook haklisin, biz de sarilik yuzunden sebebini bulabilmek adina doktortan doktora suruklendik, sebebini de bulamadik, yavrum kan vermekten helak oldu, ben hastalik kaptim 10 gunum burnumdan geldi vs.
Olabilir canim bebekler degisim yasiyor bir gunu bir gune uymuyor ama devam. Ederse doktoruna danis farkli bir danla verir belki çünkü cok zorlaniyorlar ya kaka gaz konusundaEvet ya,bunu kullanmaya başlayana kadar kaka günde en az 1 kere yapıyordu ama şimdi en iyi ihtimal 2 günde bir yapıyortabi ki sütün değişmesi vs ile alakalı ama ne bileyim belki de denk geldi
Kızlar Demir takviyesi alıyor musunuz? Demir takviyesi aldığım için bebeğin kakası hava ile temas ettikçe turunculaşıyor olabilir mi diye düşündüm şimdi.
F frambuazlicheesecake L luckykus kızlar sizde durum nasıl?
Aynı durumdayiz yaBiz gece gündz aynıyız malesef. Ve arrk kucaktan inince de uyanıo direkt. Uzun uykusunu kucakta yapıo. Devamlı gaz yapıo ama gaz bitmiooooo
Sanırım bir senin birde benim geçmedi su ağrılar ya bende yaşıyorum çok kafama takılıyorSezeryan doğum yapalı 24 gün oldu ama yan yatıp kalkınca vajinal bölgemde aşırı ağrı oluyor kızlar ya düz yatınca yok ama yan yatıp kalkınca kitleniyorum resmen ne zaman normale dönecek bu durum baya kötü ağrıyor kısa süreli oluyor ama baya can yakıyor sizinde başınıza geliyormu bu tarz şeyler bi düzelemedim gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?