2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
onu ben de dusunuyorum bazen ama vermeyip nasil oyalayacagiz bir de vermeyince uyuttuk diyelim aglayip uyansa bu sefer de ac mi diye endise ederim ben kesin beslenme mevzuu da kolay degil.
Benim kızım karnı tok oluyor emzirmicem diyorum ama sürekli araninca ya da durmayinca kiyamiyorum yine emziriyorum.Saftim kaysa da çok şükür diyorum yanımda .

Yaaa kıyamam işte insanın içi gidiyor sen anlatınca bile. Ay napalım birkaç ay daha telef olcaz belki ama bebişlerimiz yalnız hissetmeyecek şu koca yabancı dünyada. Değer onlara

Benimki de meme bağımlısı. acaba çok mu süt içiyor da rahatsız olduğu için verimli uyuyamiyor diyorum.
Olabilir bu arada. Bir videoda görmüştüm. bebek gazı oldukça rahatlamak için emmek istiyor, siz emziriyorsunuz, daha çok gazı oluyor, kısır döngüye giriyorsunuz diyordu. Emzirdikçe mide problemi reflü ve gaz oluyor bebekte ve bebek de bildiği tek çözüm olduğu için daha da çok emmek istiyor diyordu.

onu ben de dusunuyorum bazen ama vermeyip nasil oyalayacagiz bir de vermeyince uyuttuk diyelim aglayip uyansa bu sefer de ac mi diye endise ederim ben kesin beslenme mevzuu da kolay degil.
Ben gaz sebebiyle ağladığını bilsem bile rahatlıyor diye meme veriyordum. Ama öyle yapmamak gerekiyormuş. Her problemi için memesine izin verirseniz kaygılı bağlanmaya ve ayrıca ileride sigara gibi kötü alışkanlıkları olmasına sebebiyet verebilirsiniz diyordu okuduğum kitapta. Ben artık gazı olunca sarılıp konuşuyorum veya emerken uykuya geçecek gibi olduğumda emzik verip pış pış yapıyorum. ağzında meme ile uyuyup arada birkaç yudum emmesine izin vermemeye çalışıyorum artık.

en iyisini yapiyorsun, ben de surekli okuyorum dedigin gibi yapmaya calisiyorum fakat hala emzigi almiyor, en son pekmez suyuna banip oyle bile denedim yok anacim sevmiyor cocuk.

Ben bugün huniyi taktım arkadaşlar geçmiş olsun. Sabah 9dan beri 10 dakika 15 dakika uykuları. Ve hep ağlıyor. Meme tutmuyor. Gazı yok bişeyi yok uykuya direniyor. Ekransız büyüteceğim dediğim çocuğa 37.gününde zeka kartları videosu açtım ana kucağıyla koydum karşısına televizyonun. Melül melül izliyor

Ya kızlar benm bebeğim hala görmüyor bebekler ne zaman görmeye başlar siyah bir şeyler koydum önüne ama pek bakmıyor gibi

Kızlar bende uçuk çıkıyor, esirgedikçe korktuğum ne varsa o oluyor gerçekten çok yoruldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…