• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
Ben hiç emzik vermeyi düşünmüyordum ama meme ucu yaralarından sonra çare diye ona sarıldım 😅 Ay valla ne çözüm olursa onu yapıyoruz işte. Hiçbir şey kitaplardaki gibi değil 😂 hepimize kolaylık diliyorum 😂
Ben damakli damaksiz denedim emmiyor ya alissa iyiydi 😐

Bebeğe bulaşır diye aşırı korkuyorum ben canım emzirmeye dokunmaya bile korkuyorum şu an, sen nelere dikkat ettin
Balım sakınan göze çöp batar bak ben en çok neyden korktuysam başıma gelir hep bu yüzden hep vurdum duymaz olmaya çalıştım doğumdan özellikle sezaryen doğumdan çok korktum hiç istemedim eşimde istemedi ama ne oldu acil sezaryene alındım. Suyum gelirse anlamazsam diye çok ama çok korktum ve suyumun geldiğini anlamadım. Suyum bittiği için acil sezaryene alındım sonuç olarak. Cesur ol korkma evet benimde aklım gidiyor bebeğime birşey olacak diye kolay değil ama cesur ol bebeğine birşey olmaz. Benim doğum yaptığım günden beri uçuk ve yaram var bebeğim çok sağlıklı Rabbim'e çok şükür.

Back