- 14 Mart 2025
- 355
- 329
- 18
- 33
Temizliği robot süpürgeye yaptırdımTemizliği nasıl yaptın?Ben bugün giyinip çocuğu aşağı gezmeye indireyim dedim giyinene kadar sabretmedi diye indiremedim. Hatta şöyle söyliyim odaya poşet getirdim çöpleri atayım diye. Onları bile atamadım saatlerdir öylece duruyoruz. Poşet bir tarafta yediğim bisküvilerin paketleri bir tarafta. Her yerim uyuştu. Yemek falan zaten hiç düşünmedim bile, tahmin edersin Off
Sütçü kadın beni kıllı adama verdi yine diyordur içindenHahahaha anne kadın bundan sonra hep dans istiyorum derben de artık böyle düşünmeye başladım bu bebeler kendilerini deliye vurdular ille de sütçü kadınlar diyorlar
Of yemek falan yapmadım hiç bu hafta ben de çamaşır, banyo, temizlik, köpeğim derken yemeğe vakit bulamıyorum.
Tek zıbın + tulum yapıyorum ben 24 derecedeKızlar oda sıcaklığımız 24-25 derece 1 ve 1,6 tog uyku tulumu aldım da mesela 1i giydireceğim içine ne giydirmeliyim bi kararsız kaldım
İyi geceler canım bence anlardın eğer sorun olsaydı. Bazen benimki de öyle içiyor eksik veya fazla olabiliyor. Ateşi yoksa bir şey yoktur allah korusun olmasın daİyi akşamlar hanımlar. Benim sütüm hiç yok o yüzden mamayla besliyorum kuzumu. Normalde 90 ml içerken gündüzleri 2 saate 1, 60ml içip kalanını içmiyor bugünde ağzında tutmuş mamayı yutmamış sonra püskürdü ateşi vs yok bir rahatsızlığı olsa ağlar durmaz diye düşünüyorum normal mi acaba
Hahahahha çok doğruSütçü kadın beni kıllı adama verdi yine diyordur içindenkafaları kırıp işi mizaha vurmazsak bu hayat geçmez
O kadar sağlıklı güzel beslenmeyle böyle oldular işteAtak felan aşkım bence hikaye bizimkilerin folik asitlrri vitaminleri fazla geldiilay ve benim içineşim göbek bağınız hala kopmadı bence bukadar yapışık olamaz yoksa diyor .. resmen sanki aynı bedende gibiyiz emmese bile kafasını gögsümekoyuo uyuyacak .. yapacak birşey yok ilk 3/5 ay idare edeceğiz
20-24 derece 1.0 togu kısa kol zıbın + incecik tulum üstüne uyku tulumu giydiriyorum.Kızlar oda sıcaklığımız 24-25 derece 1 ve 1,6 tog uyku tulumu aldım da mesela 1i giydireceğim içine ne giydirmeliyim bi kararsız kaldım
Amin inşallahİyi geceler canım bence anlardın eğer sorun olsaydı. Bazen benimki de öyle içiyor eksik veya fazla olabiliyor. Ateşi yoksa bir şey yoktur allah korusun olmasın da
Benim yatak odam diğer odalara göre serin mesela dün akşam oturma odası 28 derece iken yatak odası 24 derece. Uyku tulumunun talimatında 18-20 derede diye görünce giydirmeye cesaret edemedim terlerse diye20-24 derece 1.0 togu kısa kol zıbın + incecik tulum üstüne uyku tulumu giydiriyorum.
Ben doğduğundan bu yana bu şekilde giydirip yatırıyorum hiç daha terlemedi. Torbalı model uyku tulumu eller açık.Benim yatak odam diğer odalara göre serin mesela dün akşam oturma odası 28 derece iken yatak odası 24 derece. Uyku tulumunun talimatında 18-20 derede diye görünce giydirmeye cesaret edemedim terlerse diye
Hamileyken okudum çok güzel bir kitap, bilimsel referanslar vermesi çok ikna edici. Rehber olarak ben de o kitabı kullanıyorum şu an, ilk 4 ay patron bebekO konuda en ufak bir tereddütüm veya pişmanlığım yok zatenuyku-güvenli bağlanma ve bebek diye bir kitap okuyorum şu anda. Doktorumuz tavsiye etti. İnan ki keşke bir saniye bile bırakmasaydım elimden dedim bebişimi.iyi ki de kucağımızdalar. En fazla kaç ay sürecek ki. Onun için ne kadar önemli olduğunu tahmin etmek mümkün değil
Bende de böyle, ön sütü içmek istiyor arka süt daha yavaş geldiği için tahammül edemiyor ona dolu dolu süt gelsin istiyor. Huzursuzlanmaya başladığında meme ağzındayken sağıyorum süt akışı artsın diye, bir süre daha emiyor böylece.Benimki de mememle kavga ediyor sıkıyorum ucunu süt de geliyor acaba sütüm mü bitti düşüncesi sarıyor doymadıkça
Geçen hafta süt fazlalığından mastit oluyordum nerdeyse şimdi de yetmiyor gibi geliyor ay valla düşünmicem artık çok afrikadaki bebekler büyüyorsa benimki de büyüyecek artık akışına bırakcam yoruldum
Ben de Hamilelik sırasında okumadığıma pişman oldum açıkçasıHamileyken okudum çok güzel bir kitap, bilimsel referanslar vermesi çok ikna edici. Rehber olarak ben de o kitabı kullanıyorum şu an, ilk 4 ay patron bebek
ahahaha su an okuyacak vakit yok ziraBen de Hamilelik sırasında okumadığıma pişman oldum açıkçası
Ben LCW’den aldım torbalı değilBen doğduğundan bu yana bu şekilde giydirip yatırıyorum hiç daha terlemedi. Torbalı model uyku tulumu eller açık.
Emzirirken önüme açıp okuyorum başka zaman yokahahaha su an okuyacak vakit yok zira
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?