2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
Temizliği robot süpürgeye yaptırdım ama onun için her yeri toparlamam gerekti üstüne bir de vileda attım tertemiz oldu bugüne kadar hep eşim yapıyordu içim tam rahat etmiyordu kendim el atınca iyi geldi ama uykusuzluktan geberdim gece 2 den beri ayaktayım şimdi fırsat varken uyucam erkenden

Sütçü kadın beni kıllı adama verdi yine diyordur içinden kafaları kırıp işi mizaha vurmazsak bu hayat geçmez

Kızlar oda sıcaklığımız 24-25 derece 1 ve 1,6 tog uyku tulumu aldım da mesela 1i giydireceğim içine ne giydirmeliyim bi kararsız kaldım

İyi geceler canım bence anlardın eğer sorun olsaydı. Bazen benimki de öyle içiyor eksik veya fazla olabiliyor. Ateşi yoksa bir şey yoktur allah korusun olmasın da

O kadar sağlıklı güzel beslenmeyle böyle oldular işte yaa çok doğru demiş resmen yapışığız

20-24 derece 1.0 togu kısa kol zıbın + incecik tulum üstüne uyku tulumu giydiriyorum.
Benim yatak odam diğer odalara göre serin mesela dün akşam oturma odası 28 derece iken yatak odası 24 derece. Uyku tulumunun talimatında 18-20 derede diye görünce giydirmeye cesaret edemedim terlerse diye

Benim yatak odam diğer odalara göre serin mesela dün akşam oturma odası 28 derece iken yatak odası 24 derece. Uyku tulumunun talimatında 18-20 derede diye görünce giydirmeye cesaret edemedim terlerse diye
Ben doğduğundan bu yana bu şekilde giydirip yatırıyorum hiç daha terlemedi. Torbalı model uyku tulumu eller açık.

Hamileyken okudum çok güzel bir kitap, bilimsel referanslar vermesi çok ikna edici. Rehber olarak ben de o kitabı kullanıyorum şu an, ilk 4 ay patron bebek

Bende de böyle, ön sütü içmek istiyor arka süt daha yavaş geldiği için tahammül edemiyor ona dolu dolu süt gelsin istiyor. Huzursuzlanmaya başladığında meme ağzındayken sağıyorum süt akışı artsın diye, bir süre daha emiyor böylece.

Her huzursuzlandığında meme değiştirip sürekli ön sütü aldığı için ishal oldu bizimki. Şimdi arka sütü vermeye çalışıyorum zorla

Kızlar zinco gaz damlası kullanan var mı ? Nurse harveysten bişey anlamadık zaten doktor artık onu bırakın buna başlayın dedi. Memnun kaldınız mı ?

Kızlar,özellikle meme uçları yaralı olan kızlar için ufak bir tavsiyem var.
Geçen gün evimize hemşire geldi,emzirmeyle alakalı sıkıntılarımı anlattım daha doğrusu yaralarımı ve canımın yanmasını. Hemşire bir bakayım nasıl tutuyorsun dedi ve ben emzirmeye başladım. Sonrasında şöyle bir sonuca vardık.
Benim iki emzirme arası göğüslerim aşırı doluyordu gerçekten. Hemşire dedi ki; sütün muhtemelen ilk anda tazyikli geliyor ve bebek onun hızına yetişmeye çalışırken memeyi ağzından çıkartıp (kahverengi bölümü) sadece ucunu tutuyor. Dolayısıyla daha çok acıtıyor. Emzirmeden önce bi 5 dakika sağ ki o tazyik gitsin. Ve her emzirmeden sonra iki memeni de mutlaka sağıp boşalt. Hem mastit ihtimalin azalır hem de o iki emzirme arasındaki aşırı dolma durumu normale döner.
Ben o günden beri bu şekilde yapıyorum ve gerçekten bu beni çok rahatlattı.
Bilmiyorum aynı şekilde mi yaşıyoruz ama birine bile yardım edebilirsem çok sevinirim zira o acı nasıl hayat kalitesini düşürüyor ben bilirim…

Kizlar kalca ultrasonu icin gun aldiniz mi ben bugun arastirmaya doktora goturdum bebisi 28 kasima gun verdi ayrica gazli oldugu icin emmek ister dedi 3 saat ayni memeyi ver dedi cok emdikce oda sıkıştırır bebisi dedi gaz daha cok olur gercekten ole dongunuz var bizim de hep emmek istiyor huzursuz olunca kilo alimida fazla bile dedi doktor sütüm yetmiyor düşünüyordum bazen ya cok emmek istedigi zaman hep gazmis bunlar ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…