2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
Ay bizimki de aynısı süt çok gelmeyince emmiypr ve ishal oldu durmadan da kusuyor

Sarılık sebebiyle doktora gittiğimizde beslenememe sebebinin aynı şekilde tazyikli gelmesi olduğunu söylemişlerdi. O dönem benim Memelerim çok gergindi devamlı acıyordu ve sürekli doluydu. Ama benim şu anda öyle bir problemim kalmadı yani memelerin balon gibi şişmiyor her zaman yumuşak oluyor o yüzden artık bu sebeple olmadığını düşünüyorum. çok büyük ihtimalle Bebeğimin çenesi küçük olduğu için başta iyi tutsa bile sonradan kayıyor. Çünkü bu şekilde yorum yapan bir hemşire de olmuştu. Ama çok teşekkür ederim düşünüp yazdığın için. Belki yine de denemekte bir fayda olabilir.

Ben de hemşire söyleyene kadar düşünmemiştim ama söylediklerini yapmaya başlayınca mantıklı geldi. Hala full kavramıyor ama gerçekten çok rahatlattı beni.
Umarım en kısa zamanda tamamen iyileştiririz

Biraz deniyim dedim de, zaten 10 dakika emip 5 dakika uyuduğu bir döngü içindeyiz. Mümkün değil o kadar dolması. Dolsa da sağacak zaman yok. Ayy yoruldum

Benimde aynısı yaa sütüm yetmiyor mu diyorum bugün sabah 10 dan beri emiyor arada 1 saat toplam boşluk olabilir.. yoruldum peki napıcakmışız canım damla kullanıyorum, gazını çıkarmadan yatırmıyorum

Probiyotik kullanmaya devam dedi daha gelismedigi için bagirsaklar bu donemsel. Dedi kolik olmadiktan sonra gecicektir dedi 3 saat ayni meme emzir demesi cok sut gidince daha cok gaz oldugu icin az sut olani icsin diye canim banada mantıklı geldi yani doymasa sonucta kilo almaz

Neler kullanıyorsun canım ? Valla napcağımızı şaşırdık

Bence probiyotikler damlalar hiç işe yaramıyor. Nurse harveys daha beter yaptı diye bıraktık. Doktorumuz da bunların hiçbiri çare değil falan dedi. Birkaç gündür bir şey kullanmıyorum. Sadece duş aldırıp emziriyorum sancısı olunca. Daha kötü durumda olmadığı kesin.

Kızlar benimki bugün sadece 1 saat uyudu ölcem yorgunluktan. Hırıltısı var hep oluyordu da biraz daha artmış gibi. Sizde de var mı hırıltı vs?

Hırıltı demişken balgam gibi. Chatgpt bebeklerde olur diyor ama bilemedim

Son düzenleme:
Kızlaaaar olan ve doktoruyla konuşan var mı?

Bazen hırıltı Ben de duyuyorum burun mu diye kontrol ediyorum ama sanırım burnu ile alakalı değil genel olarak bir hırıltı oluyor Çoğu zaman. Ama bazen de burnu dolu oluyor serum fizyolojikle hallediyorum onu.

Bazen hırıltı Ben de duyuyorum burun mu diye kontrol ediyorum ama sanırım burnu ile alakalı değil genel olarak bir hırıltı oluyor Çoğu zaman. Ama bazen de burnu dolu oluyor serum fizyolojikle hallediyorum onu.
Geniz gibi mi geliyor burundan gelmediği zamanlarda burnunu temizledim ama arada tıkanıyor sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…