• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
Bizde de var canim devamlı serum fizyolojik dokuyorum geciyor bi kac gun sonra tekrar basliyor bazen denizsuyu sprey var ondanda dokuyorum steminer adi
İsmini kaydettim canım yarın alayım bi kullanayım. Büyük ihtimalle evin nem oranı etkiliyor öyle düşünüyorum

L luckykus hırıltı bizde de oluyo çok emince daha çok oluyor. İlk zamanlar broşlar tıkalıydı sabki öyle çok geliyordu ses. Dr a o zaman sorduğumda damak ve genizleri çok yumuşak olduğu için normal olduğunu, hastalık olsa ayırt edebileceğimizi söyledi.

Kızlar kimyon çayı için lütfen. Benim asla tüketmediğim bi baharat olduğu için yanaşmamaıştım hiç. Öğüre öğüre içiyorum 🙈İşe mi yaradı bilmiyorum zamansal olarak problemlerimiz de azalıyor olabilir. Şom ağzımı açmayım ama yoluna giriyor gibiyiz.

L luckykus hırıltı bizde de oluyo çok emince daha çok oluyor. İlk zamanlar broşlar tıkalıydı sabki öyle çok geliyordu ses. Dr a o zaman sorduğumda damak ve genizleri çok yumuşak olduğu için normal olduğunu, hastalık olsa ayırt edebileceğimizi söyledi.
Ateş vs muhakkak olurdu dimi öyle düşünüyorum

Kızlar kimyon çayı için lütfen. Benim asla tüketmediğim bi baharat olduğu için yanaşmamaıştım hiç. Öğüre öğüre içiyorum 🙈İşe mi yaradı bilmiyorum zamansal olarak problemlerimiz de azalıyor olabilir. Şom ağzımı açmayım ama yoluna giriyor gibiyiz.
Önce kendi sonra bebenin totosunu kaşı maşallah hahah 😅😅

Anladım canım bizde aynıydık sizin gibi önce eşim hastalandı sonra bana bulaştırdı 1 hafta boyunca eşimle görüşmedik ama ben sonuçta temas ettim 7/24 maske de taksam. Ay hastalanmasınlar gaz, uykusuzluk, ağlama krizleri vs derken onunla uğraşmayalım
yok kuzum dedigim gibi, cok sukur tam olarak hasta olmuyorlar, burun akintisiyla geciyor, serum fizyolojikle 1-2 gun acarsan arada, gececektir bence. ates, oksuruk, cigerde doluluk olmadigi surece ekstra bir sey yapmaya da gerek yok diyorlar zaten, bir kisir dongu olarak; bol bol emzir soylemi…

Ben de yapıyorum 😐 bi cay kasigida bebise veriyorum 😃

yok kuzum dedigim gibi, cok sukur tam olarak hasta olmuyorlar, burun akintisiyla geciyor, serum fizyolojikle 1-2 gun acarsan arada, gececektir bence. ates, oksuruk, cigerde doluluk olmadigi surece ekstra bir sey yapmaya da gerek yok diyorlar zaten, bir kisir dongu olarak; bol bol emzir soylemi…
Çok teşekkür ederim aşkım çok sağ ol 🩷 Bi uyansın da beyefendi bakacağım durumuna göre

Anne sütü arttırıcı çaylar çok fazla gaz yapmıştı bebekte. Onların içinde de rezene olduğu için ben rezeneyi tek olarak da içmedim. rezene çayı içmek gaza iyi mi geliyor Normalde?

Emzirme danışmanı bana her emzirmede her iki memeyi de emzirmem gerektiğini söylemişti. Bunu neden öneriyorlar bilen var mı?
Zaten sık sık emzirdiğim için ben artık sol tarafı emzirdikten mesela Bir saat sonra sağ tarafı Emziriyorum zaten diye buna çok fazla uymuyorum. Bir de sağ tarafımdaki yara daha fazla. O yüzden sol taraftan emzirsem, sağ taraftan sadece sağım yapsam nasıl olur diye düşündüm. Bir iki gün bu şekilde Yapmamda Sizce sakınca olur mu?
Bu konuda yorumu olan var mı?

İsteyenler özelden bana numarasını yazsın wp grubu kuralım o zaman. Bence çok da az değil gibiyiz. Gelenler olursa onları da ekleriz ❤️

bitik durumdayim, hem fiziksel hem mental. surekli mizik mizik miziklaniyor. asla uyku yok, emmek ve alt degistirmek arasinda geciyor butun gun. “uyusun da buyusun” denen bir kavram var ama uyumadan nasil buyuyecek bu cocuk kafamda deli sorular gercekten. 😒
Bende aynı haldeyim uyumuyor uyutmuyor sürekli huzursuzluk hali var çok zorlanıyorum bende gunlerdir

Back
X