• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    239
Sağol şekerim 🥰🥰

Panik yapma desemde yapılıyor cnm ama bu kadar kendini strese sokma.Ben de çok sakinimdir ama doktora randevuya giderken acaba yasiyor mu diyerek gidiyorum 😬😄😄
Demekki hepimiz aynıyız bunultrasonlara giderken yüreğimiz ağzımızda . Öncekiler hiç korku endişe bilmezmiş biz doktorun önünde korka korka bekliyoruz cidden

Adam haklı 🤣 sonrasındada devam ediyor nipt testi yok 2li 3lü 4lü taramalar ,yok detaylısı amann bitmiyormuş bende hamile kalınca bitiyor sanıyordum 🤣
Her gün dua ediyorum sağlıkla huzurla kucağımıza alalım diye bide enerjiye de inanıyorum olumlu ve pozitif düşünüyorum hep aldığımız birkaç parça kıyafeti seviyorum 😅

Remen panik atak geçiriyorum kızlar bundan 3 gün önce sanki net şekilde bebeği hissediyordum şu 3 gündür yok kafayı taktım sürekli aklım orada haftaya çarşamba randevum var . 17+3 plasenta önde aceba konumu değişti de hissedemiyorum yada deliriyorummu yada o hissettiklerim neden kayboldu
Hic sorma valla bende senin gibi bebeğimi 15 haftada hisetmeye başladım 2,3 gun oncesine kadar cok guzel hisediyodum bi kac gundur hisedemiyorum ne yaptiysam hisedemedim 20 haftalık olduk cok korkuyorum ama benim de 1 hafta once doktor randevum vardi doktor cok hareketli ama kucuk ondan fazla hisedemiyosum dedi ama ben yinede korkuyorum🥹

Son düzenleme:
Hic sorma valla bende senin gibi bebeğimi 15 haftada hisetmeye başladım 2,3 gun oncesine kadar cok guzel hisediyodum bi kac gundur hisedemiyorum ne yaptiysam hisedemedim 20 haftalık olduk cok korkuyorum ama benim de 1 hafta once doktor randevum vardi doktor cok hareketli ama kucuk ondan fazla hisedemiyosum dedi ama ben yinede korkuyorum🥹
Napıyor bu bebekler biraz oynayıp geri şimdi bekle bakalım stresle diye içlerinden vize gülüyorlarmış anlamıyorumki aşkım sende almanyadasın dimi hayır ha deyince doktorada gidemiyoruz. Benim randevu ta haftaya.

Remen panik atak geçiriyorum kızlar bundan 3 gün önce sanki net şekilde bebeği hissediyordum şu 3 gündür yok kafayı taktım sürekli aklım orada haftaya çarşamba randevum var . 17+3 plasenta önde aceba konumu değişti de hissedemiyorum yada deliriyorummu yada o hissettiklerim neden kayboldu
Sakin panik olmayin. Heleki ilk gebelikse gec hissetmeniz normaldir. Karin ici genistir bebek daha kucuk. Egerki allah korusun kramplariniz varsa, kanamaniz varsa sikinti olur. Bence hic bos yere stres yapmayin bebekte etkilenmesin. 20.haftalarda daha bariz birsekilde hissedecegiz.

Geçen haftan bende yaşadım aynı durumu cok yorgundum 2 3 gün üst üste hissetmedim hiç hatta doktor randevum vardı aynı gün bebek gayet iyiydi uyuyordu dinlenince oda hareketlendi
Sen gönlünü ferah tut bu haftalarda her gün hissedemeyz zaten

Ya aşkım işte o pıt pıtları hissetmiyorum yada okadar odaklandımki hissetmiyorum diye hissetsemde hissedemiyorum anlamadım ayy 4 hafta çok uzunmuş ya bbu ney böyle zaman geçmedi şu bebeyi bir görseydim
Bende bi kac gundur hissetmiyorum canim bi iki kez filan karinca gezer gibi hissetmiştim benim oğluşunda plasanta ôndeydi hatta kafa asagi duruyor dedi doktor bende arada niye hissetmyrm diyorum ama arastrdm 18-19 haftalarda bebekler cok uyuyormus gelisimi acisindan normal yani belkide biz uykudayken uyanik oluyorlardr 💕

Bendede oluyor ama bende hemoroid vardi gebelik öncesinde afedersin meme gibi çiktinti var o alan zonkluyor bazen sanirim baski yaptikça oluyor bebekler buyudukçe gebeliktl de hemoroid cikabiliyor diye biliyorum ama ileriki haftalarda cikar herlde ciksa bile tam bilgim yok yanliş yonlendirmeyim seni
Kızlar bişey sormak istiyorum ya 20.haftaya yaklaştım ve son 3 4 gündür makatımda bir baskıyla beraber ağrı hissediyorum ama bazen oluyor bazen geçiyor anlamadım var mı böyle bişey yaşayan ?

Demekki hepimiz aynıyız bunultrasonlara giderken yüreğimiz ağzımızda . Öncekiler hiç korku endişe bilmezmiş biz doktorun önünde korka korka bekliyoruz cidden
Annelerimiz Nene hatun gibi seyit onbaşi gibiymiş çuvallar tasimişlar tarlada çalişmişlar ama bende azcik iş yapiyim desem evde hemen agri sizi Yuregim ağzima geliyor bisey oldu diye randevuda beklerken içim içimi yiyor heyecandan🌸

Napıyor bu bebekler biraz oynayıp geri şimdi bekle bakalım stresle diye içlerinden vize gülüyorlarmış anlamıyorumki aşkım sende almanyadasın dimi hayır ha deyince doktorada gidemiyoruz. Benim randevu ta haftaya.
He valla ya dalga geçiyolar resmen bizle sıpalar🫤 Almanyadayım kuzum ne randevu alabiliyom ne acile gidebiliyom acile gidince sıra bekle bakariz diyip saatlerce bekle sonra da bakan olmasın🫤 Ahh şu zaman geçse sağlıkla yavrularımızı kucağımıza alsak 🤲❤️

Sakin panik olmayin. Heleki ilk gebelikse gec hissetmeniz normaldir. Karin ici genistir bebek daha kucuk. Egerki allah korusun kramplariniz varsa, kanamaniz varsa sikinti olur. Bence hic bos yere stres yapmayin bebekte etkilenmesin. 20.haftalarda daha bariz birsekilde hissedecegiz.
İlk gebelik canım evet .. ama sanki 2/3 gün bent hissettim 2 gündür hissedemiyorum gibi olunca panik oldum .. yani durdu o hissiyat gitti o yüzden gerildim . Ama haklısın daha küçükler birde bende plasenta Ön duvarda dediler zaten ..

Geçen haftan bende yaşadım aynı durumu cok yorgundum 2 3 gün üst üste hissetmedim hiç hatta doktor randevum vardı aynı gün bebek gayet iyiydi uyuyordu dinlenince oda hareketlendi
Sen gönlünü ferah tut bu haftalarda her gün hissedemeyz zaten
Bende sürekli koşturmadayım aslında ona bağlı olabilirmi bilmiyorum .. umarım kızım uslu uslu uyuyordur 🥹 artık net tekmeler hissetmek istiyor insan canım ya .. ultrasonlar zaten uzun sürede oluyor 4 hafta arayla bari tekmelesinlerdr artık bir oh çekelim

He valla ya dalga geçiyolar resmen bizle sıpalar🫤 Almanyadayım kuzum ne randevu alabiliyom ne acile gidebiliyom acile gidince sıra bekle bakariz diyip saatlerce bekle sonra da bakan olmasın🫤 Ahh şu zaman geçse sağlıkla yavrularımızı kucağımıza alsak 🤲❤️
Geçen ben enfeksiyon dolayısıyla gittim acile kadın doğuma yönlendirdi . Oradaki doktorunda canımı sıkılıyordu ne benim kızı 15 dakika ne gösterdi yüzünü ellerini renklendirip babasına baktırdı 🥲 ama şuan gitmek için sebebim yok 2 hafta oldu gideli birde 🤣gitsem yine kovarlar bu kez

Annelerimiz Nene hatun gibi seyit onbaşi gibiymiş çuvallar tasimişlar tarlada çalişmişlar ama bende azcik iş yapiyim desem evde hemen agri sizi Yuregim ağzima geliyor bisey oldu diye randevuda beklerken içim içimi yiyor heyecandan🌸
Aynı konuyu dün konuştuk varya tarlada bostanda sırtlarında yüklerle çalışmış doğurmuşlar babaaanemler ,anneannemler bizde biraz iş yapalım otururken bel tıkır tıkır ses yapsın

16+2 haftadayım yatakta dönerken ayağımı çekerken bacak aramdaki kaslarda bir ağrı hissediyorum bu normal mi sizce
Çekmekte zorlanıyor gibi misiniz? Benimde bazen oluyor bide yürürken oluyor sanki iğne olmuşum da topallıyormuşum gibi ama bende bel fıtığıda var maalesef ki doktorum normal demişti
iğne batması değilde böyle baskı oluşuyormuş gibi oluyor biraz fazla yürüdüğümde akşamında oluşuyor. Sabah uyandığımda geçiyor

Bende sürekli koşturmadayım aslında ona bağlı olabilirmi bilmiyorum .. umarım kızım uslu uslu uyuyordur 🥹 artık net tekmeler hissetmek istiyor insan canım ya .. ultrasonlar zaten uzun sürede oluyor 4 hafta arayla bari tekmelesinlerdr artık bir oh çekelim
Bende koşturma yok sürekli yatış ona rağmen düşündüğün gibi değil çok takma bence bebeğini düşünüyorsan

İlk gebelik canım evet .. ama sanki 2/3 gün bent hissettim 2 gündür hissedemiyorum gibi olunca panik oldum .. yani durdu o hissiyat gitti o yüzden gerildim . Ama haklısın daha küçükler birde bende plasenta Ön duvarda dediler zaten ..
Bizde ayni yoldan geciyoruz o yuzden anliyorum seni. Kalp atisiydi yok 12.haftayi dolsun yok hissettinmi hissetmedin mi insani mahvediyor. O yuzden anin tadini cikar benim 2.gebelik o yuzden rahat ol diyorum baska sikintilar yoksa tabi. Hic stres yapma 20.haftalar 30.haftalarda tekmelerden mahvolacagiz . Buda neymis bole diye 😊 insallah hayirlisiyla saglikla zamaninda kucaklarimiza alalim evlatlarimizi 🤗

Yolk sacı genelde kese 10-12 mm civarında gözükür bende 5+1 de 7 mm ama yolk sacı yok dedi doktor bugün 6+2 oldum bugün bebek yada yolk sacını gorme umudum var.
Dediğin gibi belirtiler çok saçma bir şekilde bende de yok oluyo iştahsızlık haricinde çok bi belirtim yok. Hatta boş gebelikden şüphelenen bir sürü kadın var burda çoğu boşuna evham yaptılar. Kanama olmadıkça hiç korkma. Haftasi da genelde yanılma payı oluyor geç döllenme olduğu için.
Canım Yolk saçı ilk ne zaman gördün kaçıncı haftandaydın

Back
X