• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    239
Geçen ben enfeksiyon dolayısıyla gittim acile kadın doğuma yönlendirdi . Oradaki doktorunda canımı sıkılıyordu ne benim kızı 15 dakika ne gösterdi yüzünü ellerini renklendirip babasına baktırdı 🥲 ama şuan gitmek için sebebim yok 2 hafta oldu gideli birde 🤣gitsem yine kovarlar bu kez
Yavrum zaten gitsende acilde anlamıyolar valla bak en son acile 2,3 hafta once gitmistim bana dedi ki bebeğin 9 santim hersey yolunda😁 sabah kendi doktoruma gidiyorum bebeğim 17 santim🤣 anlamiyolar ne ölcum yapmasını biliyolar uğraşmak dahi istemiyolar en iyisi kendi doktorun sıkma canını Rabbim buyuk bebişlerimiz.iyi ❤️ benim paşa az once duş aldım uzandım 1,2 tepik attı şukur🤲😁🩵 cok kucuk onlar daha onların her hareketini hisedemeyiz doktorum da demişti daha sert hareketleri hisedersin anca 26,27 haftalarda daha fazla hareketlerni hisedersin diye ama işte Annelik duygusu😁

Bende sürekli koşturmadayım aslında ona bağlı olabilirmi bilmiyorum .. umarım kızım uslu uslu uyuyordur 🥹 artık net tekmeler hissetmek istiyor insan canım ya .. ultrasonlar zaten uzun sürede oluyor 4 hafta arayla bari tekmelesinlerdr artık bir oh çekelim
O konuda haklısın insanın içi rahat etmiyor valla arada ben burdaym diyecek

Ya ben 20haftalıgım ama hareket cok hissetmiyorum bide ikiz huylandım bak sımdı. Bugunden berıde sol bacagıma vuran yurutmeyen bir agrı vardı bıraz hafıfledı o şükür. sola yatınca hareket hıssetmek gerekmezmı hissetmiyorum ben anlamadım. of canım sıkıldı bak sımdı

Merhabalar demir ilaci olarak fertamir kullaniyorum ama ishal yapti beni ve kullanamiyorum. Siz acaba hangi demir ilacini kullaniyorsunuz .
sidefer kullaniyorum ben, cok mide bulantisi yasadigim icin ilk donemlerde doktor ozellikle bunu verdi, cok sukur herhangi bir yan etkiyle karsilasmadim.

kizlar mide problemleri vs. yasayan varsa bunu bi’ sorabilir doktoruna.

Ya ben 20haftalıgım ama hareket cok hissetmiyorum bide ikiz huylandım bak sımdı. Bugunden berıde sol bacagıma vuran yurutmeyen bir agrı vardı bıraz hafıfledı o şükür. sola yatınca hareket hıssetmek gerekmezmı hissetmiyorum ben anlamadım. of canım sıkıldı bak sımdı
Bende bugün feci sol ayak ağrısı çekiyorum sürekli eşime masaj yap diyorum ya. Bende dünden beri gıdıklanma hissetmiyorum bebeklerin olduğu yerde ama normalmiş. Düzenli 3 saatte bir hareketi 24. Haftadan sonra hissedermişiz

ben de 20 haftalik oldum bugun ama sadece bir kere ciddi ciddi hissettim, ilk hamileligim, doktorlarin da soyledigi normal oldugu yonunde. o nedenle endise etmemeye calisiyorum. ileride nasilsa bol bol hissederiz. ☺️

Bende bugün feci sol ayak ağrısı çekiyorum sürekli eşime masaj yap diyorum ya. Bende dünden beri gıdıklanma hissetmiyorum bebeklerin olduğu yerde ama normalmiş. Düzenli 3 saatte bir hareketi 24. Haftadan sonra hissedermişiz
rahatladım canım normal ozaman tesekkür ederim❤️ Insanın hamılelıkte kaygıları artıyo kesınlıkle. Saglıkla dogursaydık hayırlısıyla.Sanada gecmıs olsun ben galiba osteocare baslıcam bu bacak agrısından

ben de 20 haftalik oldum bugun ama sadece bir kere ciddi ciddi hissettim, ilk hamileligim, doktorlarin da soyledigi normal oldugu yonunde. o nedenle endise etmemeye calisiyorum. ileride nasilsa bol bol hissederiz. ☺️
Evet ınsallah. Birkac kere hissedince hep hissetmek istiyoruz napalım. 🙃

Ben bu sabah sağlık ocağına gittim tetanoz aşısı için çağırmıştı henüz hazır hissetmediğimi yaptırmayacağımı, kendimi hazır hissedince yaptıracağımı söyledim öyle konuştuk. Neyse bana şey dedi tetanoz ve boğmaca aşısı birlikte yapılıyor difteri de var dedi. Size de böyle bir şeyden bahsettiler mi? Çok bilmediğim için ve açıkçası bilmeyi de sabah istemediğim için gitmem lazım diye koşarak uzaklaştım hajsjsj şimdi baktım tetanozla birlikte yapılıyor aslında aşının bir parçası falan yazıyor.

rahatladım canım normal ozaman tesekkür ederim❤️ Insanın hamılelıkte kaygıları artıyo kesınlıkle. Saglıkla dogursaydık hayırlısıyla.Sanada gecmıs olsun ben galiba osteocare baslıcam bu bacak agrısından
Ben kullandığım halde bugün vardı canım osteocera kullanıyorum 13. Haftadan beri düşün ve gayet rahattım dün kullanmayı unuttum başladı yine🥰 korkma hareket ettiklerinde bizi pert ederler 😂

Ben bu sabah sağlık ocağına gittim tetanoz aşısı için çağırmıştı henüz hazır hissetmediğimi yaptırmayacağımı, kendimi hazır hissedince yaptıracağımı söyledim öyle konuştuk. Neyse bana şey dedi tetanoz ve boğmaca aşısı birlikte yapılıyor difteri de var dedi. Size de böyle bir şeyden bahsettiler mi? Çok bilmediğim için ve açıkçası bilmeyi de sabah istemediğim için gitmem lazım diye koşarak uzaklaştım hajsjsj şimdi baktım tetanozla birlikte yapılıyor aslında aşının bir parçası falan yazıyor.
beni de aradilar carsamba gunu icin randevulastik, tdap asisi olarak geciyormus sanirim, detaylarini sormadim ama yarin bi’ arayip sorayim ben de, oncesinde sonrasinda dikkat etmem gereken bir sey var mi onu da sorarim.

beni de aradilar carsamba gunu icin randevulastik, tdap asisi olarak geciyormus sanirim, detaylarini sormadim ama yarin bi’ arayip sorayim ben de, oncesinde sonrasinda dikkat etmem gereken bir sey var mi onu da sorarim.
Bizi de bilgilendirir misin canım ben hiç sormadan kaçtığım için hiçbir şey bilmiyorum. Sen olcaksın sanırım inşallah kolaylıkla geçer 🌷

Back
X