• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    239
Canım biraz sakin ol lütfen böyle yaptıkça bebeği de strese sokarsın. Biiz de hissetmiyoruz sürekli hatta dünn hiç hissetmedim şu ana kadar da hissetmedim ama iyidir diye düşünmek gerek. Lütfenn böyle yapma. Acil sakinleş🙏❤️
Aşkım haklısın gerçekten biraz daha sakin olmam lazım 🥹 ama okb tetiklenecek her zaman birşey buluyor 😒 neyse haftaya çarşambaya kadar sabır edeceğim napalım

B
Omega 3'ü hem kendi doktoruma hem aile hekimine hem eczacıya sordum hepsi multivitaminde var diyor ama içindeki miktarın yetersiz olduğunu biliyorum balık da yiyemiyorum kendim ekstra omega 3 alacağım sizlerin önerisi var mı
Benim hamileliğin başından beri kullandığım multivitamin (ayrı olarak Folik asit kullanmadım sadece bunu kullandırdı doktorum Folik asit niyetine) içinde her vitamin var omegası da yeterli. Regenesis max . Bebek de her gittiğimde hem önde çıkıyor ilk başlarda 2-3 gün öndeydi şimdi neredeyse 10 gün ilerilere atmaya başladı. Ek olarak sadece d vitamini ve demir ilacı verdi ama benim demir eksikliğim yok sadece düşüp sınıra yaklaştığı için önlem amaçlı demişti o sa mideme dokundu kullanmıyorum yan etki yaptı bende. Zaten kullandığım multivitaminde az da olsa var. D vitamini de yaz gelince bıraktım her gün balkonda güneşte 1 saat güneşleniyorum eksik çıkarsa sonraki kontrolde devam ederim. İsterseniz regenesis Max in içeriğine bir bakın doktorlarım bana yeterli geldiğini söylüyor

B

Benim hamileliğin başından beri kullandığım multivitamin (ayrı olarak Folik asit kullanmadım sadece bunu kullandırdı doktorum Folik asit niyetine) içinde her vitamin var omegası da yeterli. Regenesis max . Bebek de her gittiğimde hem önde çıkıyor ilk başlarda 2-3 gün öndeydi şimdi neredeyse 10 gün ilerilere atmaya başladı. Ek olarak sadece d vitamini ve demir ilacı verdi ama benim demir eksikliğim yok sadece düşüp sınıra yaklaştığı için önlem amaçlı demişti o sa mideme dokundu kullanmıyorum yan etki yaptı bende. Zaten kullandığım multivitaminde az da olsa var. D vitamini de yaz gelince bıraktım her gün balkonda güneşte 1 saat güneşleniyorum eksik çıkarsa sonraki kontrolde devam ederim. İsterseniz regenesis Max in içeriğine bir bakın doktorlarım bana yeterli geldiğini söylüyor
Demir ilacı hangisi dokundu canım sana? Bana da gyno fero sanol verdi çok dokundu, önceki gebeliğimde feramat vermişti onu kullanıyorum şu an kontrole kadar boş geçmesin dedim gittiğimde eğer uygunsa yine feramat yazdırcam. Demir, d vitamini ve magnezyum devletin yazdığı şu an iyi diğerleri de kendim aldım. Ay iki gündür ben de balkonda oturuyorum iyi geliyo ama oturmam pek yasak olduğu için d vitaminini bırakamam gibi.

Kızlar bişey sormak istiyorum ya 20.haftaya yaklaştım ve son 3 4 gündür makatımda bir baskıyla beraber ağrı hissediyorum ama bazen oluyor bazen geçiyor anlamadım var mı böyle bişey yaşayan ?

Herkes diyor aslında devamlı olmaz diye ama insan takacak illaha birşey buluyor . Bir ara 12 ci haftayı bekledim sonra nipt şimdi hareket bu doğum olana kadar geçmiyor heralde
Galiba geçmiyor 😅 eşim hamile kaldığında herşey bitecek sandım ama yok 2 katı artışı bekle kalp atışıydı düşük tehdidiydi baya zor bir süreçmiş diyor 😅😅😅

Remen panik atak geçiriyorum kızlar bundan 3 gün önce sanki net şekilde bebeği hissediyordum şu 3 gündür yok kafayı taktım sürekli aklım orada haftaya çarşamba randevum var . 17+3 plasenta önde aceba konumu değişti de hissedemiyorum yada deliriyorummu yada o hissettiklerim neden kayboldu
Cnm ben 19. Haftamdaym. 2 gun once kontrolum vardi muayeneden once doktora dedm ben de bebek yok kesin kalbi durdu. Tik yok. Bir iki gaz hareketi gibi hissettm sonra yok hic yani. Neyse ultrasyona girdk nasil hareketli. Yani hic oyle dusunme gayet guzel hareket ediyorlar ama bizm hissetmemiz icin erken demek ki. Zaten olumsuz bisi olsa mutlaka bir farklilik anlardik

Kızlar bişey sormak istiyorum ya 20.haftaya yaklaştım ve son 3 4 gündür makatımda bir baskıyla beraber ağrı hissediyorum ama bazen oluyor bazen geçiyor anlamadım var mı böyle bişey yaşayan ?
Aynısını taşıyorum tuaf bir şey . Ama ikinci trimesterde çok yaşayan kişi varmış . Bir videoda görmüştüm

Galiba geçmiyor 😅 eşim hamile kaldığında herşey bitecek sandım ama yok 2 katı artışı bekle kalp atışıydı düşük tehdidiydi baya zor bir süreçmiş diyor 😅😅😅
Adam haklı 🤣 sonrasındada devam ediyor nipt testi yok 2li 3lü 4lü taramalar ,yok detaylısı amann bitmiyormuş bende hamile kalınca bitiyor sanıyordum 🤣

Cnm ben 19. Haftamdaym. 2 gun once kontrolum vardi muayeneden once doktora dedm ben de bebek yok kesin kalbi durdu. Tik yok. Bir iki gaz hareketi gibi hissettm sonra yok hic yani. Neyse ultrasyona girdk nasil hareketli. Yani hic oyle dusunme gayet guzel hareket ediyorlar ama bizm hissetmemiz icin erken demek ki. Zaten olumsuz bisi olsa mutlaka bir farklilik anlardik
Umarım öyledir canım artık kendini günde 2/3 kez hissettirse çok iyi olur rahatlarım

Çok gaz ağrısı o. Oğlumun gebeliğinde çok olurdu.Oturtmuyo demi kramp gibi. Üşütmüşündür muhtemelen.

Bende de oluyor son 2-3 haftadır Rahim büyüdüğü için oluyormuş bebeklerimiz artık ortalama 20 cm civarı

Maşallah canım sağlıklı olmanıza sevindim ❤️
Sağol şekerim 🥰🥰
Remen panik atak geçiriyorum kızlar bundan 3 gün önce sanki net şekilde bebeği hissediyordum şu 3 gündür yok kafayı taktım sürekli aklım orada haftaya çarşamba randevum var . 17+3 plasenta önde aceba konumu değişti de hissedemiyorum yada deliriyorummu yada o hissettiklerim neden kayboldu
Panik yapma desemde yapılıyor cnm ama bu kadar kendini strese sokma.Ben de çok sakinimdir ama doktora randevuya giderken acaba yasiyor mu diyerek gidiyorum 😬😄😄

Back
X