• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    239
Maşallah herkes birşeyler almış bebesine o sırada hala hiçbir şey almamış olan ben kocam bey erteleyip duruyor bende pes ettim artık
Bu gidişle senin bebe donsuz kalacak 😅
Kiz neyi bekliyorsunuz.

Sağ ol canım şuan yataktayım kalkacak halim bile yok 🙁

Kizlar şu burun aspiratöru almayı düşünüyorum. Buna benzer alan varmi

Eklentiler

• Screenshot_20250812-234646_Instagram.webp
    Screenshot_20250812-234646_Instagram.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 53
Günaydın kızlar Sağlık ocağında tahlil vermiştim kolesterol yuksek çıkmış böyle bi skinti yaşayan varmı

Eklentiler

• IMG_20250813_081252.webp
    IMG_20250813_081252.webp
    43,6 KB · Görüntüleme: 61
Günaydın kızlar Sağlık ocağında tahlil vermiştim kolesterol yuksek çıkmış böyle bi skinti yaşayan varmı
Benimde bu şekilde seyrediyor inip çıkıyor herhangi bir şikayetim olmayınca doktorum dikkat etmedi ama takip et sen yinede artan bir şikayetin yoksa sıkıntı olmaz inşallah

Kızlar🌸 anne bebek çantası olarak ne aldınız
Ben de şöyle birşey aldım. Sırt çantasının arkasında fermuarı var, altta kalanın eşyalara kolayca ulaşmak için. Beğendim.

Bir de belediyenin hediye ettiği hafif kumaş bir anne bebek çantası var

Eklentiler

• 1000116550.webp
    1000116550.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 56

Benim de yüksek canım seninkilerden daha yüksekti aile hekimi niye bu kadar yüksek falan demişti, dün kendi doktoruma da gösterdim değerleri hamilelikte yükselir sorun değil dedi

Benimde bu şekilde seyrediyor inip çıkıyor herhangi bir şikayetim olmayınca doktorum dikkat etmedi ama takip et sen yinede artan bir şikayetin yoksa sıkıntı olmaz inşallah
Benim bu kaç gündür ellerimde ve ayaklarında geçmeyen kaşinti var özellikle geceleri oluyor sivri sinek isirmiş heryerimi ondan mı oldu başka biseydenmi bilmiyorum ama kaşinti çok artiyo gece.

Bende de karın sertleşmesi çok sık oluyor. Düzenli olmuyor ama biraz düşündürdü yine de. Her akşam sahile gidiyoruz. Çok yürüyüş yapmasam da denize karsı oturuyoruz. Su insandaki olumsuz enerjiyi alıyor ve çok iyi geliyor açıkçası. Ama gidip gelirken 3 kat merdiveni inip çıkmış oluyorum. Bugün kontrolde bir sorayım doktora sorun olur mu die.

Benim bu kaç gündür ellerimde ve ayaklarında geçmeyen kaşinti var özellikle geceleri oluyor sivri sinek isirmiş heryerimi ondan mı oldu başka biseydenmi bilmiyorum ama kaşinti çok artiyo gece.
Canım aklım sende benim de konuştuğumuzdan beri. İnşallah önemsiz birşeydendir bu kaşıntı. Tahlil verebildin mi?

Selam kızlar, eşinizden doğum hediyesi olarak ne istediniz? Ben 35 gramlık bir set begendim aldıramadim, 20 gramlık bir set beğendim onu da alırım diyor ama bebege gelen altınları alırım diyor offf bebege zaten 15-20 gram gelir ki hediye aldım derken kaziklanicam resmen moralim bozuldu onun cimriliginden, siz nasıl konuştunuz bu konuları? Bebeğin altınlarını ne yapmayı düşünüyorsunuz, eşinizden ne istediniz
Biz bu süreçte çok borca girdik maalesef. Kredi kartı girdabına battık, çıkamıyoruz. Normalde altın takmam ben ama düğün ortamı gibi takmam gereken zamanlar için olan bir kaç parça 22 ayar altın takım var evde. Onları satabiliriz dedim eşime borç için. Hani bebek doğunca kredi kartını da ayrı düşünmeyelim die. Kabul etmedi. Şimdi bu durumda bana hediye al desem hiç olmaz. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu olur:)🥲 bebeği eksik bırakmadık çok şükür diye düşünüyorum, bu yetiyor. Tabi düşünürse kendiliğinden maddi değeri olmasa da olur, mutlu olurum🫠

Liste değil de ben sana koyduklarımı söyleyeyim hepsimi tek benek için söylüyorum benim iki kat
Hemşireye verilecekler
Bir adet hastane çıkış seti
Bebek bezi
Doğal ıslak mendil
Penye battaniye

Bebek için yedek
3 tane kolsuz çıtçıtlı atlet
3 yedek takım kıyafet
Ağız mendili bolca
Eldiven-çorap-şapka
Müslin ve penye battaniye

Bebek için araç gereç
Biberon
Emzik
Pişik kremi

Kendim için
3 takım lohusa kıyafeti
5 iç çamaşır
3 tane emzirme atleti
3 emzirme sütyeni
Terlik
kilotlu ped
Lohusa pedi

Araç gereçler
Göğüs pompası
Gümüş kapakçık
Emzirme kapakçığı şeffaf olandan
Göğüs kremi

Suan bunlar aklımda
Ben de dün hazırlamaya başladım doğum çantamı🫠🩷 çok heyecanlı yaaa

Selam kızlar, eşinizden doğum hediyesi olarak ne istediniz? Ben 35 gramlık bir set begendim aldıramadim, 20 gramlık bir set beğendim onu da alırım diyor ama bebege gelen altınları alırım diyor offf bebege zaten 15-20 gram gelir ki hediye aldım derken kaziklanicam resmen moralim bozuldu onun cimriliginden, siz nasıl konuştunuz bu konuları? Bebeğin altınlarını ne yapmayı düşünüyorsunuz, eşinizden ne istediniz
Bir çiçek alsan yeter dedim 😅
Ben yurt dışında olduğum için bizde bebeğe altın falan takılmıyor.

Kızlar egzersiz yapıyor musunuz ya da başlamayı düşünüyor musunuz?
Ben yaklaşık 10 haftadır düzenli pilates ve yürüyüş yapıyorum. Her sabah denize gidip 1 1,5 saat yüzüyordum son 2 haftadır biraz erteledim Antalya’da deniz çok kirlendiği için. Biraz düzelsin yüzmeye de devam edeceğim 😍

Back
X