- 1 Kasım 2023
- 1.673
- 1.116
- 63
- 30
Evet olabilir söyleyecem mutlaka doktoruma.Canım o şekilde olunca genelde mantar diyorlar ama doktoruna söyle mutlaka
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet olabilir söyleyecem mutlaka doktoruma.Canım o şekilde olunca genelde mantar diyorlar ama doktoruna söyle mutlaka
Evet ya bi 6 7 hafta daha dayansinlar en az.İnşallah kuzum bı kaç hafta daha daynsinlar en azından![]()
14-15 saatlik yolculuğa çıkmıştım ilk saatler bebeğim gâyet hareketliydi vakit geçtikçe hareketleri de azaldı gideceğimiz yere vardık ben hâlâ hareketlerini hissetmiyorum ertesi gün oldu hâlâ aynı endişeye kapıldım,ağladım ama sonrasında yavaş yavaş hareketlenmeye başladı. Annesiyle birlikte miniği de yorulurmuş farklı bir belirti yoksa endişelenmeyinDün 7 8 saatlik bir araba yolculuğu yaptım sık sık durarak geçti yol ama oğlum pek kiprasmadi hala da pek aktif değil arada minik dönme yapıyor sanki normalmidie
Gaviscon naneli sıvı dün bende yarınlar yokmuşcasına ejderha oldumCanım üstünden 8 ay geçmiş nasıl hatırlayayımSebebi geç döllenme. Eğer gebelik şüphen varsa direkt kan ver testin markasıydı negatifti pozitifti kafanı hiç bulandırma
Hahshsh keşke ama çalışırken imkansız oGelince eve kendimi dar atıyorum ofiste de ne bulursam onu yiyorum maalesef. Haftaya çıkıcam inşallah izne şu sefaletten kurtulayım artık
O naneli sıvının adını ver bana adını
Bana da öyle dedi doktorum, karnım da küçük bebiş şimdiden baya sıkışmış içerde o yüzden darlanır çıkmak ister gibime geliyor 37-38’lerdeİnşallah hedefim Ekim başını görmek sağlıkla gelsinler
![]()
Bakıldı 10 çıkmış eritrositte 2 pazartesi tekrar bakılacakB Bluehappiness enfeksiyon değerine bakıldı mı benim enfeksiyon değerim aşırı aşırı yükselmişti baya baya kanlı idrarım vardı. Doktor enfeksiyonumun o kadar yüksek olduğunu söyledi ki bu sebepten dolayı böbrekler görevini yapamaya biliyormuş. Normalde böbrek proteini suzmezmiş katı bir yapısı olduğu için, ama enfeksiyon çok yükselince aklı karışmış ve proetini de süzmüş. 2 farklı antibiyotik kullanmak zorunda kaldım o dönem.
Evet burada da öyle pembesi ve mavisi var mavisini veriyorlar,Gaviscon naneli sıvı dün bende yarınlar yokmuşcasına ejderha oldumağzımdan ateş püskürüyordu ve içtiğim an çok rahatladım ve uyuyabildim.. gaviscon ama iki çeşitti almanyada hamileler için olanı farklıydı belki Türkiyedede öyledir
Evet benimki gece uyandı bı zaman uyumadiBiz uyumayınca bebelerde alışıyo uyumamaya karnımızda
Doğunca hayatı bize dar ediyolar![]()
Gaviscon canım. İnan bana içtiğin an o yanmayı kesiyor çok hafif kalıyo
Ben bu kadar etkili olduğunu bilseydim önceden alırdım, bir şişe bitti sayılır![]()
Doktoruma sordum o da gaviscon dedi, dün 2 tane haşlanmış patates yedim 2 bardak süt 2 bardak ayran içtim bana mısın demedi gerçekten ejderha gibiydimGaviscon naneli sıvı dün bende yarınlar yokmuşcasına ejderha oldumağzımdan ateş püskürüyordu ve içtiğim an çok rahatladım ve uyuyabildim.. gaviscon ama iki çeşitti almanyada hamileler için olanı farklıydı belki Türkiyedede öyledir
Benimki dondurma yiyip soluma yattığımda hareketleniyor. Tabi birde artık büyüyorlar alanları daralıyor hareketlerin azalmasında Buda etkiliKızlar bugün de benim bebem hareket etmiyordu az önce biraz kıpırdamalar oldu ama düne ve diğer günlere göre daha azdı. Öğleden sonra eve geçicem direkt soluma yatıp hareketlerini takip etmek istiyorum çok gerildim gerçekten… Bugün de tam 31 haftalık oldu.
Kızlar bugün de benim bebem hareket etmiyordu az önce biraz kıpırdamalar oldu ama düne ve diğer günlere göre daha azdı. Öğleden sonra eve geçicem direkt soluma yatıp hareketlerini takip etmek istiyorum çok gerildim gerçekten… Bugün de tam 31 haftalık oldu.
Evet 32. haftadan sonra alan daraldığı için biraz biraz harekette azalma beklenirmiş ama yine de hareketleri hissetmemiz gerekiyormuş. Benim pipili gece 1 gibi en son hareket etti sabah onca şeye rağmen etmeyince korkuttu beni. Neyse ki ediyor şimdi minik minikBenimki dondurma yiyip soluma yattığımda hareketleniyor. Tabi birde artık büyüyorlar alanları daralıyor hareketlerin azalmasında Buda etkili
Ediyor ediyor canım minik minik etmeye başladı. Tatlı bir şey de yiyemiyor ki annesi coştursun bebesini. Salatalık yedim maksimum hahahaBir şeyler yedikten sonra yat soluna canım bazı günleri diğerini tutmuyor endişelenme haber ver bize de
Ediyor ediyor canım minik minik etmeye başladı. Tatlı bir şey de yiyemiyor ki annesi coştursun bebesini. Salatalık yedim maksimum hahaha
Salatalığa anca bu kadar ana diyordurEdiyor ediyor canım minik minik etmeye başladı. Tatlı bir şey de yiyemiyor ki annesi coştursun bebesini. Salatalık yedim maksimum hahaha
Senin pipilim sıcaktan bunalmıştır ,yorulmuşturEvet 32. haftadan sonra alan daraldığı için biraz biraz harekette azalma beklenirmiş ama yine de hareketleri hissetmemiz gerekiyormuş. Benim pipili gece 1 gibi en son hareket etti sabah onca şeye rağmen etmeyince korkuttu beni. Neyse ki ediyor şimdi minik minik![]()
Salatalığa anca bu kadar hareket diyordur![]()
Hahahah ben olsam bu ne ya der parmağımı bile oynatmam bebe haklı yaniSalatalığa anca bu kadar ana diyordur![]()
Bence yoruluyor artık baş başa kalalım anne işten çık evde yat diyorSenin pipilim sıcaktan bunalmıştır ,yorulmuşturyada en basiti uyumuştur annesi merak etsin istemiştir
![]()