• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    239
Ben baya okb seviyesine geldim canım annelik çok zor, bi de ilk hamilelik olunca insan her şeyden korkuyor, dediğin gibi bazen önemli şeyler de olabiliyor kendimizi takip etmemiz lazım ama sakin kalarak, plasenta önde olunca hareketler daha az hissediliyor bebek orda hareket ediyorsa ondan hissetmiyor olabilirsin canım
İşte bende öyle telkin ediyorum kendimi canım 🥰 benimde ilk anneliğim gerçekten annelik deli işi ☺️

Onu önümüzdeki hafta konuşacağım valla bilmiyorum. Ama söylentilere göre 50 bin gibi duydum. Mesai saatleri dışında olursa mesela gece, doktoru çağırmak için ekstra 7 bin istiyorlarmış. Bir de doktorumun özel doulası var, onu da tutarsan onun da ücreti var. Ama net bilmiyorum hiçbirini 🤷🏻‍♀️
Anladım kuzum bence gittiğinde fiyat ögren sonra sıkıntı yaşama biz net fiyat öğrendik ama estra şeyler cikabiliyor sonradan doğumda temkinli olmakta fayda var özeller nereden para çikaracağini şaşiriyor benim doğum yapacağim hastanede nst ücretli epiduralda estra ücret istiyor mesela bana saçma geliyo eşim doğuma girmesi için 15bin istiyo estra 😏Bakalım hayırlısı senin normal doğum mu olcak nasipse😘

Kızlar ben pipilimin odasını tamamiyle bitirdim, hastane çantamı da hazırladım 🥹😍 Bi duygulandım, heyecanlandım oyyyy ne duygu selleri yaşadım. Sadece terlik, havlu, kişisel eşyalarım kaldı onları da giderken en son bavula koyacağım.
Oyy Ben valize koymadım henüz haftaya yerleştiririm bende yavaştan hazır dursun❤️Ayy çoook heyecanlı resmen bu ay çikinca bir ayımız kalıyor şura bura ❤️

Oyy Ben valize koymadım henüz haftaya yerleştiririm bende yavaştan hazır dursun❤️Ayy çoook heyecanlı resmen bu ay çikinca bir ayımız kalıyor şura bura ❤️
Hiç sorma kuzum resmen çok az kaldı 😍🥹 hepsi vaktinde, sağlıkla gelsin inşallah 👼🏼🤍🥹 Ben de ufak tefek odasının eksiği vardı onları tamamen halledeyim bitsin demiştim sonra hazır elim değmişken bavulu da hazırlayım ortalıkta durmasın hurçlar diyerek koydum. 😂

Çoook iyi anlıyorum senii. Ben de 1 sorunun cevabı için yapay zeka + youtube videoları + forum sayfalarını inceliyorum, biraz tatmin oluyorum. Sonra yine doktorda buluyorum kendimi 😂 Aynen delirmeden doğuraydık iyiydi

Ay bu ben yapay zekayı ücretli kullanıyorum sorularıma yetişmiyor diye, doğduktan sonra bi ruh sağlığı borçlular bize 😄

Ben de çalışıyorum ama tam o haftalarda ben de riskten dolayı 20 gün evde yattım ve çok zorlandım, insan meşgalesi olmayınca daha çok düşünüyor bi şeylerin üzerine o yüzden söyledim sana da 🥲 Sürükleyici bi diziye başlayabilir veya bi kitap serisine sarabilirsin en kötü, ne bileyim kafa dağıtmak oyalanmak için aklıma bunlar geliyor son tahlilde. Şunun şurasında az kaldı inşallah bebeğimiz için mecburen fazla evhamlı olmayı çok düşünmeyi bırakıcaz ve sadece onu sevip ihtiyaçlarını karşılamaya odaklanacağız 💞

Evet canım teşekkür ederimm ♥️ bana bi meşgale lazım kalan zamanda ruh sağlığımı korumak için ☺️

Geçmiş olsun canım sen yine de araştır kullanmadan önce ama ben ballı limonlu ıhlamur içmiştim iyi geliyordu bana. İşte sabah bir fincan akşam bir fincan. Ne olur ne olmaz diye çok da içemiyordum ama yumuşatıyordu en azından. İnşallah mideden falan geliyordur enfeksiyon değildir ya
Muhtemelen enfeksiyon afedersin ama öksürdükçe balgam da geliyor sabah aile hekimine gideceğim hem ilaçta sorarım
Merhaba tuzlu karbonatlı suyla gargara da iyi geliyor. Ama tansiyon varsa tuza dikkat edin yutmamaya çalışın. Geçmiş olsun.
Çok teşekkür ederim ☺️

Hiç sorma kuzum resmen çok az kaldı 😍🥹 hepsi vaktinde, sağlıkla gelsin inşallah 👼🏼🤍🥹 Ben de ufak tefek odasının eksiği vardı onları tamamen halledeyim bitsin demiştim sonra hazır elim değmişken bavulu da hazırlayım ortalıkta durmasın hurçlar diyerek koydum. 😂
İyi yapmişsin hazırda dursun aklında duracağina❤️😘

Kızlar ben pipilimin odasını tamamiyle bitirdim, hastane çantamı da hazırladım 🥹😍 Bi duygulandım, heyecanlandım oyyyy ne duygu selleri yaşadım. Sadece terlik, havlu, kişisel eşyalarım kaldı onları da giderken en son bavula koyacağım.
Oyy hayırlı olsun barlas’a 🌸 bizde İlayın odası ile büyük ölçüde başladık 🥹🌸

Anladım kuzum bence gittiğinde fiyat ögren sonra sıkıntı yaşama biz net fiyat öğrendik ama estra şeyler cikabiliyor sonradan doğumda temkinli olmakta fayda var özeller nereden para çikaracağini şaşiriyor benim doğum yapacağim hastanede nst ücretli epiduralda estra ücret istiyor mesela bana saçma geliyo eşim doğuma girmesi için 15bin istiyo estra 😏Bakalım hayırlısı senin normal doğum mu olcak nasipse😘
Ay o eş için para istemeleri gerçekten aşırı saçma geliyor bana ya dediğin gibi nerden para kopartacaklarını şaşırmışlar. Kuaförlerin aynı saça gelin başı diyince fiyatı x5 yapmaları gibi aynı, insanların özel günlerini fırsatçılığa çeviriyorlar.
Normal diye niyet ettik ama bakalım bi aksilik olmazsa. Hayırlısı hangisiyse o olsun yani son anda bile doğum şekli değişebiliyor malum 🤷🏻‍♀️

Ayy hadi hayırlı olsun, nasıl kafan rahatlamıştır şimdii 🌸 Gün içinde odaya girip çıkıp ağlama leveline hoşgeldin 😂 Darısı hepimizin başına diyelim, hazırlıklar tamamlansa iyi olur yavaş yavaş, çok iyi yapmışsın ☺️

Back
X