• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    239
Ben de iki günden beri aynıyım. Hatta 2 hafta önce ağır bir grip atlattım mecbur agumentin kullandım. Şimdi daha hafif şekilde hastayım. Kemikli et haşla canım. Bol karabiberli limonlu bi şekilde de suyunu iç. Turşu ye , yoğurt ye .
Balı karabiberle karıştırıp yedim ballı limonlu su içtim şuan düne göre baya iyiyim çok şükür 🙏🏻

Kızlarrr doğum sonrası hastaneden çıkarken nasıl bi şey giymek lazım sizce? Doğum şeklim belli değil şuan normal olarak ilerliyoruz.. Eylül sonu ekim başı iç Anadolu’da olacağımı da düşününce havalar ufaktan esmeye başlıyor, emzirme için de uygun olmalı diyorum elbise olacaksa mecbur önden düğmeli olacak ya da düğmeli eşofman takımı gibi bir şey mi daha mantıklı sizce? Onu da netleştirip hastane çantamı okeylemek istiyorum çünkü (Hastaneden sonra 1 saate yakın yol gideceğim bu arada)
Not:tesettürlüyüm
Fikirleriniz ne☺️
[/QUOT
Kızlarrr doğum sonrası hastaneden çıkarken nasıl bi şey giymek lazım sizce? Doğum şeklim belli değil şuan normal olarak ilerliyoruz.. Eylül sonu ekim başı iç Anadolu’da olacağımı da düşününce havalar ufaktan esmeye başlıyor, emzirme için de uygun olmalı diyorum elbise olacaksa mecbur önden düğmeli olacak ya da düğmeli eşofman takımı gibi bir şey mi daha mantıklı sizce? Onu da netleştirip hastane çantamı okeylemek istiyorum çünkü (Hastaneden sonra 1 saate yakın yol gideceğim bu arada)
Not:tesettürlüyüm
Fikirleriniz ne☺️
Pijama takımının üzerine ferace giyecegim.

Ben istemiyorum çok panik biri, daha çok gerilirim 🤤 tabi sağ salim 36 ya gelirsem ona sorcam ama kendisi de istemiyo geçen öyle bir şey demişti
Ben de aslında istiyorum ama istemiyorum çünkü bizimkinin de panikten ziyade beti benzi atıcak donup kalıcak gibi geliyor.Öyle olunca da e ne anladım yanımda olmasından😂
Gelicen canım gelicen Allahın izniyle, ne günlerden geçtin de günler haftalar oldu aylar oldu neleri atlattın, şurda ne kaldı 36 ya💪

Ben nötrüm, eşim vajinal olursa girmek istiyor o baya hevesli girecem diye elimi sıkarsın bana bağırırsın falan diyor😅 ben de kötü olur mu diye emin değilim biraz nazlıdır normalde
Ah ne güzel doğuma girmek için hevesli bir eş☺️ Evet doğru diyo bence bana da çok cazip geliyor o anın bütün acısını eşten çıkarma fikri😄 Erkeklerin özellikle hastalık ve hastane konularındaki nazlılığı beni benden alıyor yaa😂 Hepsi değildir ama çoğu böyle galiba.Ben de vajinal istiyorum, eşime diyorum sen hamile olsaydın vajinal doğumdan çok tırsardın diye.Ne vajinali ben genel anestezi isterdim diyo😂😂

Ben girsin istemiyorum hem psikolojik olarak hem biyolojik olarak çok etkilenir. Bir yerde okumuştum kadının eşi doğuma girmiş ve daha sonrasında cinsel ilişki konusunda sorun yaşamış benimki de öyle olur felan kalsın girmesin 😅

Bende geçen hafta ayrıldım izne, babamın yanında birçok toleransa sahip olarak çalışmama rağmen, evde yatıp dinlenmek istedim ne kadar araçla gidip gelsem de hazırlanmak azıcık bişey araca yürümek bile zorluyor artık. Elimde olsa kontrollere çıplak gideceğim 😅
Yaa evet bunu ben de duydum ama perde olmuyor mu, bir şey görmüyorlar niye soğuyo bu adamlar anlamıyorum😄

Bende de birkaç günden beri o ağrı var canım. İçine biranda bi sızı saplanıyor sonra geçiyor. İnşallah normal bi ağrıdır.
Evet evet o ağrı demekki yeni güncelleme aldık 😂 ya büyüdükleri için belki sinire baskı oluyordur anlık .. ben bir an açılmam oluyor heralde diye düşünüyorum öyle bir sancı 😂 ama normal galiba

Ben istiyordum ama benim gittiğim hastane oda tutma zorunluluğu getiriyor odanın fiyatida doğum ücretine ek 15bin TL bende vazgeçtim zaten sancı esnasında eşim yanımda kalabiliyormuş doğum anında çikariyorlarmiş.sen ne düşünüyorsun canim
Vallahi nerden ne koparsak diye bakıyorlar, sanki az para alıyorlarmış gibi her şeye ek ücret ek ücret.
Ben eşime tam güvenemiyorum ya kötü olur gibime geliyor yoksa isticem de😄

Kızlar ya böyle 3/4 gündür rahmime bıçak saplanması gibi birşey oluyor ama aşşağıdan hissediliyor baya ,anlık böyle zıplatan bir ağrı .. Bebek sinirlere felanmı vuruyor diyorumda ama 31+larda başladınyaşayan varmı ?
Ah evet ya bende de oluyor, bi de nasıl yapıyosa hem yukardan bi hareket hem aşağıdan bir acı.Her defasında ay uy kızım napıyosun diyip zıplıyorum yerimden 😀 Gerçekten tam o an ne yaptığını görmeyi çok istiyorum, nasıl bi pozisyon alıp nerelere vuruyosa artık🫠

Vajinal doğum istiyorum eğer olursa girecek, girmesini de istiyorum 🫠🤩

Şimdiden iyi istirahatler 😍😍😍 Bebişinle, odasınla ve kendinle ilgilenirsin misler gibi…
İnşallah istediğin gibi olur luckycim🥰 , sezeryan olursa izin vermiyorlar mı senin doğum yapacağın hastanede yoksa sen mi istemiyorsun? Gerçi asıl vajinal doğumda lazımlar, sezeryanda zaten uyuşmuşum bir şey hissetmiyorum yazık boşu boşuna o ameliyat ortamına sokmim diyorum.Ama kimisi de ilk doğum anını birlikte yaşamak çok güzel diyor bilemiyorum.

Ah evet ya bende de oluyor, bi de nasıl yapıyosa hem yukardan bi hareket hem aşağıdan bir acı.Her defasında ay uy kızım napıyosun diyip zıplıyorum yerimden 😀 Gerçekten tam o an ne yaptığını görmeyi çok istiyorum, nasıl bi pozisyon alıp nerelere vuruyosa artık🫠
Ya otururken özellikle olan birşey ilk başta benden kaynaklı heralde dedim ama yok bebek ve yönüyle hareketleriyle alakalı galiba sinire felan mı denk geliyorlar aceba

Vallahi nerden ne koparsak diye bakıyorlar, sanki az para alıyorlarmış gibi her şeye ek ücret ek ücret.
Ben eşime tam güvenemiyorum ya kötü olur gibime geliyor yoksa isticem de😄
Benim eşimide kan tutuyo kan bile vermeye korkuyor o konuda benimde tereddütlerim yok değil 😂Kendimi bırakıp bide eşimle uğrasiyormuşum😂

Ah ne güzel doğuma girmek için hevesli bir eş☺️ Evet doğru diyo bence bana da çok cazip geliyor o anın bütün acısını eşten çıkarma fikri😄 Erkeklerin özellikle hastalık ve hastane konularındaki nazlılığı beni benden alıyor yaa😂 Hepsi değildir ama çoğu böyle galiba.Ben de vajinal istiyorum, eşime diyorum sen hamile olsaydın vajinal doğumdan çok tırsardın diye.Ne vajinali ben genel anestezi isterdim diyo😂😂
O açıdan iyi olur tabi koluna yapışıp güç alırım normalde de regl olunca yaparım bazen ortak çocuk için niye her ay acı çekiyorum ben falan diye rahat rahat bağrırsın diyor ahaha😅 ahah erkekler doğursa başka bir yöntem bulurlardı zaten onlar bu kadarını kaldıramazdı herhalde 😃 başında durup özellikle bakmazsada görmez diyorlar zaten öyle olunca girmek istiyor bakalım

Ya otururken özellikle olan birşey ilk başta benden kaynaklı heralde dedim ama yok bebek ve yönüyle hareketleriyle alakalı galiba sinire felan mı denk geliyorlar aceba
Evet canım bence de öyle,maşallah baya büyüdüler artık, hem sinirlere hem aşağıya doğru baskıları çok arttı normal böyle şeyler diye düşünüyorum.Ama zıplatıyor gerçekten böyle elektrik çarpması gibi oluyor bazen🫠

Evet canım bence de öyle,maşallah baya büyüdüler artık, hem sinirlere hem aşağıya doğru baskıları çok arttı normal böyle şeyler diye düşünüyorum.Ama zıplatıyor gerçekten böyle elektrik çarpması gibi oluyor bazen🫠
Evet evet demekki aynı şeyler yaşıyoruz 😂şu telefonlar bizimkisi kadar güncelleme almıyor 😂

İnşallah istediğin gibi olur luckycim🥰 , sezeryan olursa izin vermiyorlar mı senin doğum yapacağın hastanede yoksa sen mi istemiyorsun? Gerçi asıl vajinal doğumda lazımlar, sezeryanda zaten uyuşmuşum bir şey hissetmiyorum yazık boşu boşuna o ameliyat ortamına sokmim diyorum.Ama kimisi de ilk doğum anını birlikte yaşamak çok güzel diyor bilemiyorum.
Aminnnn amin canım inşallah 😍😍😍💛 Eğitim araştırma hastanesinde doğum yapacağım sadece vajinal doğuma eşlerin katılma imkanı var, sezaryen doğuma girmesine izin verilmiyor öyle söylemişlerdi. Amaaaa eşim biraz tuhaftır her yerde herkesi ikna eder, bir şekilde olmayanı oldurur maşallah diyim de 🤩🤩 girerse de hiç şaşırmam… Bence babaların kesinlikle doğuma girmesi o ana şahit olmaları gerekiyor resmen mucizevi bir an niye girmesinler ki? Hiç katılmıyorum seks hayatı biter olaylarına. Sevişirken tiksinilmiyor da doğum anından mı tiksiniliyor çok saçma 😂

Kızlaar kızlar hiç konuşuldu mu bilmiyorum, madem son düzlükteyiz artık sormak istiyorum.Eşlerinizin doğuma girme konusundaki düşünceleriniz nedir?
Ben hamile kalmadan önce saçma geliyordu ama şimdi düşünüyorum da görmesi lazım bazı şeylerin farkındalığında olması için.. başucumda dursun elimi tutsun sadece o yeter diye düşünüyorum şu anda. Bu süreçlere de ortak olması sağlıklı ebeveynlik için önemli.. bebeğin bakımında da rol vermek gerekiyor diye düşünüyorum artık..

Kızlar benek arabası kanin boy mazi cosi lara 2 aldım. Sizker neler aldınız ? Bu markayı alan var mı
Ben çift yönlü travel sistem aldım. Kabin boy arabalar biraz daha büyüdüklerinde kullanılıyor diye biliyorum. ben chicco bellagio modelinden aldım. ilk 9 ay kullanmak için de yine chicco dan puset aldım adaptörüyle onu kullanacağım. 4 yaşa kadar kullanılıyor.

Kızlar merhaba 30 +2 haftalık hamileyim 29+3 haftalıkken kontrole gittiğimde kilosu 1420 gram çıktı ilk hamileliğim o yüzden bilgim yok kilosu normal mi doktor pek ilgili değildi

Back
X