• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    236
Kızar bugün kızım 16:30 civarı uyandı ve saat 00:01 sürekli 10/15 Max dakika uyudu sürekli memeye geliyor ağlıyor ne yapacağım bilmiyorum. 1 aylık atağı felan var mı ben kafayı yiyorum . Sütümü yetmiyor açmı kalıyor . Ama benim göğsümde uyuyor yerine koyunca uyanıyor.
Buyume atağına benziyor 😞😞 idrarı yeterli atıyorsa doymuştur ama tarifin aynı atağa benziyor 🥺🥲

Kızar bugün kızım 16:30 civarı uyandı ve saat 00:01 sürekli 10/15 Max dakika uyudu sürekli memeye geliyor ağlıyor ne yapacağım bilmiyorum. 1 aylık atağı felan var mı ben kafayı yiyorum . Sütümü yetmiyor açmı kalıyor . Ama benim göğsümde uyuyor yerine koyunca uyanıyor.
Aynı problemi yaşıyorum şuanda😭😭😭😭

Merhaba kızlarrr ben kasım annesi olacağım nasip olursa 38 e giriyorum affınıza sığınarak bişey danışmak istiyorum tecrübeli oldunuz için 😊 bebişin kilosu 2800 bi haftada 100 gr almış sadece bu normal mi ???
Daha fazla kilo alması için bir haftada neler yapabilirim?
Plasenta yaşlanmaya başlamş dedi doktor son zamanlara yaklaşıyoruz bu normal dedi kan akışında suyunda fakan sıkıntı görmedi bu durum normal mi başka yaşayan oldumu bu yaşlanma herkestemi oluyor ??
Kuzum herkeste olmuyor ya da daha ileriki haftalarda oluyor diyeyim ama sen de 38 olmuşsun nasılsa korkacağın bir şey yok bence. Kaşar muz avokado ceviz falan tavsiye ediyorlar ama çok da somut faydası olmuyor bence kiloya. Kafana takacağın bir şey yok bence bu arada ❤️Doktorun bir şey demedi mi?

Kızlar acil yardım !!! Sağ göğsümü sağıyorum on dakika sonra tekrardan doluyor sertleşiyor. Mastit olurum diye korkuyorum . Ne yapmam lazım
Tam bitirene kadar sağma azar azar sağ bence. Üretimi tetiklememek için. Geçici bir şeydir bence 1-2 güne düzelir diye tahmin ediyorum. Sağdığın sürece de mastit olmazsın herhalde. Devam edecek olursa doktora sor yine de ne olur ne olmaz.

Kızlar acile gidiyoruz kaka yaparken çığlık çığlığa ağladı deli gibi ve karnı aşırı şiş hafiften de sert felaket korktum artık
Şimdi gördüm canım durum ne şu an?

Yazmışsın zaten çok sevindim atlattığınıza. Çok geçmiş olsun 😔❤️

Son düzenleme:
Canım birkaç gündür hepimiz aynı şeyden yakınıyorız büyüme ayağı bu ama geçecekmiş sabredicez mecbur😅

KIZLAR GÜZEL HABER!

Delirmemişiz ve yanlış yaptığımız bir şey de yok. Doktor randevumuz vardı bugün. Bu memeden ayrılmama sürekli emme ve kucak dışında uyumama durumunu anlattım. Bebek bunu ister gayet normal dedi. Eşimle dönüşümlü pış pışlıyoruz kendi başına uyumuyor dedim. Kaç kucaksınız birer saat kucaklayıp uyutun bebişin ona ihtiyacı var dedi, her istediğinde emzir dedi. Sadece çok çok yorulursan ya da yaralar artarsa veya çok ağlar da duymadığını tahmin edersen - ki uzun süreler emdiği için ve büyüme atağında olduğu için bazı öğünlerde tam doymayabilir- o zamanlar için dolapta hep sütün olsun ek süt ver sakinleşsin dedi. Yani gayet normal ve geçici bir dönemmiş sadece sabredicez. Ben uyku rutini yapamıyorum yanlış alıştırıyorum böyle giderse çok zorlanırım falan diyordum ama normal dedi yani doktor. Bu arada 5 günden fazla sürerse bu uyumama durumu o zaman haberleşelim dedi.

Saat 18:00-22:00 arası gaz sancısı oluyorsa normal ama gün boyu sürekli ağlıyorsa normal değil dedi.

Bacakların yamukluğu için de basit bir masaj gösterdi.

En güzeli de artık 4 saate kadar uyuyabilir ve devamlı ek süt vermene gerek yok dedi. İlk defa 3.5 saat uyudum bugün ve ilaç gibi geldi çok şükür😂

Kızlar çıktık hastaneden eve gidiyoruz @Eylulde_gel @naz_0192

Sürekli kaka yaparken ıkınıyor demiştim hatta dün de konuşmuştuk @ilfa53 ile , tam uyuttuktan sonra bir baktım inliyor sessiz sessiz korktum hemen kalktım bezini açtım dakikalarca ıkındı öyle kaka yaptı. Karnı bildiğiniz davul gibi oldu hemen gittik direkt kabız bu çocuk dediler. Elleriyle masaj yaparak bayağı bi kaka yaptırdı doktor daha sonra lavman yaptık ve oluk oluk kaka yaptı. Çocuğumun gaz dışında kaka problemi de aşırı ciddiymiş. Şimdi rahatladı çok şükür ama pazartesi muhakkak doktora götüreceğim.
Canım benim bebişte kabız oluyor, artık mamasına 1 çay kaşığı zeytinyağı koyuyorum biraz rahatlatıyor. Sen bide emziriyorsun kendi yediklerine içtiklerinede dikkat et

Kuzum herkeste olmuyor ya da daha ileriki haftalarda oluyor diyeyim ama sen de 38 olmuşsun nasılsa korkacağın bir şey yok bence. Kaşar muz avokado ceviz falan tavsiye ediyorlar ama çok da somut faydası olmuyor bence kiloya. Kafana takacağın bir şey yok bence bu arada ❤️Doktorun bir şey demedi mi?
Doktorum normal dedi plasenta yaşlanmaya başlıyor artık bebeğe vitamin akışı azalıyor organları falanda geliştiği için kilo alışı azalıyor dedii ama ben kafama taktım biraz genelde bu haftalarda 3 Ve üzeri kilolar ya

Doktorum normal dedi plasenta yaşlanmaya başlıyor artık bebeğe vitamin akışı azalıyor organları falanda geliştiği için kilo alışı azalıyor dedii ama ben kafama taktım biraz genelde bu haftalarda 3 Ve üzeri kilolar ya
Son zamanlarda alma hızı azalıyor evet. Kilo biraz da yapısal bir şey. Doktorun normal dediyse hiç takılma bence ❤️

Sifa olsun inşallah duzen oturana kadar devam ediyor bu gazlar kaka sorunlari ❤️ genelde 2 3 aydan sonra olmaz ins canim
İnşallah canım inşallah gerçekten gaz zaten zorken kabızlıkta eklendi çok zorlanıyorum. Bi otursaydı bağırsak ve mide muhabbeti

L luckykus baliiiiim geçmiş olduuuu miniğim kabız olmuş 😞 hippten çok memnunum iki cocugumada onu kullandım combiotic olanı
Benim denemedigim mama kalmadı sanırım ilkte doktor zeytinyagi koy içine 5 ölçeğe 1 tatlı kaşığı derdi onuda yaptım yok sonra hippi önerdiler bize çok yaradı bunda direk hipp almistim
Aşkım çok teşekkür ederiiiiim 🥺 hiç sorma çok kötü kabızmış kıyamam ya

Aşkım biz golden goat alırken hipp mi alsak diye de düşündük ama eşim araştırmış golden goat almıştı. Hippi dün sorduk, aptamil de kullandık olmadı hipp alalım mı diye ama direkt sindirimi çok daha basit bir mamayla ilerleyin dedi. Zaten marka kalmadı bebelakta olmazsa hipp deneyeceğim ama inşallah iyi gelir. Poposuna zeytinyağı sürcem onu da önerdi çıkışı rahatlatır dedi.

Bana süt ürünlerini kesmemi lifli beslenmemi önerdi.

Şimdi gördüm canım durum ne şu an?

Yazmışsın zaten çok sevindim atlattığınıza. Çok geçmiş olsun 😔❤️
Aşkım çok teşekkür ederim 🩷 biraz uyudu dinlendi ama ağlama krizleri gitmiyor sabaha kadar ağladı kucağımda uyudu hep. Bir de mama da vermedim sadece emzirdim ondan da ağlamış olabilir. Gaz da daha sıkıştırıyor hepsi karıştı.

Canım benim bebişte kabız oluyor, artık mamasına 1 çay kaşığı zeytinyağı koyuyorum biraz rahatlatıyor. Sen bide emziriyorsun kendi yediklerine içtiklerinede dikkat et
Evet kuzum doktor da lifli beslen süt ürünlerini kes dedi. Bana da poposunun deliğine masaj yap zeytinyağ ile dedi. Aslında dikkat ediyordum zararlı bir şey yediğim yok sadece düzensiz yemek saatlerim o da her annenin böyledir zaten.

Bizm 6. Günden beri durumumuz böyle ve ben artk dayanamıyormm 50 gün oldu

Back
X