• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    239
Ankara’da hangi doktora hastaneye gidiyorsunuz? Tavsiye edebileceğiniz var mı? Devlete giden var mı aranızda?

Ben biogaia aldım 4 gündür kullanıyoruz hergün kriz içinde bugün vermeyecem deniycem .. maalesef kullandığımdan beri çok kötü durumda bebeğim . hakkındaki şikayetvardaki şeyleri dün okudm araştırma için .. tahmininm benim bebeğime yaramadığı yönünde .. sizde takip edin beneği deneyin bence ..
Nasıl oldu bebeğiniz

Selam patron 😁 bizim rahatladı sanki bayağı. Düzene girmeye başladık. Siz nasılsınız 😍
Ayy canım kolik mi senin bebe. Çok zordur eminim. Haftanın en az 4 5 gunu aynı saatlerde krizleri oluyor demi. Kolaylıklar diliyorum size. Kıyamam kuzucuga. 3 ayı bir devirsin geçecek bu günler. 💕💕💕
Ay kızlar aha doğurduk, aha doğurcaz diye diye bebeleri büyütüyoruz 🤣

Neden çok az kişi yazıyor sayfalar durmuş sanki.. Kıslar sezeryandan bu yana 42 gün falan geçti 2. Sezeryanımdı benim, bugün biraz fazla mı oturdum ne yara yerim sızlamaya başladı hemen sizde durumlar nasıl? Normal mi acaba?

Back
X