2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    188
Bizde malesef anne sütü yok aşırı tıkanmış grip bence bizde sık sık serumla temizliyorum ve buhar makinesi tutuyorum burnuna
Doktor aşırı bir tıkanıklık olmadığı sürece serum kullanmayın demişti bizede abisi okuldan grip getirdi iki haftadır geniz akıntısı var valla çocuk büyütmek ne zor iş ya

Doktor aşırı bir tıkanıklık olmadığı sürece serum kullanmayın demişti bizede abisi okuldan grip getirdi iki haftadır geniz akıntısı var valla çocuk büyütmek ne zor iş ya
Her doktor gerçekten farklı konuşuyor ya ama bizde aşırı tıkalı hatta dün gece nerdeyse uyumadım hep gözüm ondaydı farklı sesler geliyordu rahat diğildi
Her doktor gerçekten farklı konuşuyor ya ama bizde aşırı tıkalı hatta dün gece nerdeyse uyumadım hep gözüm ondaydı farklı sesler geliyordu rahat diğildi bu günde yine takip edicem ama bu gün baya sık sık temizledim kıyamam rahatlayınca nasıl gülüyor içim gidiyor..evde okula giden çocuk olunca işte o zaman hastalıklar başlıyor gerçekten eskiden kışı severdim şimdi asla sevmiyorum ama ben hep diyorum hastalık bebekken daha zor hatta konuşana kadar benim büyükte sözde büyükkafasını yere koyuyor hemen ateşini ölçüyorum acaba hastamı oldu anne hakkı ödenmez bu bir gerçek

Gerçekten ödenmez kuzum şu iki ayda bunu daha iyi anladım ve tek çocuk hiç çocukmuş doğruymuş :)) kalbin ikiye ayrılıyor birini severken diğeri geliyor aklıma hemen canım çocuklarımmmm diye kendimi teselli ediyorum

Öyleymiş bende bunu anladım tek çocuk çok kolaymış o zaman çok abartmışımBende çok merak ediyordum iki çocuk annesi olmak nasıl bir duyğu çok güzelmiş ve gerçektende ikisini ayırmamak için resmen çabalıyorum ben ilk oğlana çok zor hamile kaldım doğduğunda hep dedimki ondan sonra olan bebeği bu kadar sevmem ya o kadar mutluyumki o hissler daha gebeyken benden kayb oldu gitti ikiside aynı nasıl ayırt etmek olurki

Ayyy canim mesajin beni cok duygulandirdi dualarinizda olmak gercekten cok guzel cok tesekkur ederim Rabbim kimseyi evladiyla sinamasin mucizem benim 8 yil sonra geldi

Benim halkbanta hesabım var ama ona yatmadı
Aile bakanlığının ilk öğretmenim ailem diye bir uygulaması var. Orada çocuklarım kısmından ödeme tarihini kontrol edebilirsin. Bir de emin değilim ama mevcut hesaba yatırmıyorlar sanki yeni kart veriyorlar.

Tamam şimdi gördüm teşekkür ederim

Ayyy canim mesajin beni cok duygulandirdi dualarinizda olmak gercekten cok guzel cok tesekkur ederim Rabbim kimseyi evladiyla sinamasin mucizem benim 8 yil sonra geldi
Amin canım amin evlat bambaşka birşey insan anne olduktan sonra anlıyor kaç sefer niyetlendim sorayım diye korkuma yazamadım ya kötü bişey olduysa diye çok sevindim annelerimizin anne olunca anlarsın dedikleri o kadar doğru ki Rabbim anne olmayı isteyen hakeden bütün kadınlara nasip etsin eltimin çocuğu olmuyor geçen gün misafirlige gittik kaynım bebeği severken öyle bir baktiki hiç gözümün önünden gitmiyor o bakışı o kadar üzüldüm ki anlatamam Rabbim en kısa zamanda eltime de bir mucize nasip etsin inşallah

hangi yağda kavruluyor çemen otunu aktardan mı alıyorsun canım?

Siz yaptınız mı tadı nasıl acaba birde benim göğüsler çok boşaldı 20 ml anca çıkar ikisinden bana da etki eder mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…