2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    188
Siz yaptınız mı tadı nasıl acaba birde benim göğüsler çok boşaldı 20 ml anca çıkar ikisinden bana da etki eder mi acaba
Eder canım ben 1 kere yaptım akşam 22 gibi
hangi yağda kavruluyor çemen otunu aktardan mı alıyorsun canım?

Kızlar böyle süt arttırıcılara vücut alışıyor sınra işe yaramıyor tavsiyem 1 gün ara vererek

Kuru incir dereotu da işe yaradı

Ben 2 yemek kaşığıyla yaptım çok geldi. Tadı güzel.
Evet çemen otu tohumu aktardan aldım internette de var

Sağdığınızdan daha çok bebek emiyor. Sağdığınızda az çıkıyor diye moralinizi bozmayın. Bende hassas tarttı var. Sağdığımda 30 cc 30 dk ancak çıkıyor bebeğimi emzirme öncesi sonrası tarttınca 50 60 gram fazla çıkıyor

Kızlar ben 30 eylülde doğum yaptım 8 ekimde doğum yardımı parasına başvurdum. Onaylandı yazıyor ama hala yattı diye mesaj gelmedi. Ekim başı başvurupta alan var mı?

Kızlar bebeklerinizin burnu tıkalımı?mesela şimdi uyuyor fosur fosur ses geliyor arada ben kendim gripim maske takıyorum acaba diyorum hastamı oldu serumla temizliyorum yinede ben
Odasına bı tane buz kasesi yap sonra onu yattığı odaya koy oda nemini arttırıyormuş Instagram'da gördüm bize sanki iyi gelmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…