• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    188
1/3 emzirme 2/3 mama gibi diyebilirim. Bir de şunu unuttum bebeğin bağırsağının gaz yapan maddelerden arınması için 10-15 gün gibi bir süre gerekiyormuş. Yani kullandığımız mama hemen etki etmiyor. Doktor öyle demişti bana
Gaz gerçekten bebeği de anneyi de çok olumsuz etkiliyor. Dilerim sizin bebişiniz de en kısa sürede rahatlar 💫
Aminnn 🤲🏻 çok teşekkür ederim 🙏gaz ve İshal de olduğu için telaş yaptım galiba 😔 inşallah birkaç güne düzelir 🤲🏻

Çok üzgünüm şuan aşırı vicdan azabı çekiyorum büyük oğlum resmen sinirlerimle oynuyor okul başladığından beridir ödev konusunda aşırı sıkıntı çıkarıyor bebekle ilgileniyorum diye fırsat bulup ne yapıp edip odevlerden kurtulmaya çalışıyor tam ödeve oturtuyorum bebek basliyor ağlamaya ben bebeğe gidiyorum o ödevin başından kalkıyor ya kitabımı unuttum diyor ya ödevi saklıyor kafayı yedirtecek bana baktım baş edemiyorum kursa yazdırdım ödev falan yaptırıyorlar daha bir kere tam ödevini yapmış şekilde gelmedi eve verilen ödev sayfalarını yırtıp çöpe atıyor bulamadım yok diyo oturup oturup geliyor. Bu gün gene aynı hiç bir ödevini yapmamış ödev sayfalari kitaptan koparılmış yemin şartlar ediyor bilmiyorum noldu diye İngilizce öğretmeni fotokopi vermiş hadi getir ezberleyelim fotokopi yok nerde bilmiyorum demesin mi dayanamadim dövdüm😭 uyudu şimdi o kadar üzgünüm ki kendime hakim olamadım 😭 psikolojimi aşırı zorluyor insan bir tane lafa söze gitmezmi ya işi gücü telefon anlatıyorum olmuyo kızıyorum olmuyo küsüyorum olmuyo bu gün çileden resmen çıkarttı beni çok pişman oldum ama dayanamadım 😭
Benim oğlanda ilkokula başladı bu sene iki sene anaokuluna gitmişti hersey gayet iyiydi mutluydu bu sene bebekle denk geldi çocuğun huyu suyu değişti çok aksi huysuz bu aralar ben çocukla ilgilenirken babanla ders yap diyorum asla takmıyor babasını ben yine zorlaya zorlaya yaptırıyorum kardeşini çok kıskanıyor birkaç kere çaktırmadan elini burnunu kafasını falan sıkarken yakaladım geçecek bu günlerde ama erkek çocuğu olduğu için daha çok zorlayacak maalesef. Dövmeyin yoksa daha çok zor olur sizin için bebeğe içten içe bilenip zarar verebilir. Babası bebekle ilgilensin siz çocukla ilgilenin. Gittiği kursa da durumu açıklayın üzerine düşsünler biraz. Birde çok geç kalmadan bir psikoloğa götürebilirsiniz bence bazı çocuklar da böyle kabullenemiyor maalesef

Kızlar görüntü için kusura bakmayın
Bebeğim 3 ay 10 günlük hafif hırıltı öksürük vardı doktor hiç ilaç vermedi anne sütüyle atar demişti. Öksürüğü falan yok dün ve bugün kakası bu şekilde yaptı korkcak bişey varmı ilk çocuğum bilgim yok fazla

Eklentiler

• IMG_9896.webp
    IMG_9896.webp
    40 KB · Görüntüleme: 8
Bebeğim 3 ay 10 günlük hafif hırıltı öksürük vardı doktor hiç ilaç vermedi anne sütüyle atar demişti. Öksürüğü falan yok dün ve bugün kakası bu şekilde yaptı korkcak bişey varmı ilk çocuğum bilgim yok fazla
Normalde kakası nasıl

Normalde kakası nasıl
Sarı pütürlü oluyodu

Kızlar gece bez değişimi düzeniniz nasıl? Hangi beden hangi marka kullanıyorsunuz? Bizimkinin bezinden hep taşıyor?

Kızlar gece bez değişimi düzeniniz nasıl? Hangi beden hangi marka kullanıyorsunuz? Bizimkinin bezinden hep taşıyor?
Molfix premium kullanıyorum birkac gune kadar memnundum fakat iki gundur her gece üst değiştiriyorum sızma oluyor

Back
X