- 18 Haziran 2025
- 461
- 135
- 18
Canım yatağını hastanedeki gibi yap. Ben arkama yorganı yastığı katlayarak düzenleme yapmıştım. O şekilde yatmak kalkmak bebeği emzirmek çok daha rahat. Benim de iyileşmem uzun sürdü. Zamanla bebeğine alışıyorsun. Sağlıcakla büyüt.Merhaba anneler
Kasım grubundan yazıyorum. 19 gün önce sezaryen doğum yaptım. Gebelik şekerimden dolayı bekleyebileceğimiz maksimum tarihe kadar bebeğin kendiliğinden gelmesini bekledik ve o gün hiç bir doğum belirtisi olmadıgı için sezaryen olmak zorunda kaldım. Hiç istemediğim gibi üzerine bir de enfeksiyon oldu sezaryen yerim. Şeker yatkınlık yapıyor dedi doktorum. İyileşmeyi de zorlaştırıyor maalesef. Hala ağrılarım çok. Bu durum ruh halimi de çok etkiledi. O kadar yavaş ilerliyor ki iyileşmesi. Emzirirken, yatarken hala acı çekmek sinirlerimi bozdu. Kendimi durduk yere ağlarken buluyorum. Çünkü bebeğime tam odaklanamadım bu da beni çok üzüyor. Bebeğim yeteri kadar benim sevgimi almıyor gibi hissediyorum.
Buraya yazmak istedim çünkü bizden 2 ay öndesiniz. Benim gibi bir süreç yaşayan oldu mu acaba?
Bir de ilk ay en zoru diyorlar. Bu doğru mu? Bir umut bir sonraki ay her şeyin düzelmesini umuyorum
Bana yazılmadı ınstagram da gördümBana sanki kartına aşı yazmış 4 ayına
Canım bu ilk ya yalnız kalmasın 1 tane daha düşünüyorum ama daha erken 4 ay yeni gircez yarınSen yine düşünüyorsun canım tabi erkende o başka ama ben bu konuyu tamamen kapattım ikiside küçük bende ve yaş birde şükür onları veren Allah'a ama bir kadın olarakta bakımlı halime dönmek istiyorum
Canım çok yaparsa kiloyu etkiler mi 2 gün önce baya yaptı kıyafeti bile battı o dereceIkınmıyoe ağlamıyor
Kakasını doktora sorabilirsin benimki de öyle 2 gün yapmadığı oluyordu bu ara çok yapıyor. Arada öyle kısa kabız olmaları normalmiş devam ederse doktora gidersin bence
Benimkide 3 aylık kaka yapması günde 1e düştü normalmi acaba anne sütüyle besleniyo sadeceBenimki 2 gündür yapmıyor birşy olurmu yada beslenemiyormu yapmadığı ıcın
Umarım biz de birbirimize alışırızCanım yatağını hastanedeki gibi yap. Ben arkama yorganı yastığı katlayarak düzenleme yapmıştım. O şekilde yatmak kalkmak bebeği emzirmek çok daha rahat. Benim de iyileşmem uzun sürdü. Zamanla bebeğine alışıyorsun. Sağlıcakla büyüt.
Benimkide sadece anne sütü bende merak ettimBenimkide 3 aylık kaka yapması günde 1e düştü normalmi acaba anne sütüyle besleniyo sadece
Bana yazmamıs çok sorumsuz bizim ebe 2.ay aşıyı da ben hatırlattımBana sanki kartına aşı yazmış 4 ayına
Yok canım haklısın bende hep dedim kardeşi olsun belkide yaşım az olsaydı yine isterdim ama bunlara şükür dediğin gibi gebelik zor sonrada zor seni bilmiyorum birde tek başıma büyütüyorumCanım bu ilk ya yalnız kalmasın 1 tane daha düşünüyorum ama daha erken 4 ay yeni gircez yarın
Ve doğumum berbat geçti yoğun bakımlık olduk ondan dolayı hemen düsünmüyoruö
Ben bizim sağlık ocağını beğenmiyorum demek daha kötüsü varmış yok ya gitmesem arıyorlar hemen mesela ben kalça ultrasonunu hala yapmadım benim için randevu aldılar yarın yaptırıcam anlayışlı sağolsunlarBana yazmamıs çok sorumsuz bizim ebe 2.ay aşıyı da ben hatırlattım
Nasıl alıyorsun sen yardım edenin varmı bebekle?ben hızlı şekilde veriyorum vermemem imkansız zaten benim birde dubleks yukarı aşağı çok kötü besleniyorum mama verdiğim için kendimi unuttum resmen çokta vermek istemiyorum bana yakışmıyorHanımlar ya bi sorunum var 75 kilodan hamıle olunca 107 ye çıktım doğum yaptıktan somra bya sonra 97 ye indim şuan 99 olmuşumnapmam lazım sütüm etkilenmesin de istiyorum acilen kilo vermem lazım merdiven zor cıkıyorum namazlarımı oturarak kılıyorum normal lavaboya gitsem kalkamıyorum zorlanıyorum acil yardımınıza ihtiyacım var
Allah yardımcımız olsunYok canım haklısın bende hep dedim kardeşi olsun belkide yaşım az olsaydı yine isterdim ama bunlara şükür dediğin gibi gebelik zor sonrada zor seni bilmiyorum birde tek başıma büyütüyorum
Yok canım tek yapıyorum eşimde iste oluyor hızlı vermem lazım ama nasıl sütüm etkilenmesin de istiyorumNasıl alıyorsun sen yardım edenin varmı bebekle?ben hızlı şekilde veriyorum vermemem imkansız zaten benim birde dubleks yukarı aşağı çok kötü besleniyorum mama verdiğim için kendimi unuttum resmen çokta vermek istemiyorum bana yakışmıyor
Maasallah nazar değmesin darısı bizeBen bizim sağlık ocağını beğenmiyorum demek daha kötüsü varmış yok ya gitmesem arıyorlar hemen mesela ben kalça ultrasonunu hala yapmadım benim için randevu aldılar yarın yaptırıcam anlayışlı sağolsunlar
Ben diyetisyene gidiyorum. Sütüm azalmadı. Ekmeği sadece kahvaltıda veriyor. Her sabah yumurta ve 1 tatlı kaşığı tahin pekmez yiyorum. Ara öğün olarak mevye ve 10-12 tane çiğ kuruyemiş. Öğlen kıymalı/etli yemek veriyor yanına salata. İkinci ara öğünde kuru meyve + kuruyemiş. Akşam da 1 küçük kase çorba zeytinyağlı sebze ve yoğurt.Hanımlar ya bi sorunum var 75 kilodan hamıle olunca 107 ye çıktım doğum yaptıktan somra bya sonra 97 ye indim şuan 99 olmuşumnapmam lazım sütüm etkilenmesin de istiyorum acilen kilo vermem lazım merdiven zor cıkıyorum namazlarımı oturarak kılıyorum normal lavaboya gitsem kalkamıyorum zorlanıyorum acil
Çok teşekkür ederim canım Allah Razi olsun denicem böyle umarım bnde ise yararBen diyetisyene gidiyorum. Sütüm azalmadı. Ekmeği sadece kahvaltıda veriyor. Her sabah yumurta ve 1 tatlı kaşığı tahin pekmez yiyorum. Ara öğün olarak mevye ve 10-12 tane çiğ kuruyemiş. Öğlen kıymalı/etli yemek veriyor yanına salata. İkinci ara öğünde kuru meyve + kuruyemiş. Akşam da 1 küçük kase çorba zeytinyağlı sebze ve yoğurt.
Çorba gizli kaloridir. Ne kadar yeşil sebze tüketirsem sütüm o kadar çok oluyor. Bazen öğle ve akşam yer değiştiriyor
Kuzu yeme bol su iç öğlen yumurta veya et akşam sebze salata bu kadar.. tut kendini sağlığın içinHanımlar ya bi sorunum var 75 kilodan hamıle olunca 107 ye çıktım doğum yaptıktan somra bya sonra 97 ye indim şuan 99 olmuşumnapmam lazım sütüm etkilenmesin de istiyorum acilen kilo vermem lazım merdiven zor cıkıyorum namazlarımı oturarak kılıyorum normal lavaboya gitsem kalkamıyorum zorlanıyorum acil yardımınıza ihtiyacım var
Amin.Kızlar yardımcı ola bilir o konuda bir bilgim yok canımAllah yardımcımız olsun
Yok canım tek yapıyorum eşimde iste oluyor hızlı vermem lazım ama nasıl sütüm etkilenmesin de istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?