• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    188
İyi yaptın saç işi gerçekten çok zaman alıyor kuaförde şimdi zor tabi ama bak kendini yapa bildiğin kadarıyla bakımlı tut😍bende kaş bıyık ama randevu almadığım için çok bekledim bir şey olmaz dedim baksın anlasın ne kadar zormuş💃🏻😉bu gün kalça ultrason için gittik baya hazırlandım eskisi gibi😌çocuklarla zor ama ihmal etsek devamı gelicek eminim
Çok haklısın iyi yapmışsın ben de çocukları oyala bak hazırlanacağım diyorum yoksa daha zor olur ona baktırıyorum o yokken de onlar da geliyor banyoya ya da yatak odasına öyle öyle yapıyorum canım benim uğraşıyorum bayağı.. bazen çok yorgun oluyorum tabii her günüm öyle değil bugğn mesela sadece saçımı tarafdım yüzüme bir krem sürdüm üzerime Pyjama öyle takıldım mecbur hiççç halim yok artık her gün de manken değilim yani 😁 doğumdan beri 3 çocukla tekim yine iyi idare ediyorum diyorum.. öyle işte annem çok kötü bir kadın mesajlarıma cevap bile vermedi ablam da bayağı kavga etmiş ama ona en azından cevap vermiş buna bile üzüldüm bütün gün baş ağrısı karın ağrısı yaşadım Allah sorsun hesabını

Hangi pişik kremini kullanıyorsunuz?

İncia kullanıyordum ve memnundum içeriği de temiz. Sonra hafif kızarıklıklar olunca hametan ile söndürüyordum.

Kızarıklıklar artınca sudokrem kullandım ama hiç iyi gelmedi. Kuruttu sanki. İçeriği de kötü dedikleri için tekrar incia ya geri döndüm ama geçmeyen bir kızarıklık var. İncia güzel yağlı bir dokusu var ama tedavi edici değil pişik önleyici. Yani kızarıklığa bir faydası yok bence.

Bez sleepy bio naturel kullanıyorum. baya ıslak pamukla siliyorum sulu kalıyor poposu sonra kuru pamukla suyunu alıyorum.

Günde 7-8 bez değişiyorum. Kakayı zaten ben yaptırdığım için aynı dk içinde değişiyorum. Çok nadir farkında olmadan yaptığı oluyor.

Çinko içerikli temiz içerikli sağlam bir kreme ihtiyacım var önerilerinize açığım.
Bize doktor hamazinc verdi pişik tam olmadan hafif kızarıklık görünce sürdüm iyi geldi.

Çok haklısın iyi yapmışsın ben de çocukları oyala bak hazırlanacağım diyorum yoksa daha zor olur ona baktırıyorum o yokken de onlar da geliyor banyoya ya da yatak odasına öyle öyle yapıyorum canım benim uğraşıyorum bayağı.. bazen çok yorgun oluyorum tabii her günüm öyle değil bugğn mesela sadece saçımı tarafdım yüzüme bir krem sürdüm üzerime Pyjama öyle takıldım mecbur hiççç halim yok artık her gün de manken değilim yani 😁 doğumdan beri 3 çocukla tekim yine iyi idare ediyorum diyorum.. öyle işte annem çok kötü bir kadın mesajlarıma cevap bile vermedi ablam da bayağı kavga etmiş ama ona en azından cevap vermiş buna bile üzüldüm bütün gün baş ağrısı karın ağrısı yaşadım Allah sorsun hesabını
Ayyy evde hiç görme beni şimdi😄 gerçi ben hiçbir zaman pijamayla gezmem evde bu çocukluktan bir alışkanlık bende ondan hemen eşofmanı giyiniyorum saçımı sadece topluyorum bu kadar☺️tabi canım 3 çocuk tek başına kolaymı geçen bir durum paylaştım whatsaptda eskiden bir çocuğa bütün köy bakardı şimdi anneler tek başına büyütüyor kocamın ailesi görsün diye paylaştım🤭 kv söylüyor ben hep tarladaydım onlar hep kucaklarda akrabalar oyalıyordu diyordu kendileri yemek yiyordu nerde diyor senin gibi uğraşayım.
Senin ablanla kavga etmiş sende yazınca aynısı olucak diye hiç cevap bile vermemiş.Bak takma artık evet zor kendi annen ama çocukların için umursama gerçekten söylüyorum önüne bak Allah görüyor gerisini boş ver sen iyi annesin ya kendinle kurur duy en güzeli

Back
X