- 1 Nisan 2022
- 15.308
- 17.160
- 248
Bundan sonrakı haftalar artık acıkmalar başlıyor normalRahatladım baya acıkmaya başladım bu ara çnkü![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bundan sonrakı haftalar artık acıkmalar başlıyor normalRahatladım baya acıkmaya başladım bu ara çnkü![]()
Ben yaşıyorum, burnum hep tıkalı yemek yerken konuşurken nefes nefese kalıyorumGebelik riniti yaşayan var mı hanımlar ben çok fenayım ya burundan nefes iptal![]()
6. Haftadan beri kusma ve bulantılarım olunca bir şeyler midemde kalınca şükrediyorum 2 3 kilo bile verdimİyi akşamlar kızlar iştahınız nasıl acıkınca yiyor musunuz yoksa kilo almamak için kendinizi tutuyor musunuz?
Ya kızlar benim elim ayağım titriyor her vakit ne görürsem atıyorum ağzıma yiyorum ama kilo da verdim anlamadım artıkBundan sonrakı haftalar artık acıkmalar başlıyor normal![]()
Şekerine baktıra bilirsin o kadarı bende yok ne güzel kilo almıyorsun ne edicen fazla kiloyuYa kızlar benim elim ayağım titriyor her vakit ne görürsem atıyorum ağzıma yiyorum ama kilo da verdim anlamadım artık![]()
Merhaba bende mevcut. Burnum tıkalı sadece. Okyanus suyu aldırdı doktorum eczaneden. Aguanose markası. Sabah ve gece çok işime yarıyor. Burun takıla olunca ciddi hapşırma krizi yaşıyorum. O da ister istemez kasık ağrısı yapıyor. Çok zorGebelik riniti yaşayan var mı hanımlar ben çok fenayım ya burundan nefes iptal![]()
Baktırdım baktırdım son üç ay şekerim 70 lerde falan sağlık ocağında yaptırdım en son değerlerin iyi demişti sağ olsun. Sabah gör elimi yüzümü yikamaz hemen bir yumurta kirip yiyorum dayanamiyorum açlığa gebeliğin başından beri. Oruçlari naptınız siz tutuyor musunuz bu süreçteŞekerine baktıra bilirsin o kadarı bende yok ne güzel kilo almıyorsun ne edicen fazla kiloyu![]()
Anladım her kes farklı geçiriyor gebeliğini bende hep terliyorum yemekleri zor yapıyorum + bel ağrılarım var dışarı çıkınca ayakta duramıyorum daha sıcaklar gelmeden böyleyim..oruç tutmuyorum ben aç kalamam bulantılarım varBaktırdım baktırdım son üç ay şekerim 70 lerde falan sağlık ocağında yaptırdım en son değerlerin iyi demişti sağ olsun. Sabah gör elimi yüzümü yikamaz hemen bir yumurta kirip yiyorum dayanamiyorum açlığa gebeliğin başından beri. Oruçlari naptınız siz tutuyor musunuz bu süreçte
Doktor hiç tahminde bulunmadı mı 13 de genelde tahminde bulunuyorlar çünkü
En iyisini yapmışsın. İlerleyen süreçlerimiz çok güzel geçsin inşallahAnladım her kes farklı geçiriyor gebeliğini bende hep terliyorum yemekleri zor yapıyorum + bel ağrılarım var dışarı çıkınca ayakta duramıyorum daha sıcaklar gelmeden böyleyim..oruç tutmuyorum ben aç kalamam bulantılarım var
Amin canımEn iyisini yapmışsın. İlerleyen süreçlerimiz çok güzel geçsin inşallah![]()
Ben 2023 Ekim annesiyim çok zor geçti benim yaza gelen dönem günlük 3 atlet değişiyordum kabus gibiydi yine yaza geliyor çok korkuyorumAnladım her kes farklı geçiriyor gebeliğini bende hep terliyorum yemekleri zor yapıyorum + bel ağrılarım var dışarı çıkınca ayakta duramıyorum daha sıcaklar gelmeden böyleyim..oruç tutmuyorum ben aç kalamam bulantılarım var
Buluntu erkek olabilir dedi ama daha erken dediDoktor hiç tahminde bulunmadı mı 13 de genelde tahminde bulunuyorlar çünkü
Yaaa yazda gebelik zor evet ama buna şükür diyicez ben birde kapalıyım Allah yardım ederBen 2023 Ekim annesiyim çok zor geçti benim yaza gelen dönem günlük 3 atlet değişiyordum kabus gibiydi yine yaza geliyor çok korkuyoruminşallah rahat geçiririz
Aaa çok zor geçer inşallah6. Haftadan beri kusma ve bulantılarım olunca bir şeyler midemde kalınca şükrediyorum 2 3 kilo bile verdim![]()
Chatgbt ye sordum, karindan çekildiyse erkek diyor Ramzi teorisine göreKizlar 8+5ten merhaba biliyorum minişim daha küçük ama hissinize göre tahmin edebilirmisinz cinsiyetini![]()
Aynı sorunu yaşıyorum ya tıkalı oluncada sürekli başım ağrıyor açıyorum tekrar tıkanıyorMerhaba bende mevcut. Burnum tıkalı sadece. Okyanus suyu aldırdı doktorum eczaneden. Aguanose markası. Sabah ve gece çok işime yarıyor. Burun takıla olunca ciddi hapşırma krizi yaşıyorum. O da ister istemez kasık ağrısı yapıyor. Çok zor![]()
Karindan evet canim chatgbt kim kiChatgbt ye sordum, karindan çekildiyse erkek diyor Ramzi teorisine göre![]()