2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    202
Gündüz uykusunu da abarttı. Tek seferde 2 saat uyudu bugün ama tabii kucakta En ufak kımıldamada uyanacağını bildiğim için iki saat put gibi durdum

Bizim 4 hafta oldu minimum sanırım. Gündüz uykuları 30 dk gece bol bol uyanmalı, uykuya direnmeli

Ya 9 gün sonra 5 ayı bitiriyoruz Allahın izniyle. Ne ara geldik buralara değil mi? Neler neler konuştuk, önce adım adım ultrasonlar, cinsiyet öğrenmeler, tek tek doğurup elenmeler.. Sonrasında emmeeyenler, mastit olanlae, uyumayanlar.. Yarım yaşımıza az kaldı şimdi şükürler olsun Bi duygusalım bugün

Kızlar merhaba, nasılsınız? Biz bugün 5 ay 5 günlük olduk ve çalıştığım için uykusunu bir an evvel düzene koymak için uyku danışmanlığı almaya başladık. Sizlerden de alan var mı?

Evet mesela bana çok iyi geliyor biliyorsunuz benim bebeğim çok az besleniyor ve bu ay maalesef sadece 100 gr almis o şekilde paylaşımlarını görünce hocanın bende diyorum tamam benim bebeğin doğum kilosuna göre kilosu normal tabi sürekli az alması ya da hiç almamasından çok korkuyorum orası ayrı

Çıldırmış durumdayız Gece devamlı uyandı. Bu da yetmezmiş gibi yenidoğandaki gibi omuzda uyumak istiyor

Ne kadar süredir devam ediyor gerileme ben max 6 hafta sürer haa gayret yariladik diye motive ediyorum kendimi ama epeyde bitik hissediyorum
Gündüz uykusunu da abarttı. Tek seferde 2 saat uyudu bugün ama tabii kucakta En ufak kımıldamada uyanacağını bildiğim için iki saat put gibi durdum
Bizimki de gündüz hep kucakta uyuyor zaten de 1 kere 2 saatlik uyku yapiyordu 4 kere de 45 dk uyuyordu. Ama artik uzun uyku kalktı 20 dk fln uyuyup uyaniyor. Ona da üzülüyorum ben kaç yaşındayım mahvoldum uykusuzluktan o minnacik sonuçta o uykusuz olduğu için ben de uykusuzum. Nasil dayanıyor bilmem

Benimde ceza bitmiş
Bebiş hala ve hala 6100 2.ayindan beri hemde . Ben kendim meyve püresi kaşık mama alıp verdim bugün çünkü değiştirdiğimiz 8.mama ve asla kilo almadı gelişim olmadı artık tirlatacam alerjisi de pik yapmış durumda yanakları artık kanıyor kızarıklık ve çatlaklardan dün meyve emziğine muz koydum verdim iki kemirince ek gıdaya geçebilir dedim kendime amahafta içi farklı doktora götürecem tabi ki bakalım ek gıda önerecek mı

Ayni durumdayız hatta bugün biraz uyuyabilmek icin yenidogan gibi kundak yaptık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…