2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    203
19.30da uyudu ama 2 saat uyuyup tamamen geri uyandı şu an uykusuzluktan ağlıyor ama 4 farklı töntem denememe rağmen direniyor. Sorun bu aslında gün içinde de direnç gösteriyor çok. Ama sanırım haklısınız kilit nokta sabah uykusu bu kısır döngüdeki. Sabah geç uyanması öğle uykusunu ileri atıyor, öğle uykusu da akşamı. Birkaç kez sabah kaldırmayı denedim bu kez de öğlen 2-3 saat uyudu tek seferde. Sanırım sabah erken uyandırıp öğlen de tek uykuda 1 saati aşmamasını sağlamalıyım

Evet benziyor durumlar. Kusma yok çok şükür fakat benim oğlanda süt alerjisi var o beni çok zorluyor. Fıtık ameliyatı olmam lazım fakat asla alerji maması almıyor. Cesaret edemiyorum o yüzden ameliyat olmaya. İnanılmaz bacak ve bel ağrılarım var ve şu an için bir çözümüm yok. 4 farklı hastane ve doktor gezdim hepsi operasyon şart diyor. Öff

Aynen öyle görünüyor. Ama bende o kadar yoruluyorum ki ve dediğiniz gibi uyandırınca o kadar huysuz oluyor ki hiç kaldırasım gelmiyor uykusundan. Dün gece her uyandığında yazdım eşime, tam 9 kere uyanmış. Beşikte yatır kaldır başlayıp sabaha karşı artık yatakta devam ediyoruz emmeye. Dayanamıyorum ki. Geçen hafta biraz denedim düzenli uyku uyanıklık süresini. Sanırım çabuk pes ettiğimden bir sonuç alamadım gece uyanmalarında. Şu an saldım, ataksa eğer geçmesini bekliyorum bir umut

Konuyla alakası yok ama yarın kalabalık bir misafirim var ama fırınımın üstüne tepsi düşmesi suretiyle fırın iç camı patladı. Börek ve kurabiye pişirecektim. Ne yapayım bana bir akıl verir misiniz? İç camı olmadan tek kat dış camıyla fırın çalıştırılır mı bilginiz var mı? Ay Allahım gece gece başıma açtığım iş… Moralim çok bozuk. Misafirleri iptal mi etsem napsam bilemedim. Ya da fırında pişmeye gerek olmayan şeyler mi yapsam… Yetkili servis çok sonraya gün verdi. Yani fırınımdan ümit kesip başka yollar mı arasam… Napsam bilmiyorum. Çok üzgünüm.

Aman çocukla ne uğraşıyorsun canım hazır bişeler söyle koy tabağa ben gelene öyle yapıyorum valla

Oglen de 1,5-2 saatten sonra uyandirin. Duzen kaymis cunku. Duzeni oturtunca daha rahat olur umarim

Cok gecmis olsun, olacak is degil tava boregi ya da kizartma tarzi borek yapsaniz ya da disaridan siparis verseniz?

Beşiğe bırakabilmeniz bile benim için mucizevi şu an benim bebeğim ya ayakta ya yanımda kıpır kıpır şekilde anca yatıyor gaz sancılarımız yenş yeni azaldığı için bu şekle evrilmişti Bu saatlere de tamamen kendi direnmesi sebebiyle geçtik yoksa düzeninde bir değişiklik yapmadım önceden en geç 9da uyurdu. Biraz da kendi biyolojik saati diye düşünüyorum kavga etmeyi bıraktım artık ama erken uyandırma ve çok uyutmama olayını biraz denemek istiyorum böyle ikimiz de sürekli perişan oluyoruz çünkü. Şu an yeni derin uykuya geöti mesela asıl uyanması gereken saatte

Eger oglen iyi uyusa bile gece uyanmayacaklar diye bir sey yok maalesef. Ozellikle meme destegiyle uyuyorsa arada uyandiklarinda yine uykuya donebilmek icin o destegi ariyorlar. Bence uyku duzenini kendi rahatiniz icin de takip etmek cok iyi olur. Ne zaman kendi kendilerine uyumayi ogrenirler o zaman uyanmakar azalir

Cana gelmesin, mala gelsin diyelim
Salata tarzı şeyler hazirlanabilir. Hardalli patates salatası, mercimek köfte, kısır gibi. Yanina mozaik pasta. Önemli olan bir araya gelmektir diye düşünürler diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…