Okurken sinirim bozulduEvet gerçekten öyle misal bende oğlumu 20de uyuttum 1 saat önce mamaya uyandı babam bizden kaçırıyorsun,getir sevelim oynayalim, çocuğu zorla uyutuyorsun,bu saatte çocuk mu uyur diye diye tepesinde ışığı açıp uyandırdı o kadar kızdım ki tvyi kapattım telefonlari ellerinden alıp alın bakın ben gidiyorum dedim çünkü öylece versem babam maça annem tlfna dalacak bebe ortada ağlayacak sonra bana atacaklar ve uykusu bozulduğu için ağlayacak ben sinirlenecektim yarım saat bırakıp döndüm ikisininde perti çıkmış alacak misin diyorlar aldım uyuttum bı daha uykusu bozulursa bozusuruz dedim herkes odasına kaçtı biran önce sabah olsa da evime düzenime gitsem diye can atıyorum şuan kiii birde ikiz anneleri var en zor anımda onlar aklıma gelip şuan bundan iki tane aynı zorluğu aynı anda yaşatan cüce var bı yerlerde rabbim sen güç kuvvet sabır ver diye dua ediyorum hem onlara hem bize![]()
600km öteden bana da aynı yorumu yapıyorlar. Gel bak desem bakamayacaklar. İşte, laf… Bizim zamanımız da bizim zamanımız, öff!
“Çünkü ben böyle uygun gördüm” diyorum sadece uzamamasını temenni ederek. Kırıcı olmamak adına