2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    207
Okurken sinirim bozuldu
600km öteden bana da aynı yorumu yapıyorlar. Gel bak desem bakamayacaklar. İşte, laf… Bizim zamanımız da bizim zamanımız, öff!
“Çünkü ben böyle uygun gördüm” diyorum sadece uzamamasını temenni ederek. Kırıcı olmamak adına

Zaten artık bebişler diğer nesillere göre daha erken gelişim gösteriyor gibi yürütece gerek kalmadan ayaklanırlar yürüme arkadaşı alırız

Kızlar diş çıkarmayan bir benim bebeğim mi kaldı? Çok sancıları var ama çıkaramadı bir türlü.
Bir de sırtüstünden yüzüstü dönüyordu bıraktı nedense. Emekleme çabası da yok

Kızlar diş çıkarmayan bir benim bebeğim mi kaldı? Çok sancıları var ama çıkaramadı bir türlü.
Bir de sırtüstünden yüzüstü dönüyordu bıraktı nedense. Emekleme çabası da yok
Çıkmadı bizim de zaten erken daha diye düşünüyorum. Öncekiler benim 8 aylıkken çıkartmıştı. Emeklemek de erken. Dönmeler için arada tembellik yaptığı dönemler olabilir, yanına oyuncak koyup siz destek verip oyun oynar gibi tekrar alıştırabilirsiniz diye düşünüyorum.

Anladım afiyet olsun. Tatlı patates hiç yediğimiz bir şey değil ama deneriz belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…