Evet gerçekten öyle misal bende oğlumu 20de uyuttum 1 saat önce mamaya uyandı babam bizden kaçırıyorsun,getir sevelim oynayalim, çocuğu zorla uyutuyorsun,bu saatte çocuk mu uyur diye diye tepesinde ışığı açıp uyandırdı o kadar kızdım ki tvyi kapattım telefonlari ellerinden alıp alın bakın ben gidiyorum dedim çünkü öylece versem babam maça annem tlfna dalacak bebe ortada ağlayacak sonra bana atacaklar ve uykusu bozulduğu için ağlayacak ben sinirlenecektim yarım saat bırakıp döndüm ikisininde perti çıkmış alacak misin diyorlar aldım uyuttum bı daha uykusu bozulursa bozusuruz dedim herkes odasına kaçtı biran önce sabah olsa da evime düzenime gitsem diye can atıyorum şuan kiii birde ikiz anneleri var en zor anımda onlar aklıma gelip şuan bundan iki tane aynı zorluğu aynı anda yaşatan cüce var bı yerlerde rabbim sen güç kuvvet sabır ver diye dua ediyorum hem onlara hem bize
Okurken sinirim bozuldu
600km öteden bana da aynı yorumu yapıyorlar. Gel bak desem bakamayacaklar. İşte, laf… Bizim zamanımız da bizim zamanımız, öff!
“Çünkü ben böyle uygun gördüm” diyorum sadece uzamamasını temenni ederek. Kırıcı olmamak adına
Günde yarım saat falan durur belki diye düşündüm
Allah korusun kazadan beladan. Yürüme arkadaşına da daha baya zaman var. Hep kucakta nereye kadar dedim ama bilemedim bende
Büyük kızım kullandı yürüyene kadar şükür bir sıkıntı yaşamadık. 10 aylıkken yürümeye başladı hatta. Ama bu erkek. Sorun olabiliyormuş diye okudum. Evim de dubleks bi de şimdi Bende vazgeçtim
Kızlar diş çıkarmayan bir benim bebeğim mi kaldı? Çok sancıları var ama çıkaramadı bir türlü.
Bir de sırtüstünden yüzüstü dönüyordu bıraktı nedense. Emekleme çabası da yok
Kızlar diş çıkarmayan bir benim bebeğim mi kaldı? Çok sancıları var ama çıkaramadı bir türlü.
Bir de sırtüstünden yüzüstü dönüyordu bıraktı nedense. Emekleme çabası da yok
Çıkmadı bizim de zaten erken daha diye düşünüyorum. Öncekiler benim 8 aylıkken çıkartmıştı. Emeklemek de erken. Dönmeler için arada tembellik yaptığı dönemler olabilir, yanına oyuncak koyup siz destek verip oyun oynar gibi tekrar alıştırabilirsiniz diye düşünüyorum.
Bal kabağını benim cücem de hiç sevmedi. 3 ayrı formda verdim. Ne yaptıysam olmadı. Acıkmış da sanırım, kızdı sanki bana muz dururken neden bunu yediriyorsun bana diye Tatlı patatesi yurtdışında çok yerdik. Kızartmasını yapıp baharata bulayıp elma dilimi şeklinde garnitür olarak koyarlar genelde tabaklara. Ben de 1 tane aldım marketten tadım için. Yarısını pişirdim, diğer yarısını kendimize kızarttım, üstüne de yumurta kırdım, kahvaltıda yedik.