• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    207
dün biz kendimize yapmıştım tarhana çorbası sonra dedim ki kıza da yapayım az bakalım içecek mi içinde baharat tuz yok bebek tarhanası 1 yemek kaşığı corba 1 su bardağı su az biraz zeytin yağı ekleyip pişirdim bir kaşık verdim içti yemek kaşığı denk gelecek şekilde 5 6 kaşık içti sonra su verdim alerji tepki hiç birey olmadı internetten baktım +6 ay yazıyordu
Çok teşekkür ederim. Oo Maşaallah bayağı içmiş sizin minnoş. Ben de denersem 1 tatlı kaşık tarhanayla çorba yapmayı deneyeyim o zaman. Az ölçü olsun ilk seferde bizimki pek iştahlı değil. Beğenirse bir dahaki sefere artırırım.

Kızlar doktorunuz ek gıdada ilikli kemik suyu hakkında bir şey söyledi mi, ne zaman verilebiliyor?

Kızlar doktorunuz ek gıdada ilikli kemik suyu hakkında bir şey söyledi mi, ne zaman verilebiliyor?
Bizimki 5.5ayda tadımlara başlayalım demişti. Bşr ay sonra da ilikli kemik suyu ekleriz ama hazır almak yok kendiniz yapacaksanız verin yoksa vermeyin diye de uyarmıştı

O sırada çerkez tavuğu yaparken bir taraftan da ekmeğin dış kısmını kemiren ben 😅😅 çok güldüm çok🤣🤣
Aaa burada da becerikli bir lohusa varmış 😍 Afiyetler olsun 😘 Ben de lahana sarmasının yanında ekmek yedim geçen gün. Dün de kıymalı pideden önce çorba alıp tırnak pide ile götürdüm 🫠

Back
X