- 14 Ağustos 2011
- 28.472
- 4.351
- 448
Çok iyi yapmışsın canım. Sifa olsun inşallah.Yarın için psikologdan randevu aldım bakalım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok iyi yapmışsın canım. Sifa olsun inşallah.Yarın için psikologdan randevu aldım bakalım![]()
Evet kesinlikle katılıyorum keşke söylemeseymiş doktor. Öyle hadiseler çok olabiliyor ve aslında normal doğuma bile engel değil. Sizin bu durumda yapabileceğiniz hiçbir şey yok, bununla hiç boşuna kendinizi üzmeyin. Allah’a tevekkül edelim, dua edelim bol bol, sağlıkla kucağınıza alın inşaallah. Size bir video atıyorum, bir nebze rahatlatır ve altındaki yorumları da okursanız herkes gayet sağlıkla kavuşmuş evladına.
en öğün möğün falan dikkat etmedim canım o ara hemen kilo aldirayim diye aklıma geldikçe yedim fazla fazla gece yatmadan önce bile yedimBol kaşar peyniri ne kadar mesela? Her öğünde mi, miktarı nasıl?
Haftada bir gidiyorum bende. Her hafta nst olacak geleceksin demişti doktorum.Kontrolleriniz haftada bir mi artık kızlar? Ben cuma yine gidicem inşallah hepimizin içi ferahlasın. Bebeklerimiz de biz de sağlıklı olalım inşallah.![]()
Benimde haftada bir her muayenede de nst çekiyor. İnşallahKontrolleriniz haftada bir mi artık kızlar? Ben cuma yine gidicem inşallah hepimizin içi ferahlasın. Bebeklerimiz de biz de sağlıklı olalım inşallah.![]()
Ne demekkİyi olurr unutmazsınız umarım
![]()
Yok ya kinaye değil zaten az çok bilirsiniz eşinizi mesela benim eşim giremezdi bakamaz etkilenir bebeği bile öyle çıktığı şekilde görmek istemez sanırımBak şimdikinayeli oldu sanki bu cevap
Varsa olumsuz bisey girmeden bilelim de doktorlar beni birakip babayla uğraşmasın. daha simdiden cok cok stres yapıyor, az kaldi doğurmamıza diyorGirmeyecekti, ama hastane kaydinda form doldururken bu durumla ilgili bölüm vardi imzasi gerekiyordu tamam dedi giricem ben de. Ben de sasirdim bak emin misin fln, ne olacaksa olsun dedi ama biliyorum yani 13 yillik kocam onluk bisey degil asla aslinda
@lightingBende çorba ve pilavlara koyuyorum o şekil daha etkilidir diye sorayım dedim içilir mi ağır olur mu bilemedim![]()
duzenli takip ve yeni güveneceğiniz bir doktor iyi gelecektirKızlar bu konuda sıktıysam sizi özür dilerim ama ben gerçekten psikolojik olarak çok kötüyüm sabahtan beri ağlamaktan helak oldum yine, yani eşimi aradım en son, ben bu korkuyla yasayamayacam kabul eden doktor olursa gidip sezeryan mi olsam bu hafta diyorum. Hiç bişey yapmak istemiyorum, hiç bişey bana keyif vermiyor sıpa dünden beri çok az hareket etti bgn yine acile gittim ağlaya ağlaya herşey yolunda şimdi hareketleri normale dönmeye başladı hem çok ağlıyorum tutamıyorum kendimi, hem bebegide iyice strese soktum orda diye üzülüyorum çok değişik bi kısır döngüye girdim çıkamıyorum, çok yoruldum![]()
Insallah sizinki de gecer fitil ise yaramayadabilir yani o zman agizdan antibiyotik mi verir ki.dogum yaklasti diye tedirgin oldum en cok vajinal dogumda sıkıntı olabilir gecmezse sankiBir kurtulamadım ki... Gebelik öncesi yıllar önce sadece bir kez olmuştum son 6 ayım enfeksiyonla boğuşmakla geçti. Fitil iyi gelir doktorlar bu konuda çekimser davranmıyor çok kişi kullanıyor dert etmeyin inşallah benimki gibi uzun soluklu olmaz hemen geçer![]()
Kız ne iş yapıyorsun hem eş borçları hem araba yenileme buna göre iyi kazanıyorsun anlaşılanArkaşlar kocalar hediyeler kayınvalideler falan konu açılmış. Açıkçası içime içime ağladığım konular.
Kocamın arkasını toplayıp borçlarını ödüyorum. Koca tarafının yayla evi yapılıyor açıkçası bizden istemesinler diye ıkınıyorum bırakın beklentiyi. Doğum hediyesi de bana bi dürüm alsın yeter. Daha fazla üstüme yıkılmasa kafi. Şu birkaç sayfayı es geçip okumayayım ruh sağlığım için
Kendi kendime de doğum hediyesi olarak şık bir saat alıcam ve arabamı yeniliycem. Kendimin kendime olan hediyesi olarak.
Size başarılar dilerim.![]()
Ben yarın gidiyorum 35 oluyorum ilk nstme girecem bakalım heyecanlanıyorumKontrolleriniz haftada bir mi artık kızlar? Ben cuma yine gidicem inşallah hepimizin içi ferahlasın. Bebeklerimiz de biz de sağlıklı olalım inşallah.![]()
Hehehehhe seni yakaladımAy benim ayın gebelik topiği sanıp yazmışım. Arada sizi de okuyordum tecrübe olsun diye. Neyse yazmış bulundum hepinize kolay afiyetli doğumlar![]()
Ay benim ayın gebelik topiği sanıp yazmışım. Arada sizi de okuyordum tecrübe olsun diye. Neyse yazmış bulundum hepinize kolay afiyetli doğumlar![]()
Hehehehhe seni yakaladımBende bazen geliyorum okuyorum sagolsun buradaki arkadaşlarda yardımcı oluyor
Biz temmuz grubu ama haziranda olabilirim kendi adıma söyleyeyim. Birkac sorun vardı buradaki bazı arkadaşlardada vardı aynı sorunlar gelip bi bakıyordumSiz hangi gruptasınız?![]()
Bebeğin kalp atışlarını dinlemek mutluluk veriyor gerçekten.,Ben yarın gidiyorum 35 oluyorum ilk nstme girecem bakalım heyecanlanıyorum35 itibariyle haftada bir geliceksin demişti
İyi yapıyorsunuz, hoş geldinizBiz temmuz grubu ama haziranda olabilirim kendi adıma söyleyeyim. Birkac sorun vardı buradaki bazı arkadaşlardada vardı aynı sorunlar gelip bi bakıyordum![]()