• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    176
Evet kesinlikle katılıyorum keşke söylemeseymiş doktor. Öyle hadiseler çok olabiliyor ve aslında normal doğuma bile engel değil. Sizin bu durumda yapabileceğiniz hiçbir şey yok, bununla hiç boşuna kendinizi üzmeyin. Allah’a tevekkül edelim, dua edelim bol bol, sağlıkla kucağınıza alın inşaallah. Size bir video atıyorum, bir nebze rahatlatır ve altındaki yorumları da okursanız herkes gayet sağlıkla kavuşmuş evladına.

Evet ben de bunu dinlemistim. Bu doktorum videoları beni rahatlatıyor.

Ne demekk 🌸 İyi olurr unutmazsınız umarım😆

Bak şimdi 😅 kinayeli oldu sanki bu cevap 😬
Varsa olumsuz bisey girmeden bilelim de doktorlar beni birakip babayla uğraşmasın. daha simdiden cok cok stres yapıyor, az kaldi doğurmamıza diyor 😅Girmeyecekti, ama hastane kaydinda form doldururken bu durumla ilgili bölüm vardi imzasi gerekiyordu tamam dedi giricem ben de. Ben de sasirdim bak emin misin fln, ne olacaksa olsun dedi ama biliyorum yani 13 yillik kocam onluk bisey degil asla aslinda

Bak şimdi 😅 kinayeli oldu sanki bu cevap 😬
Varsa olumsuz bisey girmeden bilelim de doktorlar beni birakip babayla uğraşmasın. daha simdiden cok cok stres yapıyor, az kaldi doğurmamıza diyor 😅Girmeyecekti, ama hastane kaydinda form doldururken bu durumla ilgili bölüm vardi imzasi gerekiyordu tamam dedi giricem ben de. Ben de sasirdim bak emin misin fln, ne olacaksa olsun dedi ama biliyorum yani 13 yillik kocam onluk bisey degil asla aslinda
Yok ya kinaye değil zaten az çok bilirsiniz eşinizi mesela benim eşim giremezdi bakamaz etkilenir bebeği bile öyle çıktığı şekilde görmek istemez sanırım😅 Öyle şeyleri yoksa başucunuzda durabilir sorun olmaz. Aç karnına felan girmesin ne olur ne olmaz öyle alışık olmayan kişilerin tansiyonu şekeri düşebiliyor kendisi farkında olmadan😅

Bende çorba ve pilavlara koyuyorum o şekil daha etkilidir diye sorayım dedim içilir mi ağır olur mu bilemedim😅
@lighting
Kızlar bu konuda sıktıysam sizi özür dilerim ama ben gerçekten psikolojik olarak çok kötüyüm sabahtan beri ağlamaktan helak oldum yine, yani eşimi aradım en son, ben bu korkuyla yasayamayacam kabul eden doktor olursa gidip sezeryan mi olsam bu hafta diyorum. Hiç bişey yapmak istemiyorum, hiç bişey bana keyif vermiyor sıpa dünden beri çok az hareket etti bgn yine acile gittim ağlaya ağlaya herşey yolunda şimdi hareketleri normale dönmeye başladı hem çok ağlıyorum tutamıyorum kendimi, hem bebegide iyice strese soktum orda diye üzülüyorum çok değişik bi kısır döngüye girdim çıkamıyorum, çok yoruldum 😥😥😥
duzenli takip ve yeni güveneceğiniz bir doktor iyi gelecektir 🍀 bu belirsizlik de kotu gelmiş olabilir. Kendimizin ilaci yine kendimiziz. Bu da bir donem ama gececek insallah.

Arkaşlar kocalar hediyeler kayınvalideler falan konu açılmış. Açıkçası içime içime ağladığım konular.
Kocamın arkasını toplayıp borçlarını ödüyorum. Koca tarafının yayla evi yapılıyor açıkçası bizden istemesinler diye ıkınıyorum bırakın beklentiyi. Doğum hediyesi de bana bi dürüm alsın yeter. Daha fazla üstüme yıkılmasa kafi. Şu birkaç sayfayı es geçip okumayayım ruh sağlığım için :KK53:
Kendi kendime de doğum hediyesi olarak şık bir saat alıcam ve arabamı yeniliycem. Kendimin kendime olan hediyesi olarak.
Size başarılar dilerim. :halay:

Bir kurtulamadım ki... Gebelik öncesi yıllar önce sadece bir kez olmuştum son 6 ayım enfeksiyonla boğuşmakla geçti. Fitil iyi gelir doktorlar bu konuda çekimser davranmıyor çok kişi kullanıyor dert etmeyin inşallah benimki gibi uzun soluklu olmaz hemen geçer 🙏
Insallah sizinki de gecer fitil ise yaramayadabilir yani o zman agizdan antibiyotik mi verir ki.dogum yaklasti diye tedirgin oldum en cok vajinal dogumda sıkıntı olabilir gecmezse sanki

Arkaşlar kocalar hediyeler kayınvalideler falan konu açılmış. Açıkçası içime içime ağladığım konular.
Kocamın arkasını toplayıp borçlarını ödüyorum. Koca tarafının yayla evi yapılıyor açıkçası bizden istemesinler diye ıkınıyorum bırakın beklentiyi. Doğum hediyesi de bana bi dürüm alsın yeter. Daha fazla üstüme yıkılmasa kafi. Şu birkaç sayfayı es geçip okumayayım ruh sağlığım için :KK53:
Kendi kendime de doğum hediyesi olarak şık bir saat alıcam ve arabamı yeniliycem. Kendimin kendime olan hediyesi olarak.
Size başarılar dilerim. :halay:
Kız ne iş yapıyorsun hem eş borçları hem araba yenileme buna göre iyi kazanıyorsun anlaşılan 😂😂😂

Kızlar merhaba grubu sürekli olarak takip ediyorum ama yazışma olarak aktif değilim. 35. Haftada 2060 gr dı bebeğim ve nerdeyse 10 gün boyunca doğru düzgün kilo almamıştı resmen, üzülmüştüm zayıf kalmasına. 2 hafta boyunca diyetisyenle ilerledik ve bugün 37. Haftamda 2550 gr olmuş bebeğim haftalık olarak diyet listem değişse de aşağı yukarı aşağıda eklediğim görselin çeşitlendirilmesi şeklinde ilerliyoruz ve işe yaradı. Ara öğünleri önemseyin ben de ara öğünün bu kadar etkili olacağını düşünmüyordum. Bebeği zayıf olanları okudum ve paylaşmak istedim. Hepinize hayırlı ve pozitif doğumlar diliyorum🤲🏻💐

Eklentiler

• 1C7D8B05-3B3F-45AC-897D-5D046981CC41.webp
    1C7D8B05-3B3F-45AC-897D-5D046981CC41.webp
    56,8 KB · Görüntüleme: 50
Back
X