• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    175
Bana oradaki Fatma hanım aşırı pozitif geliyor. Ama burda başladım bide bi problem çıkmadı diye değişmedim. İyi mi yaptım bilmiyorum🙂 sonra amaaan dedim doktorluğu iyi. Kadın bayram demeden gece gündüz demeden doğurtuyor habire. Biraz ona tavoldum açıkçası.
Ben de ilk Fatma hocaya gitmiştim, benim arkadaşlarım da ona gitmişler hep kadının hastası çok zaten. O kadar kalabalık oluşu da korkutuyor insanı, kime ne vakit ayırsın kadın. Tekdendeydin sen, oraya giden tanımıyorum maalesef. Dünyamda falan doğum yapan arkadaşım oldu. Valla önemli olan popülerlikten çok doktorun doktorluğu dediğin gibi, ilgiliyse, bebeğe iyi bakıyorsa tamamdır yaa. Ben de biraz hastaneden sebep tercih ettim, yoksa Erciyesteki Rakip hoca da iyidi

Kızlar bu arada doktor geçen hafta çatı muayenesi yaparken akıntımı fark etti fitil yazdı gynomax fitil ismi. Daha önce kullanan oldu mu? Ben ancak alabildim ilk defa dün gece kullandım. Normalde bu kadar akıntım yoktu sabahtan beri 3 kere çamaşır değiştim 🙄🙄 ters etki mi yapıyor temizliyor mu anlam veremedim. Fazla ilaçta atılıyordur tabi ama miktar bana çok geldi daha önce kullanan varsa deneyimini yazarsa mutlu olurum 🫶🏻
Ilacin fazlasidir muhtemelen, fitil kullandigimda benim de akintim cok olur

Rabbim unutturuyor 😂 bende hemen yapabilenlere şaşıyorum :) benim unutmam 9 senede olabildi 😬😬😬 ilkine kıyamıyorsun bi karddesi olsun diyorsun yoksa kendin için yine zor
Ben de bunu bir daha kendime bilerek yapmam diyordum surpriz bebek oldu😅

Kızlar bu arada doktor geçen hafta çatı muayenesi yaparken akıntımı fark etti fitil yazdı gynomax fitil ismi. Daha önce kullanan oldu mu? Ben ancak alabildim ilk defa dün gece kullandım. Normalde bu kadar akıntım yoktu sabahtan beri 3 kere çamaşır değiştim 🙄🙄 ters etki mi yapıyor temizliyor mu anlam veremedim. Fazla ilaçta atılıyordur tabi ama miktar bana çok geldi daha önce kullanan varsa deneyimini yazarsa mutlu olurum 🫶🏻
Bende kullandım ondan enfeksiyon olunca vermisti. İlaç kendini çoğunlukla dışa atıyor. Ben gece kullanıyordum saatlerce hiç kalkmamaya çalışıyordum. Tabi mümkün olduğu kadarı artık. O akıntı çok rahatsız ediciydi

Banada farklı isimde vermişti doktor hem krem hem fitil benimde akıntım kesilmedi arttı diye bıraktım😬😅

Bende kullandım ondan enfeksiyon olunca vermisti. İlaç kendini çoğunlukla dışa atıyor. Ben gece kullanıyordum saatlerce hiç kalkmamaya çalışıyordum. Tabi mümkün olduğu kadarı artık. O akıntı çok rahatsız ediciydi
Gece boyu kalkmadım bende ama sabahtan beri çok geliyor 🥹 yani mecbur tabi fazlalık olanın çıkması lazım demekki normal bişe

Teşekkür ederim çok çok daha güzelini sizler yaşayın inşaallah 😍 2 saatte oluşu çok güzel bir şeydi akşam diye beklerken öğlen doğdu, ama tabi 2. Bebek oluşunun da etkisi vardır hızlı olmasında, ilk bebeğim 8-9 saat sürmüştü 😅😅 bir de benim öncekinde 4 ay erken doğum riskiyle yatmıştım, zaten 2 cm açıklığım hep vardı, ama ağrı sancı gibi bir şey hissetmiyordum, ebeler hareket gösterince zaten hazırmış rahmim demek ki açılmalar hızlı olmuştu. Tabi ki açılmalar artınca ağrıları kasılmaları hissetmeye başladım. Suni sancı filan vermediler kendi sancımla doğurdum. Bu sefer de 2 aya yakın yattım erken doğum riskiyle ama acaba daha mı çok ilaç yüklediler bebeği tutmak için bilemiyorum, bu sefer etkisi uzadı sanırım, özellikle geçen hafta önceki doğumumu yaptığım haftayla aynıydı, yine aynı şekilde doktor ebelere yönlendirir doğumu başlatır diye düşünüyordum ama her şey yolunda dedi eve gönderdi, üstüne 1 hafta daha geçti bir ses seda yok.
Aylarca yatma kısmı da doğum kadar zor bence, bana da bir ara hareketi kısıtla demişti çok zorlanmıştım 🫠 Evet evet simdiki sürecinizi hatırladım, ilaçların etkisi henüz tamamen geçmemiş olabilir veya bebeğin ağırlığına bile bağlı olabilir belki de. Önceki bebişler daha ağırsa açılma daha hızlı olmuştur
Benim kız da erken doğum pozisyonu aldı, doktorum bi ara panik oldu. Aman doğma, aman bekle derken şimdi de gelmiyor. Bizimkilerin arası yok galiba ya da küstürdük 🤣🤣

Aylarca yatma kısmı da doğum kadar zor bence, bana da bir ara hareketi kısıtla demişti çok zorlanmıştım 🫠 Evet evet simdiki sürecinizi hatırladım, ilaçların etkisi henüz tamamen geçmemiş olabilir veya bebeğin ağırlığına bile bağlı olabilir belki de. Önceki bebişler daha ağırsa açılma daha hızlı olmuştur
Benim kız da erken doğum pozisyonu aldı, doktorum bi ara panik oldu. Aman doğma, aman bekle derken şimdi de gelmiyor. Bizimkilerin arası yok galiba ya da küstürdük 🤣🤣
Bence de küsmüş olabilirler 🤣🤣 çok nazlılar bunlar ya daha dünyaya gelmeden 😍

Gynomax değil ama probiyotik ve enfeksiyon karşıtı fitil kullandım evet akıntıyı arttırıyor. Fitilin fazlası atılıyor bir kere, ilacı tamamen bitirdikten bir süre sonra geçmişti

Banada farklı isimde vermişti doktor hem krem hem fitil benimde akıntım kesilmedi arttı diye bıraktım😬😅
Kan ve idrarda birşey çıkmayınca ben akıntı normal sanıyordum hiç söylemedim doktora 😅
bide sirkeli suya otur dedi yani bu göbeğim bu popomla nereye nası oturacam anlamadım o kısmı 😂😂 1-2 kere daha kullanayım bakalım fitil etki eder herhalde

Ben de ilk Fatma hocaya gitmiştim, benim arkadaşlarım da ona gitmişler hep kadının hastası çok zaten. O kadar kalabalık oluşu da korkutuyor insanı, kime ne vakit ayırsın kadın. Tekdendeydin sen, oraya giden tanımıyorum maalesef. Dünyamda falan doğum yapan arkadaşım oldu. Valla önemli olan popülerlikten çok doktorun doktorluğu dediğin gibi, ilgiliyse, bebeğe iyi bakıyorsa tamamdır yaa. Ben de biraz hastaneden sebep tercih ettim, yoksa Erciyesteki Rakip hoca da iyidi
Yaa bende çevremde Fatma hanıma giden bilmiyorum. O kadar yoğunluğu tahmin etmemiştim.
Ben bence en yoğun doktora gidiyorum. Özlem katırcı😆 kapıda kuyruk diğerleri boş mesela. Başta bilemedim ama doktorluğuyla ilgili sıkıntı yaşamadım çok şükür. Çevremde de giden ona doğum yapan baya varmış. Memnun olmayan da yok, o da hee tamam dedirtti🙂 bide memorialda Sayat hanım var. Kendi kafamda 3 dr belirlemiştim😀😀 en ucuz hastaneden başladım. Sonrada kaldım. Hepimiz memnun kalalım inş🤲🏻

Kızlar merhaba ben doğum yaptım 😂 buraya yazmıştım 5 dk da bir geliyor gitmeli miyim yalancı olabilir mi diye en son eşimin ısrarıyla gittik meğer gerçekmiş 2 gün önce doğdu cumartesi günü. 3035 kilosu. 3te sancıları hissetmeye başlamıştım 6 gibi gittim 4 cm açıklık vardı 15.30 da kucağımıza aldık ❤️ her şey yolunda kilo kaybı çok hızlı olmuş mama takviyesi de yapıyoruz

Dayanamadım yine geldim yarım santim açıklık vardı rahimin yırtılma riskim olduğu için yatırdılar ikina ikina sancı çekiyorum ama nstde gram çıkmıyor çığlık atıp yatırın sancı çekmemem lazım dedim 😂🤣 doktorumu aradılar o durumu izah etti şuan serum taktılar bitince tekrar nst çekip ona göre sezeryana yada eve yollayacaklar😂

Ayy hadi inşallah gelsin yaa çok istiyorum şuan olmasını 🥰

Yarım santim açıklıkla cingenelik birleşimi serum altındayım🤣🤣 ama ne kötüymüş sancilar kardeşim koluma girmiş sırtıma alayım mı diyo o derece iki büklümüm😅😅 vee bu sancılara rağmen nstde 20 bile çıkmadı sancı bende acı eşiğim yüksek diye geçinirim delirdim resmen iki sancıyla 😅
Şuan devam ediyor sancı ve bulantı oturup uzatamiyorum daha çok ağrı oluyor bakalım nolcak gelişmeleri yine haberdar ederim inşallah bu akşam olur doğum dua edin canlarım 🥰❤️❤️
Nasıl oldun inşallah iyi durumdasındır. Kız varya bazen diyoruz ki son ana kadar evde bekleyecez diye konuşup kosullandiriyoruz kendimizi ama sancilarla hastaneye koşuyoruz. Bazen gülüyorum kendime

Kızlar yine doğuramadim eve yolladılar 😂😂
O sancilarla doğuramadıysam acaba doğum sancısı nasıl olcak çok merak ediyorum ben ikina ikina sancı çekerken nstde milim oynama olmadı doktora neden diyorum demekki sancı yok diyor 🤦🏻‍♀️ açıklık da yarım santimi geçmeyince imza atıp çıktım haftaya pazartesiye kadar görüşmemek üzere diyip 😂
Sancılar devam ediyor ama daha tövbe su nişan gelmeden kıpırdamam yerimden 😅😅

Nasıl oldun inşallah iyi durumdasındır. Kız varya bazen diyoruz ki son ana kadar evde bekleyecez diye konuşup kosullandiriyoruz kendimizi ama sancilarla hastaneye koşuyoruz. Bazen gülüyorum kendime
Aynen yaa duracam sıklaşsın son dk gidip direk sezeryana girecem diye söyleniyordum kendime bı kasılma ve sancıyla acilde buldum kendimi 🤣🤣
Eve geçtim orda durmam bişey değiştirmez diye su giderse yada nişan gelirse gel dediler öyle yaparım artık 🤗

Kızlar merhaba ben doğum yaptım 😂 buraya yazmıştım 5 dk da bir geliyor gitmeli miyim yalancı olabilir mi diye en son eşimin ısrarıyla gittik meğer gerçekmiş 2 gün önce doğdu cumartesi günü. 3035 kilosu. 3te sancıları hissetmeye başlamıştım 6 gibi gittim 4 cm açıklık vardı 15.30 da kucağımıza aldık ❤️ her şey yolunda kilo kaybı çok hızlı olmuş mama takviyesi de yapıyoruz
Güle güle büyütün inşaallah 🥰 gözünüz aydın

Problemli bir hamilelik geçirmedim son güne kadar çalıştım ama 2-3 gündür o kadar ağır ki yani bir daha hamile olmak istemiyorum net bir şekilde 😂😂 2-3 nasıl oluyor aklım almıyor 💆🏼‍♀️
Hayatımda ilk defa bu kilodayım ayaklarımın tabanı ağrıyor taşıyamıyor sanki beni 🥲🥲🥲
Herkes doğum sonrası sıkıntılarını anlatıyor biz doğurmayanlar burdan devam hala 🥹😂😂
Ama o kadar haklısınız ki doğurunca rahatlayanlardım ben de 😅 çok zor bir doğum geçirmiş olmama rağmen hala hamileliğin daha zor olduğunu düşünüyorum 🤷 2.yi 3.yü yapanlara da gerçekten hayranım biraz gücüm olacağını düşünsem çocuğumun da bir kardeşi olsun isterim ama bakalım belki unutuluyordur hamilelik dertleri de 😅🥹

Back
X