• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    203
Bu Bexero aşısı neymiş böyle ya. Çocuğum ayrı mahvoldu, biz ayrı. 48 saati geçtik hala huysuz. Bir yandan da diş… Geçen gün fotoğrafını paylaşmıştım. Bir arkadaşımız da bebeğinin o şekildeyken birkaç güne patladığını söylemişti ama gelen giden yok :) Doktora da gösterdim fotoğrafı, öyle olur daha erken, kontrol ettim daha diş yok dedi. Kafam allak bullak

Bir de çok yeni diş patlamaya yakın kaka durumundaki değişiklikten bahsedilmiş. Bugün 2 kere tüm üstünü batıracak kadar kaka yaptı. Yani baktığımda miktarı çok değildi ama bir şekilde battı -ki çok uzun zamandır böyle olmuyordu

Bir diğer konum da şu: (aşıdan olduğunu düşünüyordum ama bugün de devam ediyor) uykularından uyandığında özellikle gece uykusu, bana illaki temas etmek, sarılmak sarmalanmak istiyor. Hep dokunmayı seven bir bebekti ama bu seferki sanki sığınmayı ister gibi bir hal. Dişten dolayı olabilir mi? Eğer aşıdan derseniz vay o Bexero’ya dicem yani. Çocuğum mahvoldu :( tabii ki onun iyiliği için ama içim gidiyor

Tadımlara başladık, ilk anının videosunu çekelim dedik. Gece izledim, aşı olan bacağını asla oynatmıyor. Nasıl üzüldüm, ağladım o haline. Allahım hepimizin yavrularını korusun inşallah. Böylesiyle sınasın, daha fazlası uzak olsun

Ahh şu aşılar yaa 😅 ilkinden daha hızlı atlattık ama ilk gece sabaha karşı 38.5 ateş oldu sadece calpol sağ olsun çözdü işi hemen. Mızmızlanma/halsizlik çok daha azdı. İnşallah sizinki de çok kolay geçer 🙏
Ay hadi inşallah biz de daha çabuk atlatırız 🙏🏻🧿

Bu Bexero aşısı neymiş böyle ya. Çocuğum ayrı mahvoldu, biz ayrı. 48 saati geçtik hala huysuz. Bir yandan da diş… Geçen gün fotoğrafını paylaşmıştım. Bir arkadaşımız da bebeğinin o şekildeyken birkaç güne patladığını söylemişti ama gelen giden yok :) Doktora da gösterdim fotoğrafı, öyle olur daha erken, kontrol ettim daha diş yok dedi. Kafam allak bullak

Bir de çok yeni diş patlamaya yakın kaka durumundaki değişiklikten bahsedilmiş. Bugün 2 kere tüm üstünü batıracak kadar kaka yaptı. Yani baktığımda miktarı çok değildi ama bir şekilde battı -ki çok uzun zamandır böyle olmuyordu

Bir diğer konum da şu: (aşıdan olduğunu düşünüyordum ama bugün de devam ediyor) uykularından uyandığında özellikle gece uykusu, bana illaki temas etmek, sarılmak sarmalanmak istiyor. Hep dokunmayı seven bir bebekti ama bu seferki sanki sığınmayı ister gibi bir hal. Dişten dolayı olabilir mi? Eğer aşıdan derseniz vay o Bexero’ya dicem yani. Çocuğum mahvoldu :( tabii ki onun iyiliği için ama içim gidiyor

Tadımlara başladık, ilk anının videosunu çekelim dedik. Gece izledim, aşı olan bacağını asla oynatmıyor. Nasıl üzüldüm, ağladım o haline. Allahım hepimizin yavrularını korusun inşallah. Böylesiyle sınasın, daha fazlası uzak olsun
Bexsero ilk doz mu? Öyleyse endişe etmeyin, 2 güne kendine gelecektir. İlk dozda biz de çok hırpalanmıştık. Yarın ikinci dozu yaptıracağız, ben de ondan gerginim şu an 😔

Bexsero ilk doz mu? Öyleyse endişe etmeyin, 2 güne kendine gelecektir. İlk dozda biz de çok hırpalanmıştık. Yarın ikinci dozu yaptıracağız, ben de ondan gerginim şu an 😔
Evet evet, ilk doz. Uyandık bakalım bugün bizi ne bekliyor
Gerilmekte haklısınız ya ne fena bir aşıymış bu

Çok fenaymış geçmişler olsun :/ Yok bizim uykuya direnme durumu bayadır var. Ağzı da çok uzun süredir akıyor sırf ağız mendillerine makine çalıştırıyorum 30 tane olmasına rağmen. İnşallah diştir de geçici bir evredir kendimi teselli etmek istiyorum gerçekten çünkü en kötü gaz krizleri olduğu dönemde bile uyurdu bu çocuk
Mirayda en belirgin şey uykuya direnme ve uyutmaya çalışırken kafasını çok sağa sola hızlı hızlı sallıyordu, o hafta çok ağladı amaaaa inanılmaz ağladı artık kafamın içinde ağlama sesleri yankılanıyordu hatta bı ara buraya yazdım çok ağlıyor diye sana dedim nasıl dayanıyorsun senin kiz bu kadar ağlıyor muydu diye 😃 bide kulağını çok çekti kulağının arkasını yara yaptı doktorumuza sorduk hocam ya kulağında bişey mi var ya da dişi mi çıkıyor kulağını yara yaptı diye baktı bişey yok dişe de daha çok var, kendini sakinlestirmek için yapıyor olabilir dedi çocuğum birbucuk hafta sonra üst üste iki diş çıkardı

Back
X