• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    207
Kızlar oyun matı aldınız mı ? Kalınlığı 1 cm olan 1.5 cm Olan var. Çok önemli mi ? Bir de ihtiyaç olan bir şey mi ?
Uzun zamandır oyun halısına koyuyorum, çok zaman geçiriyotuz. Yüz üstü zaman vs. 1-1,5 cm pek fark etmez gibi. Büyükte aman en iyisi olaun kafasındaydım, bı sefer daha gelişigüzel bir şey aldım

Ben de 1 ay sonra taşınacağım. Çok gözümde büyüyor. Bir de kış şartları, ekstra zor.
Tavsiye varsa alabilirim 🙏🏻
Zor ama strese girdikçe daha zorlaşıyor. İmkanınız varsa yapabiliyorsanız taşınmadan önceki bir gün mutfağı kendiniz taşıyıp yerleştirin . Mutfak aradan çıkarsa taşınma olayı çok kolaylaşır.
Aynı zamanda nakliye her şeyi kendi paketleyip eve götürünce , bir anda eve bomba düşmüş gibi oluyor😃 o sebeple götürebildiğinizi önceden kendiniz götürün , kargaşa azalır.

Bende yarın deneyeyim direkt sade tahin mi verdiniz
Bizim bünye alerjik olduğu için böyle önerdi. Siz yine kendiniz karar verin, 6. ay kontrolüne kadar bekleyebilirsiniz. Ona organik tahin aldım ayrıca ama bu sabah denettiğim kendi yediğimiz tahin-keçiboynuzu özü karışımındandı

Yumurta ve et ne zaman vereceksin? Söylediysen de kaçırmış olabilirim kusura bakma
Yumurta pazartesiden itibaren başlıyorum. Önce sarısını, sonra birkaç gün içinde beyazını da vereceğim. Et için 6. ayın ortasını bekleriz gibi duruyor

Back
X