Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Uzun zamandır oyun halısına koyuyorum, çok zaman geçiriyotuz. Yüz üstü zaman vs. 1-1,5 cm pek fark etmez gibi. Büyükte aman en iyisi olaun kafasındaydım, bı sefer daha gelişigüzel bir şey aldım
Zor ama strese girdikçe daha zorlaşıyor. İmkanınız varsa yapabiliyorsanız taşınmadan önceki bir gün mutfağı kendiniz taşıyıp yerleştirin . Mutfak aradan çıkarsa taşınma olayı çok kolaylaşır.
Aynı zamanda nakliye her şeyi kendi paketleyip eve götürünce , bir anda eve bomba düşmüş gibi oluyor o sebeple götürebildiğinizi önceden kendiniz götürün , kargaşa azalır.
Bizim bünye alerjik olduğu için böyle önerdi. Siz yine kendiniz karar verin, 6. ay kontrolüne kadar bekleyebilirsiniz. Ona organik tahin aldım ayrıca ama bu sabah denettiğim kendi yediğimiz tahin-keçiboynuzu özü karışımındandı