- 14 Mart 2013
- 8.433
- 4.373
- 448
Regl ağrısı gibi geçen benim de oldu üç saat filan sürdü sonra geçti geriÖyle gelip giden bir ağrı değil yayiliyo sürekli hani regl olunca ağrın oluyor ya devamlı yani öyle bacaklarıma kadar yayılıyor regl olmuşum gibi gelip gidiyorsa da ben anlamıyorum nişan falan da gelmedi gitsem mi bilemiyorum ya ama daha önce hiç böyle olmamıştı
Yaaa çok heyecanlı. Aynı gün kavuşacazz. Bakalım bizi neler bekliyor çok heyecanlıyımBen de 36+2 yim canım. Bana da 17 kasıma gün verdi doktorum. Doktorumu 14 kasım için ikna edemedimAynı günlerimiz aynı gün doğum sağlıkla gelsinler
Ya ben de fonksiyoneldoğum diye bi instagram sayfasından onlayn pilates dersi alıyorum, kanala yönlendirme falan da yapıyor çok memnunum bakabilirsiniz istersenizKızlar ben de 2 gündür plates topuyla kalça yuvarlama falan yapıyorum o kadar doluluk hissediyorum ki yaparken sanki biraz daha yapsam doğurcamtavsiye ederim son haftada olanlara bence açılmaya yardımcı olacak
Bakayım hemen teşekkür ederimYa ben de fonksiyoneldoğum diye bi instagram sayfasından onlayn pilates dersi alıyorum, kanala yönlendirme falan da yapıyor çok memnunum bakabilirsiniz isterseniz
Evet dus aldım uyudum uyandım benim de geçtiRegl ağrısı gibi geçen benim de oldu üç saat filan sürdü sonra geçti geri
Hayirli olsun cok denkmisiz bana da 19 kasima gun verdi kg 2.700 sadece son iki gidisimce kafa olcumu 1 hafta geriden geliyor doktorum bu bi sorun degil dese de kafaya takiyorum insallah daha da kalsiyum protein agirlikli beslenip gidicem haftayaKızlar benim kontrolüm güzel geçti. 36+2 yiz. Geçen hafta 2800dü bu hafta 2900 çıktı. Yanılma payı olabilirmiş tabi. 17 kasımda günümüzü aldık 38+5 olacağım. Doktor 14-15 kasımda yokmuş inşallah o gün gelmek istemez bunu duyunca çok gerildim
Hayirli olsun cok denkmisiz bana da 19 kasima gun verdi kg 2.700 sadece son iki gidisimce kafa olcumu 1 hafta geriden geliyor doktorum bu bi sorun degil dese de kafaya takiyorum insallah daha da kalsiyum protein agirlikli beslenip gidicem haftayaKızlar benim kontrolüm güzel geçti. 36+2 yiz. Geçen hafta 2800dü bu hafta 2900 çıktı. Yanılma payı olabilirmiş tabi. 17 kasımda günümüzü aldık 38+5 olacağım. Doktor 14-15 kasımda yokmuş inşallah o gün gelmek istemez bunu duyunca çok gerildim
Ben de aynı şekilde hareket yaptığım gün boyunca doğuruyorum sanıyorumKızlar ben de 2 gündür plates topuyla kalça yuvarlama falan yapıyorum o kadar doluluk hissediyorum ki yaparken sanki biraz daha yapsam doğurcamtavsiye ederim son haftada olanlara bence açılmaya yardımcı olacak
Hayırlı olsun bebeklerin kaç haftalıklar kiloları nasıl?tez zamanda kucağına da al inşallah.onlar biraz daha büyüyene kadar sen de dinlenmiş olursunkızlar bi kac hafta önce hastaneye yatısım yapılmıstı ve bu sabah 9.22 de cok sükür saglikli bi sekilde dogurdum ama halen hastanedeyimbebeklerimi göremedim maalesef suan da küvözdeler lütfen dua edebilir misiniz cocuklarimi sag salim kucagima alayim
Al bendende o kdar kafama dikicem artıkkKızlar nasılsınız ben 37+1 deyim normal doğum bekliyorum,ama grip oldum ilaç ta kullanamadığım için çok zorlanıyorum,gebeliğimin başından beri kusuyorum sın 3 haftadır da hem kusma hem mide yanmasıyla mücadelem vargavisconla yaşıyorum sürekli sizin nasıl mideler?
Oyy maşallah canım Allahım sağsalim kucağına almayıda nasip etsin inşallah dualarımız seninlee tez zamandakızlar bi kac hafta önce hastaneye yatısım yapılmıstı ve bu sabah 9.22 de cok sükür saglikli bi sekilde dogurdum ama halen hastanedeyimbebeklerimi göremedim maalesef suan da küvözdeler lütfen dua edebilir misiniz cocuklarimi sag salim kucagima alayim
Benimde sizlerle aynı kilo canım haftalarımızda yakın ssğsalim kucağımıza alalım inşallah insan herşeyi kafaya takıyor gerçektenHayirli olsun cok denkmisiz bana da 19 kasima gun verdi kg 2.700 sadece son iki gidisimce kafa olcumu 1 hafta geriden geliyor doktorum bu bi sorun degil dese de kafaya takiyorum insallah daha da kalsiyum protein agirlikli beslenip gidicem haftaya
Gözün aydın olsun. Allah analı babalı büyütsünkızlar bi kac hafta önce hastaneye yatısım yapılmıstı ve bu sabah 9.22 de cok sükür saglikli bi sekilde dogurdum ama halen hastanedeyimbebeklerimi göremedim maalesef suan da küvözdeler lütfen dua edebilir misiniz cocuklarimi sag salim kucagima alayim
Aa sizle de doğum tarihimiz aynıııBen de aynı şekilde hareket yaptığım gün boyunca doğuruyorum sanıyorum
34+6 da dogurdum büyük oglum 1895 ortanca oglum 1785 kücük kizim da 1725Hayırlı olsun bebeklerin kaç haftalıklar kiloları nasıl?tez zamanda kucağına da al inşallah.onlar biraz daha büyüyene kadar sen de dinlenmiş olursun
cok tesekür ederim canim amin insallahAl bendende o kdar kafama dikicem artıkk
Oyy maşallah canım Allahım sağsalim kucağına almayıda nasip etsin inşallah dualarımız seninlee tez zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?