Ama olabilir yine de yavaştan başlıyor olabilir çünkü haftanız iyi bayaYa benama yatıyorum ya sancıdan gözümden yaş geliyor yarım saat geçecek diye bekledim sonra kalktım yürüdüm falan. Belki de ikisi karışıktı. Ya perine masajı sonrası başladı o yüzden şüphelendim
İyi çok şükür canım. Taburcu etmek için emme refleksinin gelişmesini bekliyorlarCanım senin minnoşun nasıl ne yapıyor
Ayy geçti çok şükür açıldı kanallarım canım
İyi çok şükür o çok zormuş çünküAyy geçti çok şükür açıldı kanallarım canım
Bu kez de boğazımdan yakalandım ajajsj totom doğrulmadı bi
Ayy geçti çok şükür açıldı kanallarım canım
Benden çıksın razıyım valla kızçeme değmesin bişi yaaa çok tatlı teyzesiiİyi çok şükür o çok zormuş çünkübebiş çok tatlı sanırım nazarı senden çıkıyo
Anaaa kız doğurdun mu gözünaydın balım Allah analı babalı büyütsünK
Canım mastit nasıl oldu sende tam olarak. Dün 1 bugün 2 süt gelsin diye elle uyardık göğsümü ve göğüs ucumu. Göğüs ucum şuan çok kötü.emzirmek çok acılı oldu. Lansinoh kremini kullanıyorum ama sürekli memede bebek o yüzden tam iyileşmede sağlanmıyor
bende de gebelik şekeri var. Doktorunuzun bebek kendi gelmez ise sezaryen demesinin sebebi sizin suni sancı ile deneme yapmak istememeniz mi acaba ?Evet aynıyızvajinada batma bel ağrısı sürekli değil ama özellikle akşamları karnım çok sertleşiyor ama bunlar sürekli oluyor
Belirti yok beklemeye devam diyebiliriz
Fakat bende gebelik şekeri var bu yüzden 38 + lara kadar bebek kendi gelmezse sezeryan diyor doktorum
Senin doğum şeklin belli mi ?
Hayır suni sancı ile doğumu başlatmayı seçenek olarak bile sunmadı aksine ben normal doğum istiyorum ama tüp bebek ve gebelik şekeri diye doktor sezeryan öneriyorbende de gebelik şekeri var. Doktorunuzun bebek kendi gelmez ise sezaryen demesinin sebebi sizin suni sancı ile deneme yapmak istememeniz mi acaba ?
Kız o benden de geliyor üç gündürBen de hiç hazır değilim bazen artık doğursam da kurtulsam diyorum böyle yoklamalar olunca vazgeciyorum ya ama benim sanki bugün yarın gelecek gibi ağrılarım baya geçti ama az önce baktım iç çamaşırımda bir akıntı var şeffaf kokusuz yapış yapış bişey chatcpt ye sordum nişan olabilir dedi neyin ne olduğunu bilmemek de kötü bekliyorum kurbanlık koyun gibi
Oyy hadi en kısa zamanda inşallah evde sarılın oğluşka bu günleri unutunİyi çok şükür canım. Taburcu etmek için emme refleksinin gelişmesini bekliyorlar
O akıntılar son dönem bende daha da arttı ama doğum yaklaştıkça artması da normalmiş beyaz şeffaf kokusuzKız o benden de geliyor üç gündürbende de o sancıdan sonra oldu. Ama nişansa da bir kaç günde de olabiliyormuş bir hafta sonra da o yüzden eli kulağında diyemiyoruz.
Rengi kahveye kanlı akıntıya dönerse galiba açılma başladı diyebiliyoruz benim ilk doğumumda nişan değil direkt su gelmişti bunda bilemiyorum şimdiO akıntılar son dönem bende daha da arttı ama doğum yaklaştıkça artması da normalmiş
Aynen kahve yada kanlı birşeymiş dediğin gibi bu bizdeki akıntılardan daha farklı.Rengi kahveye kanlı akıntıya dönerse galiba açılma başladı diyebiliyoruz benim ilk doğumumda nişan değil direkt su gelmişti bunda bilemiyorum şimdi
Tüp bebek kısmını bilmiyorum. Bana eğer bebek kendi gelmez ise 39+0’ı, maksimum 39+2’yi bekleriz dedi. Her doktor farklı konuşuyor..Hayır suni sancı ile doğumu başlatmayı seçenek olarak bile sunmadı aksine ben normal doğum istiyorum ama tüp bebek ve gebelik şekeri diye doktor sezeryan öneriyor
Kafam çok karışık.
Gerçekten her doktor farklı bir görüş belirtiyor başka doktor görüşüde aldım normal olabilir dedi diğeri sezeryan önerdi bilmiyorumTüp bebek kısmını bilmiyorum. Bana eğer bebek kendi gelmez ise 39+0’ı, maksimum 39+2’yi bekleriz dedi. Her doktor farklı konuşuyor..
Duruma göre suni sancı deneyebiliriz dedi. Ben de vajinal doğum istiyorum. Elimden geldiğince yapıyorum önerilenleri ama çok da bizim elimizde değil. İnşallah istediğimiz gibi olur doğumlarımız
Kız kurşun döktür sen kendineAyy geçti çok şükür açıldı kanallarım canım
Sağolsun düşünceli oğluşumKuzucuğun senin için beklemiş annesi boşa gitmesin diye
Hadi ya bu da mı gol değilKız o benden de geliyor üç gündürbende de o sancıdan sonra oldu. Ama nişansa da bir kaç günde de olabiliyormuş bir hafta sonra da o yüzden eli kulağında diyemiyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?