• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    223
Kızlar doğum öncesi ishal bir belirtiydi sanırım burada konuşulmuştu değil mi? Bu duruma göre 24-48 saat içinde doğuruyorum haberiniz olsun😂
Benim uzun süredir ishal şekline ama ben artık doğumu beklemeyi bıraktım kesin son güne kadar bekleyip suniyle doğurcam ben. Sana bol şans 🤣

Kızlar ya benim hiç doğum belirtim yok. Eskiden gün içinde ufak sancılar olurdu bir haftadır yok, akıntım çok az, enerjim diplerde, ödemim çok ayaklarımda yüzümde. Böyle hiçbirşey yokken birden sancı veya su gelip doğum başlar mı daha önce doğum yapanlar bilir belki.

Kızlar ya benim hiç doğum belirtim yok. Eskiden gün içinde ufak sancılar olurdu bir haftadır yok, akıntım çok az, enerjim diplerde, ödemim çok ayaklarımda yüzümde. Böyle hiçbirşey yokken birden sancı veya su gelip doğum başlar mı daha önce doğum yapanlar bilir belki.
İlk doğumumda oğlumu 40. Haftada doğurdum hatta sabahında doktora gittim sancı vs. Çıkmadı bende temizliğe giriştim öğleden sonra ağrılar başladı ama doktor doğurmazsın dedi ya ben kafamda kuruyorum dedim artmaya başlayınca hastaneye gittik açılma baya ilerlemiş doğuma aldılar 3 saat sonra doğurdum
Sabah doktor bugün de doğurmazsın dedi diye nerdeyse evde doğuracakmışım 😊
Sende de öyle olur inşallah kolaylıkla gelir bebiş 🥰

Duygusallık nasıl? Sabah kahvaltıda ağlarken gülüyordum😂 İnsanlar da ishal oldum diye ağlıyorum sandı ya hamileyim ben rahat bırakın ağlayayım dedim

İlk doğumumda oğlumu 40. Haftada doğurdum hatta sabahında doktora gittim sancı vs. Çıkmadı bende temizliğe giriştim öğleden sonra ağrılar başladı ama doktor doğurmazsın dedi ya ben kafamda kuruyorum dedim artmaya başlayınca hastaneye gittik açılma baya ilerlemiş doğuma aldılar 3 saat sonra doğurdum
Sabah doktor bugün de doğurmazsın dedi diye nerdeyse evde doğuracakmışım 😊
Sende de öyle olur inşallah kolaylıkla gelir bebiş 🥰
Muaneye gittiğinde açılma varmıydı canm sabah gittiğinde veyaa rahimde kısalma veya bebiş kanalda mıydıı

Bende aynı duygular içerisindeym ve merak ediyorum daha kanala bile girmedi bianda olabilir ni herşey ne yapmak lazım

Bende aynı duygular içerisindeym ve merak ediyorum daha kanala bile girmedi bianda olabilir ni herşey ne yapmak lazım
Benimki iki haftadır kanalda inanki kanala girmiş şekilde beklemek birşeyi değiştirmiyor, alt kemiğinde sızlama yaşıyorsun biraz ayakta kalınca 😕

Muaneye gittiğinde açılma varmıydı canm sabah gittiğinde veyaa rahimde kısalma veya bebiş kanalda mıydıı
Alttan bakmadı ctg ye bağladı orda da sancı yoktu kasılma vs. de hatırlamıyorum
Bana bu gebeliğimde de daha hiç alttan bakılmadı sana bakıldı mı ?

Benimki iki haftadır kanalda inanki kanala girmiş şekilde beklemek birşeyi değiştirmiyor, alt kemiğinde sızlama yaşıyorsun biraz ayakta kalınca 😕
Doktorun sana tavsiye ettiği şeyleri yapıyormusun ? Belki hızlandırır doğumu ayrıca magnezyum kullanıyorsan bırak

Duygusallık nasıl? Sabah kahvaltıda ağlarken gülüyordum😂 İnsanlar da ishal oldum diye ağlıyorum sandı ya hamileyim ben rahat bırakın ağlayayım dedim
O da fena sürekli ağlayasım geliyor. Hem bitmeyecekmiş hep böyle kalacakmışım gibi bir his, hem nasıl ne zaman olacak belirsizliği yıpratıyor 😕

Doktorun sana tavsiye ettiği şeyleri yapıyormusun ? Belki hızlandırır doğumu ayrıca magnezyum kullanıyorsan bırak
Magnezyumu doktorum hala kullanmaya devam et diyor ama ben iki haftadır kullanmıyorum burda okuduklarımla kendim kestim. Hurma yiyorum günde 5,6 tane, enerjim hiç yok yine de yürüyüş yapmaya çalışıyorum her gün en az 1 saat, elimden geldiğince de evde squat falan yapıyorum az az.

O da fena sürekli ağlayasım geliyor. Hem bitmeyecekmiş hep böyle kalacakmışım gibi bir his, hem nasıl ne zaman olacak belirsizliği yıpratıyor 😕
Yıpratma kendini son günlerin tadını çıkar hamilelikte özleniyor bak söylemişti dersin.
Zamanı gelince istesende tutamazsın bebişi içeride 🥰

Ozaman oda bi etken değil doğumun başlamasına biz böyle bekleyip sezeryana giricez ben öyle hissediyorum 😀 hayırlısıyla geçsin zamanımızı
Alttan bakmadı ctg ye bağladı orda da sancı yoktu kasılma vs. de hatırlamıyorum
Bana bu gebeliğimde de daha hiç alttan bakılmadı sana bakıldı mı ?
Yok canım pozitif gördükten sonra hiç bakılmadı

Kızlar göğüs hassasiyeti dediğiniz tam olarak nasıl bir şey ? Benim göğüslerim zaten büyüktü, şimdi iyice büyüdüler tabi, bu sabah göğüs uçlarımın açıldığını gördüm, şöyle elimle bi yokladım 1-2 damla şeffaf bir sıvı geldi, ne olur ne olmaz diye göğüs balmı sürdüm. Hani hassas evet suan sıkarsam göğsümü acıyor ama bilemedim. 5 kasımda sezeryan randevum var.. şimdiden hurma , incir falan yemeğe başlasam mı

Magnezyumu doktorum hala kullanmaya devam et diyor ama ben iki haftadır kullanmıyorum burda okuduklarımla kendim kestim. Hurma yiyorum günde 5,6 tane, enerjim hiç yok yine de yürüyüş yapmaya çalışıyorum her gün en az 1 saat, elimden geldiğince de evde squat falan yapıyorum az az.
Aynen bende kestim magnezyumu 37. Hafta itibariyle. Süper elinden geleni yapıyorsun işte stres yapma akışa bırak 🥰

Yıpratma kendini son günlerin tadını çıkar hamilelikte özleniyor bak söylemişti dersin.
Zamanı gelince istesende tutamazsın bebişi içeride 🥰
Doğru söylüyorsun bu günlerin de tadını çıkarmak lazım 😍
Ozaman oda bi etken değil doğumun başlamasına biz böyle bekleyip sezeryana giricez ben öyle hissediyorum 😀 hayırlısıyla geçsin zamanımızı
Aslında ilk doğumlar zaten 39.,40. haftalarda olurmuş tamamen normal seyrediyor herşey. Sezaryen gerektiren bişey de değil zamanında doğması, heralde artık bebeklerimize kavuşma sabırsızlığına girdik.

Yok canım pozitif gördükten sonra hiç bakılmadı
Bende de aynı pozitif sonrası hiç bakılmadı.
Transfer günün ne zaman dı senin ne zaman doğuracaksın bakıyım

Back
X