2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    237
Merhaba kızlar bende doğum sonrası bir öneride bulunmak istiyorum ilk doğumumda sezaryendi doğum sonrası iki farklı korse deneyip rahat edememiştim bu sefer şöyle basit bişi aldım ve ilk kalkıştan itibaren takmaya başladım. Hiç çıkarmadan kullanıyorum iç çamaşırımı üzerine getirerek wcye gittiğimde bile kalıyor yani. Karnımı elimle bastırarak sıkıca sardım sararken acıyor evet ama sonrasında çok rahat ettiriyor oturup kalkarken ve yürürken doğum sonrası gevşeyen ve ameliyat sebebiyle acıyan karnıma destek oluyor normalde elimle tutarak geziyordum. İlk doğuma göre çok fark ettiğini düşünüyorum drumunda önerisiyle bi süre kullanacağım sezaryen doğum planlayanlar için paylaşmak istedim

Eklentiler

• IMG_2674.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 62
Canım markası ne hemen sipariş edeyim

Kızlar adet sancısı gibi rahmimde batmalı bir ağrı oluyor. Normal mi bu endişe etmeli miyim

Kızlar adet sancısı gibi rahmimde batmalı bir ağrı oluyor. Normal mi bu endişe etmeli miyim
Birkaç gündür bende de oluyor o hatta 2 gün önce gece acaba doğum sancısı böyle mi başlıyor diye düşünmüştüm ama değilmiş dün kontrolüm vardı sancı falan çıkmadı

Ben de doktorumdan biraz muzdaribim Hatta değiştirsem mi diye bile düşündüğüm oluyor ama hayırlısı, robot ile konuşuyorum gibi hissettiriyor beni

Benim de öyle ve bu üçüncü doktorum. O kadar rahat bir adam ki sinir ediyor
Şansımıza
Ben yurtdışındayım normalde, doğum için 8.ayımda geldim. Aslında ilk seferden bu yana içim ısınmamıştı ama bu kadar gıcık olacağımı düşünmüyordum
En sonki görüşmemizden sonra instagramdan falan çıktım, eşime de diyorum, doğum olsun bir daha görmek istemiyorum

Ben de doktorumdan biraz muzdaribim Hatta değiştirsem mi diye bile düşündüğüm oluyor ama hayırlısı, robot ile konuşuyorum gibi hissettiriyor beni
Benim de öyle ve bu üçüncü doktorum. O kadar rahat bir adam ki sinir ediyor
Benimki iyi doğurtuyormuş bakalım göreceğiz O zaman bu tavırlarını affederim

Reactions: Uva
Demiş miydim geçen sofrada hem ağladım hem güldüm annemle kocam şok
Bugün ofise gittim birkaç eşyamı almak için bir nefes aldım bir iyi geldi ondan mıdır baya modum yükseldi.

Anamm bir hafta sonra ben de mi böyle olacağım benim psikoloji hala stabil

Valla günde bir kaç kez R rose-bahar doğurdu mu diye bakıyorum. Onun dışında cumartesi doktora acil olarak perine masajına başla dedi. Gayet rahat bir kafadaydım strese soktu beni, psikoloji genel olarak stabil. Şuan böyle olmak mı daha iyi yoksa doğurmak mı ondan bile emin değilim. Çok rahattım, doğumdan tırsmaya başladım birden

Birkaç gündür bende de oluyor o hatta 2 gün önce gece acaba doğum sancısı böyle mi başlıyor diye düşünmüştüm ama değilmiş dün kontrolüm vardı sancı falan çıkmadı
10-15 dk'da bir oluyor bende. Karnımda sertleşme yok diye doktora da yazmadım. Panik oldum inşallah geçer ya

Valla diziyi de bitirdim hazırım bekliyorum Amaa benimki 40’ı aşacak gibi de geliyor bakalım Doğum korkum da yerini doğum sonrası korkuya bıraktığı için o açıdan rahatladım

Ayyy aminnn hepimiz için öyle olur inşallah, senin bebişi kucağına almana az kaldı. Doğumda geride kalanlara dua et
Edeceğim duaları elime yazacağım evlilik düşünüp evlenmeyen arkadaşlarımdan, kariyer konularına kadar bir dizi dua sizi de katacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…