- 1 Ağustos 2018
- 3.061
- 5.049
- 158
Canım markası ne hemen sipariş edeyimMerhaba kızlar bende doğum sonrası bir öneride bulunmak istiyorum ilk doğumumda sezaryendi doğum sonrası iki farklı korse deneyip rahat edememiştim bu sefer şöyle basit bişi aldım ve ilk kalkıştan itibaren takmaya başladım. Hiç çıkarmadan kullanıyorum iç çamaşırımı üzerine getirerek wcye gittiğimde bile kalıyor yani. Karnımı elimle bastırarak sıkıca sardım sararken acıyor evet ama sonrasında çok rahat ettiriyor oturup kalkarken ve yürürken doğum sonrası gevşeyen ve ameliyat sebebiyle acıyan karnıma destek oluyor normalde elimle tutarak geziyordum. İlk doğuma göre çok fark ettiğini düşünüyorum drumunda önerisiyle bi süre kullanacağım sezaryen doğum planlayanlar için paylaşmak istedim
Birkaç gündür bende de oluyor o hatta 2 gün önce gece acaba doğum sancısı böyle mi başlıyor diye düşünmüştümKızlar adet sancısı gibi rahmimde batmalı bir ağrı oluyor. Normal mi bu endişe etmeli miyim
Ben de doktorumdan biraz muzdaribimAy benimki zaruri olan şeyler dışında bir cümle kursa ölecek sanıyor ama yarın tekrar bir NST’mi görecek belki sorarım. Aslında gıcıklığına uzun bir soru listesi yapıp tek tek yavaş yavaş sorasım var ama enerjimi doğuma saklıyorum
Benim de öyle ve bu üçüncü doktorum. O kadar rahat bir adam ki sinir ediyorBen de doktorumdan biraz muzdaribimHatta değiştirsem mi diye bile düşündüğüm oluyor ama hayırlısı, robot ile konuşuyorum gibi hissettiriyor beni
ŞansımızaBenim de öyle ve bu üçüncü doktorum. O kadar rahat bir adam ki sinir ediyor
Bir avazda doğurursun inşallah canım nasılsın şimdiKızlar benim suyum geldi galiba hastaneye gidiyorum bana dua edin nolur çok korkuyorum ismim Öznur
Ben de doktorumdan biraz muzdaribimHatta değiştirsem mi diye bile düşündüğüm oluyor ama hayırlısı, robot ile konuşuyorum gibi hissettiriyor beni
Benimki iyi doğurtuyormuş bakalım göreceğizBenim de öyle ve bu üçüncü doktorum. O kadar rahat bir adam ki sinir ediyor
Demiş miydim geçen sofrada hem ağladım hem güldüm annemle kocam şok
Bugün ofise gittim birkaç eşyamı almak için bir nefes aldım bir iyi geldi ondan mıdır baya modum yükseldi.
Anamm bir hafta sonra ben de mi böyle olacağımBen bugün hurma yerken ağladım eşim sen hurmayı az mı yiyorsun dedi diyeSonra beni yürüyüşe götür bırak dedim o hırsla bir saatten fazla yürüyüş yaptım şimdi belim ağrıyor
İşyerime hayatta gitmem zaten doğurmadın mı diye arıyorlar. Bidaha doğduktan sonra haber vermeye görüşürüm
Benimki sürekli sezaryen seviciliğini hissettiriyor alttan alttan. Büyük yerde yaşamamanın zorluklarını yaşıyorum adama mecbur bırakıldımBenimki iyi doğurtuyormuş bakalım göreceğizO zaman bu tavırlarını affederim
Canım inşallah en güzel şekilde geçer sürecin doktorun olumsuzlukları etkisiz eleman gibi olurBenimki sürekli sezaryen seviciliğini hissettiriyor alttan alttan. Büyük yerde yaşamamanın zorluklarını yaşıyorum adama mecbur bırakıldım
10-15 dk'da bir oluyor bende. Karnımda sertleşme yok diye doktora da yazmadım. Panik oldum inşallah geçer yaBirkaç gündür bende de oluyor o hatta 2 gün önce gece acaba doğum sancısı böyle mi başlıyor diye düşünmüştümama değilmiş dün kontrolüm vardı sancı falan çıkmadı
Ayyy aminnn hepimiz için öyle olur inşallah, senin bebişi kucağına almana az kaldı. Doğumda geride kalanlara dua etCanım inşallah en güzel şekilde geçer sürecin doktorun olumsuzlukları etkisiz eleman gibi olur
Valla diziyi de bitirdim hazırım bekliyorumValla günde bir kaç kez R rose-bahar doğurdu mu diye bakıyorum. Onun dışında cumartesi doktora acil olarak perine masajına başla dedi. Gayet rahat bir kafadaydım strese soktu beni, psikoloji genel olarak stabil. Şuan böyle olmak mı daha iyi yoksa doğurmak mı ondan bile emin değilim. Çok rahattım, doğumdan tırsmaya başladım birden
Edeceğim duaları elime yazacağımAyyy aminnn hepimiz için öyle olur inşallah, senin bebişi kucağına almana az kaldı. Doğumda geride kalanlara dua et
Ay benim de reglime 3 gün var bu ay klomen kullandım 3 tane olgun yumurtam vardı umarım birinden biri tutmustur
ben de 18 Şubatta transfer oldum inşallah ben de bu gruba dahil olurum28 Şubatta test yapacağım
Aaa aralıklı gidip geliyorsa bilemem bak benim aralıksız 1 2 saat sürdü10-15 dk'da bir oluyor bende. Karnımda sertleşme yok diye doktora da yazmadım. Panik oldum inşallah geçer ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?