2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    237
Canım markası ne hemen sipariş edeyim
Şunu aldım ben trendyoldan.
Kızlar ya bu bebe hiç uyumuyor sürekli aranıyor benim memeler sürekli emzirmekten şimdiden nanay emzik verdim mecburen emzikle bile biraz uyuyup sonra tekrar mızırdanmaya başlıyor. Geçecek mi bu ya hep memede mi yaşayacak

Eklentiler

• IMG_2675.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 38
Kaç çıkıyor canım şimdi nasılsın
Kaç çıktığını söylemedi nst yi çeken kadın sadece yüksek çıkıyor taşikardi gözüküyor bebekte dedi bir kez daha çekti biraz azalmıştı ama yine de yüksek normale göre dedi doktoruma attı sabah 8de gelsin tekrar demiş doktorum. Sonra doktorumla konuştum eve gelince tok gel sen dedi benim bebeğim aşırı hareketli nst de daha da çok hareketlendi hareketli olduğu için de böyle çıkmış olabilir dedi heyecan yaptıysan da olabilir dedi biraz içimi rahatlattı açıkçası yarın tekrar takip edilecek inşallah normal çıkar

35.haftada 2600 normal canım minyon değil ki?? Sıkı takip eder şimdi doktor. Risk olmasın da en doğru zamanda gelsin ins Ben de 35 haftaligim doktor bu saatten sonra gelirse gelsin hiç sorun yapma dedi.
Bana öyle dedi ya evet ciğerleri de gelişmiş oluyor zaten hemen hemen Allah sağlık versin de ben doğumumdan dolayı korkuyorum sadece eşi önde olduğu için riskli bir doğum

Benimki iyi doğurtuyormuş bakalım göreceğiz O zaman bu tavırlarını affederim
Benim doktor için de öyle diyorlar. Tutunduğum tek dal bu Bu doktor vajinal doğumu çok destekliyor diye başlamıştım, ama şekerim var diye 40.haftayı beklemiyor

Bebeğimin de kendiliğinden gelesi yok gibi, gelmezse maksimum 11-12 kasımda duruma göre alacağız diye konuştuk

Kızlar bana arada sancı gelip gelip gidiyor bir iki saattir falan. Belim bacaklarım karnım tam regl olacakmışım gibi. Devam edecek mi artacak mı bakalım bu gece güzel uyumaya çalışcam.
Yorumlardan karıştırmıyorsam siz de vajinal doğum istiyorsunuz, öyle ise inşallah bunlar gerçek doğum belirtilerinizdir de bebeğiniz sağlıkla kendisi gelir

Göğüs pompalarını mı denesek artık tetiklemek için ne yapsak

Ben çok tetikleniyorum ya Sanki doğmak istedi de ben doğurmadım gibi insanda yetersizlik hissi uyandırıyor. Hamilelik duygusallığı bu hafta pik yaptı bende çok fenayım
Yok beeee karnını sevmiş yerinde rahat ki gelmek istemiyor bak benimkine yeri dar geldi doğuverdi hemen

Kızlar benim gögüslerim iyice sızlar oldu,bu lansinoh kremi 37 den itibaren mi sürmemiz gerek,böyle giderse ben erkenden nanay olacağım

Evet canım ben son zamanlara doğru iyice strese girdim,çok fazla yönetemiyorum da.Eşim varken şükür biraz iyiyim ama evde filan tekken çok sarıyorum kendime.

Kızlar ya vajinal doğum olacak benimki bi sıkıntı olmazsa ben de son günlerde korkmaya başladım nedense sancının şiddetinden değil de sürekli açıklığa bakma olayları, kesi ve dikişten korkuyorum. Sürekli düşünmeye başladım acaba nasıl olacak diye çünkü ben o konuda hassasım vajinal ultrason sırasında bile çok tuhaf olmuştum canım yanmıştı kendimi kasmaktan. Hayatımda bir kere ameliyat bile olmadım maksimum kan verdim nasıl rahatlıcam ya sanki hiç olabilecek bir şey gibi gelmiyo ordan bebeğin çıkması falan olanaksız geliyo insana

bayatlamayankurabiye canım nasıl bir yermiş servis, süreçten memnun musunuz ana oğul
Canım iki kişilik odada kalıyoruz ama şu an bizden başka kimse yok. Hemşireler yardım ediyorlar ama genel olarak sen yap, sen öğren diyorlar. Bu da psikolojik olarak zorluyor beni. Çünkü çok tecrübesizim. Refakatçi almıyorlar. Eşim ziyaretçi saatinde gelince baya ağladım. Ama oğlum yanımda. Eve gidersek çok iyi olacağız, inanıyorum. Buna şükrediyorum

Yorumlardan karıştırmıyorsam siz de vajinal doğum istiyorsunuz, öyle ise inşallah bunlar gerçek doğum belirtilerinizdir de bebeğiniz sağlıkla kendisi gelir
Henüz aynı şiddette devam ediyor bide düzensiz geliyor galiba yalancı sancılar. Yine de inşallah en doğru zamanda gelir kendiliğinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…