Yani 40+6 oldupundamı canım40 hafta bitince tam 9 ay 10 gün oluyor canım. Yani yarın ben
Hadii güzel haberlerle gel canımm belirtin varmıydıı hiç korkma inşallah sağlıklıca gkucağına al bizi habersiz bırakmaKızlar benim suyum geldi, ben gidiyorum.Bana dua edin(
Allah analı babalı sağlıkla hayırlısıyla büyütmeyi nasip etsin inşallah kilo da alır canınızı sıkmayın inşallahSelam evet 37+3de kızımı kucağıma aldım. Ultrasonda 3300 gorunen kızım 3000 kg doğdu. Kilo kaybetti sonradan bu durum uzdu beni. Mama+meme ilerliyoruz. Plasenta previa ile ilgili bir sıkıntı yaşamadım. Sizde durumlar nedir?
Hayır canım 39+7 olduğunda 40’ı bitirmiş oluyorsun. 39+7 şey demek 39 bitmiş sonra 7 gün geçmiş yani 40 da bitmiş. O da tam 9 ay 10 gün yapıyor.Yani 40+6 oldupundamı canım
Güzel haberlerini bekliyoruz canım. Kolay bir doğum olur inşallahKızlar benim suyum geldi, ben gidiyorum.Bana dua edin(
Ahhh canım benimmm Allah yardımcın olsun, kolaylıkla sağlıkla ilerlesin doğum sürecinKızlar benim suyum geldi, ben gidiyorum.Bana dua edin(
Anladım canm 40 da 9 ay 10 gün oluyor ozaman bu hesaplamaları pek beceremiyorum ben 39 oldum şimdii bi haftam kaldınysniHayır canım 39+7 olduğunda 40’ı bitirmiş oluyorsun. 39+7 şey demek 39 bitmiş sonra 7 gün geçmiş yani 40 da bitmiş. O da tam 9 ay 10 gün yapıyor.
Güzel haberlerini bekliyoruz canım inşallah sağlıkla kucağına alırsınKızlar benim suyum geldi, ben gidiyorum.Bana dua edin(
36+6 sanırım bugünFeygey kaç haftalıktı bilen var mı
Beklenen doğum tarihin ne zamandı canım ya da sat’ın?Anladım canm 40 da 9 ay 10 gün oluyor ozaman bu hesaplamaları pek beceremiyorum ben 39 oldum şimdii bi haftam kaldınysni
36+6 galibaFeygey kaç haftalıktı bilen var mı
Ayy çok şaşırdım, dün gelen nişanındı demek ki ya. Bizi de haberdar et.Kızlar benim suyum geldi, ben gidiyorum.Bana dua edin(
Ay sen çook uzun ve yorucu bir yolculuktan geldin buralara. İkisinin de saçını başını yolasım geldi şuanKızlar yazdıklarınız, desteğiniz için teşekkür ederim. Eşime iki gündür bir şeyler oldu ama ne oldu anlamıyorum. Bir yandan annesini tutuyor bir yandan da yeri gelince annesine kızıyor. Akşam yemeğini beğenmedi. Farklı yemek istedi. Annesi bu kız nasıl yetişsin dedi. Ama kalkıp kendisi yemek yapmadı. Gerçekten her şey şaka gibi. Hamilelikte bana yemek yapan, yerimden kaldırmayan adam gitti. Hayır tanımasam birini buldu diyeceğim. Bebeğim prematüre olduğu için sık kontrolleri var. Onları hallettikten sonra da böyle devam ederse bebeğimi alıp annemin yanına gideceğim. Eczaneye gitmek için dışarı çıktı şimdi. Biberon için araştık. Gayet güzel konuştu. Anlayamıyorum. Kocam lohusalığı benden daha ağır yaşıyor galiba. Çekemiyorum.
Merhaba. Benim bebeğim 32 haftalık doğdu. Bahsettiğiniz durum bebeğimde de var. Taşikardisi var dediler. Tahlil yaptılar. Tahlil sonuçları temiz çıkınca demir eksikliğine bağladılar. Şu an demir ilacı kullanıyoruz.Kızlar merhaba ben 28 ekimde tansiyon yüksekliğinden acil sezaryenla doğum yaptım 39. Haftam da şuan 13 günlük olduk bebeğim 3 4 gündür hızlı nefes alıyor karnı çekiliyor gibi oluyor emmesin de felan bi sıkıntısıda yok mutlaka dra da göstercem sizede sormak istedim bu durumu yaşayan tecrübeli anneler varmı normal mi böyle nefes alması özellikle uyurken oluyor.
İsyan etmek istemiyorum ama zor bir imtihanım varmış canım..Ay sen çook uzun ve yorucu bir yolculuktan geldin buralara. İkisinin de saçını başını yolasım geldi şuan
Bebeğin bi palazlansın, sen tamamen iyileş herşey çok daha iyi olacak. Belli ki eşin de yorulmuş, sitem edersen eğer mutlaka anlayacaktır kuzum. Bebeğine sıkı sıkı sarıl bak o seni iyileştirecek sen de onuİsyan etmek istemiyorum ama zor bir imtihanım varmış canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?