2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    230
Valla yavrum içime hep böyle doğuyordu göbeğim de aşağı inmişti.Eşime bu sanki erken gelecek diyordum
İnsan hissediyor kuzum ya bende hissediyordum ve hep korkuyla geçirdim hamileliğimi. Ama hepsi boşunaymış ne güzel çabucak kavuştum kızıma. Sen de keyifle geçireceksin sürecini sağlıkla Allahın izniyle

İsyan etmek istemiyorum ama zor bir imtihanım varmış canım..
Benim süper zekâ da bugün mutfağı su bastı diye gitmiş ustayla anlaşmış komple mutfağı kırdırıp baştan yaptıracakmış. Allah insanı dangalak etmesin işte daha 40ı cıkmamıs bebeği varken böyle kararlar alıyor sonra. Her evin derdi başka işte kuzucum bitmiyor o imtihanlar

Niye hep geceye odaklanıyorsun birde gündüze odaklan bakalım belki ozamam gelir

Gebelik kursunda bebeklerin çoğu gece geliyor demişlerdi. Yani suyun gelmesi ve sancilarin siklaşmasi gece oluyormus. Hormon salgilanmasi ve dinleniyor olmamızın etkisi nedeniyle böyleymiş.
Takip ettiğim forumlarda da böyle bir istatistik gözledim.
Gündüz gelmesi dileğimiz tabi :)

Hahaha hayırlısıyla vaktinde gelsin inşallah canımm :)

Hahaha hayırlısıyla vaktinde gelsin inşallah canımm :)
Sancılar gece gelir doğum gündüze doğru olur herhalde

Benim suyum çok gelmişti ama arabayı ıslatacak kadar değildi. Oturunca azaldı gibime gelmişti hatta. Hazırlıksız yakalandığım için depend yoktu ama olsaydı rahat ederdim diye düşünüyorum.
Allah hepimizin yardımcısı olsun canım. Ben de yemek yapıyorum. İşlerimi görüyorum. Ama bazı insanlar ne yaparsan yap anlamamakta ısrar ediyorlar. Benim kayınvalidem yemek yapmıyor. Sadece makineye dizdiğim bulaşıkları çıkarıp deli gibi elde yıkıyor. Çocuğu hoyrat seviyor. Söylüyorum. Dinlemiyor. Utanmak yerine yaptığım yemekleri keyifle yiyor. Rahatına bakıyor. Ama Allah her şeyi görüyor. Daha ne diyeyim.

Allah yardımcın olsun canım benim, o halinde bir de destek yerine köstek olan bir kayınvalideyle uğraşıyorsun. Makineden bulaşık çıkarıp yıkamak nedir boş iş müdürü bir an önce yaylanıp evine gitse de rahat etsen.

Tesekkur ederim

Ayy en son ne zaman bir seyi boyle heyecanla bekledim hatirlamiyorum..
Son günlerde her gece "acaba o gece bu gece mi?" diye yatağa girip, sabah da "değilmiş" diye uyanıyorum
ben de her sancıda acaba başlıyor mu diyorum sonra gerisi gelmiyor yalancı çobana döndü

Keşke kayınvaliden bir günlüğüne kayınvalidem olsa da doğduğuna pişman etsem ya Allah’a havale artık ne diyelim. Ben de sandım ki bulaşıkların temizlerini yerleştiriyor falan

Peki ilk boşaldığında evin batmaması için napmamız lazım sürekli depend mi taksak
daha masraflı olur ne zaman gelecek ya da gelecek mi allah bilir gelmeden önce bir saniyen filan var sıcacık geldiğini saniyelik anlıyorsun artık yaratıcı olmak zorundasın ben yataktan parkeye doğru fırlamıştım ahahahah

Kızlar su şarıl şarıl akmıyor. Çiş yapıyormuşsunuz gibi düşünün önce kıyafetiniz ıslanıyor sonra yere vs akıyor. Siz farkedip hemen halısız zemine geçersiniz. Sonra depend giymeniz yeterli. Sızıntı şeklinde epeyce devam ediyor.

Yarın kontrolüm var yüksek ihtimal çatı muayenesi de olacak ilk kez 38 dolunca yaparız demişti çünkü doktor tedirgin oluyorum ya hem bazılarının kanaması falan oluyormuş muayeneden sonra hem de bu tarz muayeneler beni çok geriyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…