- 22 Kasım 2022
- 4.515
- 5.439
- 88
İnsan hissediyor kuzum ya bende hissediyordum ve hep korkuyla geçirdim hamileliğimi. Ama hepsi boşunaymış ne güzel çabucak kavuştum kızıma. Sen de keyifle geçireceksin sürecini sağlıkla Allahın izniyleValla yavrum içime hep böyle doğuyordu göbeğim de aşağı inmişti.Eşime bu sanki erken gelecek diyordum
Benim süper zekâ da bugün mutfağı su bastı diye gitmiş ustayla anlaşmış komple mutfağı kırdırıp baştan yaptıracakmış. Allah insanı dangalak etmesin işte daha 40ı cıkmamıs bebeği varken böyle kararlar alıyor sonra. Her evin derdi başka işte kuzucum bitmiyor o imtihanlarİsyan etmek istemiyorum ama zor bir imtihanım varmış canım..
Haftan çok güzel canım korkmaaaa Allah seni ve bebeğini korurBilmiyorum ki canım çok dua edin çok tedirginim
Niye hep geceye odaklanıyorsun birde gündüze odaklan bakalım belki ozamam gelir
Peki ilk boşaldığında evin batmaması için napmamız lazım sürekli depend mi taksak
Hahaha hayırlısıyla vaktinde gelsin inşallah canımm :)Gebelik kursunda bebeklerin çoğu gece geliyor demişlerdi. Yani suyun gelmesi ve sancilarin siklaşmasi gece oluyormus. Hormon salgilanmasi ve dinleniyor olmamızın etkisi nedeniyle böyleymiş.
Takip ettiğim forumlarda da böyle bir istatistik gözledim.
Gündüz gelmesi dileğimiz tabi :)
Gebelik kursunda bebeklerin çoğu gece geliyor demişlerdi. Yani suyun gelmesi ve sancilarin siklaşmasi gece oluyormus. Hormon salgilanmasi ve dinleniyor olmamızın etkisi nedeniyle böyleymiş.
Takip ettiğim forumlarda da böyle bir istatistik gözledim.
Gündüz gelmesi dileğimiz tabi :)
Sancılar gece gelir doğum gündüze doğru olur herhaldeHahaha hayırlısıyla vaktinde gelsin inşallah canımm :)
Ben de alezledim yatağı falan gerçi ama yine de korkuyorum suyla her yerin batmasındanBen yatak odamdaki halıyı kaldırdım. Yine gece geleceğini hesap ederek
Benim suyum çok gelmişti ama arabayı ıslatacak kadar değildi. Oturunca azaldı gibime gelmişti hatta. Hazırlıksız yakalandığım için depend yoktu ama olsaydı rahat ederdim diye düşünüyorum.Kızlar su gelince ne yapmamız lazım?
Ped takip öyle mi gidiyoruz? Depend falan almadım ben. Çok geliyor mu su? Arabaya havlu serip mi oturuyoruz? Hiç kafamda canlanmiyor o suyun gelişi sonrası ve hastahaneye gidiş arası
Allah hepimizin yardımcısı olsun canım. Ben de yemek yapıyorum. İşlerimi görüyorum. Ama bazı insanlar ne yaparsan yap anlamamakta ısrar ediyorlar. Benim kayınvalidem yemek yapmıyor. Sadece makineye dizdiğim bulaşıkları çıkarıp deli gibi elde yıkıyor. Çocuğu hoyrat seviyor. Söylüyorum. Dinlemiyor. Utanmak yerine yaptığım yemekleri keyifle yiyor. Rahatına bakıyor. Ama Allah her şeyi görüyor. Daha ne diyeyim.seni cok iyi anliyorum canim allah kolaylik versin bende eve ciktigim gun kayinv. 2 hafta bizde kaldi cok zor gecirdim 2 haftayi eve ciktigim ilk gun bile agladim sinirden. benim kayinvalidem de uzun kalmayi dusunuyordu yardimida bir yemek yapmakti. 10 gun sonra 1 gun kendi evine gitmisdi bende 2 3 cesit yemek yaptim geldiginde bakti yemek var sonra ki gun yine yemekleri vs kendim yaptim cocugun her seyini zaten kendim yapiyorum. bakti cokta ona gerek yok gitdi. simdi basim agriyor mesela ama yemeyide yaptim bebegimede bakiyorum basim agrisada stresim yok mutluyum en azindan. sende bence toparlanmaya bak evinide esinide bebisinide kendi kontrolune aldikta o da gidecekdir. asilnda yardim etmeleri iyi bisey ama her dk laf sokmalar her seye karismalar olmasa
AdChoices
ADVERTISING
Allah yardımcın olsun canım benim, o halinde bir de destek yerine köstek olan bir kayınvalideyle uğraşıyorsun. Makineden bulaşık çıkarıp yıkamak nedir boş iş müdürüBenim suyum çok gelmişti ama arabayı ıslatacak kadar değildi. Oturunca azaldı gibime gelmişti hatta. Hazırlıksız yakalandığım için depend yoktu ama olsaydı rahat ederdim diye düşünüyorum.
Allah hepimizin yardımcısı olsun canım. Ben de yemek yapıyorum. İşlerimi görüyorum. Ama bazı insanlar ne yaparsan yap anlamamakta ısrar ediyorlar. Benim kayınvalidem yemek yapmıyor. Sadece makineye dizdiğim bulaşıkları çıkarıp deli gibi elde yıkıyor. Çocuğu hoyrat seviyor. Söylüyorum. Dinlemiyor. Utanmak yerine yaptığım yemekleri keyifle yiyor. Rahatına bakıyor. Ama Allah her şeyi görüyor. Daha ne diyeyim.
Tesekkur ederim
Ayy en son ne zaman bir seyi boyle heyecanla bekledim hatirlamiyorum..
Son günlerde her gece "acaba o gece bu gece mi?" diye yatağa girip, sabah da "değilmiş" diye uyanıyorum
Keşke kayınvaliden bir günlüğüne kayınvalidem olsa da doğduğuna pişman etsem ya Allah’a havale artık ne diyelim. Ben de sandım ki bulaşıkların temizlerini yerleştiriyor falanBenim suyum çok gelmişti ama arabayı ıslatacak kadar değildi. Oturunca azaldı gibime gelmişti hatta. Hazırlıksız yakalandığım için depend yoktu ama olsaydı rahat ederdim diye düşünüyorum.
Allah hepimizin yardımcısı olsun canım. Ben de yemek yapıyorum. İşlerimi görüyorum. Ama bazı insanlar ne yaparsan yap anlamamakta ısrar ediyorlar. Benim kayınvalidem yemek yapmıyor. Sadece makineye dizdiğim bulaşıkları çıkarıp deli gibi elde yıkıyor. Çocuğu hoyrat seviyor. Söylüyorum. Dinlemiyor. Utanmak yerine yaptığım yemekleri keyifle yiyor. Rahatına bakıyor. Ama Allah her şeyi görüyor. Daha ne diyeyim.
Peki ilk boşaldığında evin batmaması için napmamız lazım sürekli depend mi taksak
Ya o benim de aklıma geldi de yer koyu renk suyun rengini anlamazsam diye kaldırmadım batarsa halı batsınBen yatak odamdaki halıyı kaldırdım. Yine gece geleceğini hesap ederek
Geçen bir arkadaş profesyonelce anlatıyordu yakınında battaniye varmış hemen tutmuş falan. Biz de mi öyle yapsak her yere battaniye taşıycamYa o benim de aklıma geldi de yer koyu renk suyun rengini anlamazsam diye kaldırmadım batarsa halı batsın
Ahha yatağın yanına açık renkli bir battaniye pike filan alalım mantıklıGeçen bir arkadaş profesyonelce anlatıyordu yakınında battaniye varmış hemen tutmuş falan. Biz de mi öyle yapsak her yere battaniye taşıycam
Rengi çok önemli mi şeffaf olmuyor muAhha yatağın yanına açık renkli bir battaniye pike filan alalım mantıklı
1 sanırım, muayenelerde hiç görünmemişti mutlaka farkediliyo muYaa acaba kaç tur dolanmış? Bende de bi tur kordon var doktor kanala inmesi zor olabilir ama belli de olmaz dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?