Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    229
Kızlar ben bir şeyi anlamadım. Doğumdan sonra ilk emzirmede bebek memeyi ağzına alıp emdiği zaman süt çıktığını nasıl anlayacağız? Ya boş boş emiyorsa. Bunu anlamanın bir yolu var mı
Emdikce direk beyaz süt gelmiyor canım sarimsi kolostridum ilk agiz sutu denir, bagisiklik yukselten en faydali sut sonrasindada beyaz sutun geliyor, arkadaslarin dedigi gibi bebek emdikce damarlarin cekiliyor gibi hissediyorsun memeden
Benim oglumda 3 gun kolostridum geldi, demek az az emiyormus, beyaz sutu 4. Gun gordum
Simdi kizimda 1 gun kolostridum 2. Gun beyaz sutu gordum
Bebeklerin cekisinden emme hizindan farkediyor sende telas etme bebis gelince surecler farklı amac aynı genelde

Kızlar devlette yüksek tansiyon durumunda sezeryen mi alıyorlar suni sancı mı veriyorlar bilgisi olan var mı

Günaydın güzel anneler
Dün benden 2 kez yine mukuslu rengsiz nişanım geldi, biri sabah uyandığımda biri akşam. Bu gün uyandığımda akıntım sanki böyle adetin ilk günü akıntı renk değiştirirya öyleydi ama bir sancım falan yok. Acaba böyle mi oluyor nişan dediyimiz?

Günaydın canım düşmüştü ama geri yükseldi maalesef doktoru bekliyorum
Bende mesela tansiyon düşük yada yüksekse onun verdiği stresle bile bir süre normale dönmüyor
Şimdi hastane ortamı doğum derken sende iyice stres oldun
Bize bu haftadan sonra her karar uyar Allah kolaylıkla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bak tarihte güzel 11.11 bugün olur yani

Aynen canım haklısın valla zaten burada olmak mutlaka benim tansiyonumu yükseltiyo

Kızlarr yaa su gelmesini deneyimleyen arkadaşlar anlık oluyor dimi yani öncesinde bir belirti falan bişey olmuyorr ??
Birde vajinal doğum yapan arkadaşlar ilk ağrılarınız alt karında gramp gibimi başladıı yoksa direk ağrı şeklindemi

Evet birden geliyor. Ağrının tamamı alt karında kramp şeklinde oluyor . Birazda bele doğru vuruyor.

Ya gün belirlenince gerçekten öyle oluyor insan hem heyecan basıyor hem tedirginlik bütün duygular birbirine giriyor valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…