Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    229
karnim cok sert kac saattir ya bebek gobusunu mu totisini mi dayiyor nedir yoksa kasilma mi anlayamiyorum. sag tarafta bir seyler hissediyorum sadece ama sertlik genel karnimda sanki

33. Günden bildiriyorum, hala aynı geceleri tişörtle balkonda rüzgara karşı duruyorum
Yaaa bana da sıcak basmalar oluyor ama açık seçik giyindiğim için mi terleyemedim kayınvalidem de lohusa terini atman lazım deyip sürekli üstüme bir şeyler giymem gerektiğini söylüyor belki normali budur

Kızlar pedlerden mi bilmiyorum idrar yaparken hafif yanma oluyor enfeksiyon mu oldum nedir ya

Kızlar bebeğim 1haftalık yeşil kaka yapıyo üşüttüm mü dedim Dr. Hayır bi kaç hafta sürecek dedi sizinkilerin kakası ne renkti 1 hafta olurken

Sağolun benimki çok ani oldu bebeğin eşi öndeydi kanama bekleniyordu ama ben böyle kanama ömrü hayatımda görmedim çok fenaydı. Bebek küvezde. Sezeryan ağrılarım var kalkmak yürümek oturmak çok çok zor gaz sancısı da var. Sütümde yok 1 2 damla anca. Bestlak damla kullanmaya başladım akşam fayda eder inşallah

Sezeryan ağrılarım var açıkçası kolay değilmiş bebekte solunum sıkıntısı vardı küveze alındı
Çok geçmiş olsun canım çok şükür sağlıklı şekilde evladını doğurmuşsun, inşallah bunlar da geçer güzelce evinize gidersiniz birlikte

Canım gözün aydın Allah sağlıklı ömürler nasip etsin inşallah bebeğinle sevdiklerinle daha iyi olucaksınızz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…