- 22 Kasım 2022
- 4.503
- 5.435
- 88
Bişicik olmaz canım iç. Bende akşamdan içmiştim, birde doktor sezaryen günü sabah 8de kahvaltı yap sonra aç kal demişti, o kahvaltıda da içtim 20 damlaC cilekcanavari da öyle yapmıştı
33. Günden bildiriyorum, hala aynıKuzum ben yazmıştım daha önce buraya bir kaç kez . Hemde ne terliyorum. Sırılsıklam. Yatak yastık ıslanıyor. Bir kaç kez kıyafet değiştiriyorum. 11. Gün hala aynı
Sanki böyle adet olduğunda büyük akıntın giderya öyle bendeSuyun sızdığını nasıl anlıyorsun canımm sızıntı olduğundadamı normal su gelmesi gibi tutulmuyor
Geldi canım sütüm onunla mı alakalı bilmiyorum ama doğumdan sonra hemşire emzirme için geldi sıktı direkt geldi çok şükür bir de göğsümü sıktım aklıma geldikçe masaj yapar gibiİşe yaradı mı peki biraz da olsa
Yaaa bana da sıcak basmalar oluyor ama açık seçik giyindiğim için mi terleyemedim kayınvalidem de lohusa terini atman lazım deyip sürekli üstüme bir şeyler giymem gerektiğini söylüyor belki normali budur33. Günden bildiriyorum, hala aynıgeceleri tişörtle balkonda rüzgara karşı duruyorum
Ama idrarı mesela yaparken sıkınca duruyorya canım o durmuyor dimi geldiğindeSanki böyle adet olduğunda büyük akıntın giderya öyle bende
Ne yaptınız her şey yolunda mı ?Amin inşallah kolay bir süreç olurbende de heyecan duygusallık hepsi bir arada
Hatta hastanede bir tur ağladım
Sağlıkla alalım kuracağımıza inşallah
Evet canım aynen öyleAma idrarı mesela yaparken sıkınca duruyorya canım o durmuyor dimi geldiğinde
Sezeryan ağrılarım var açıkçası kolay değilmiş bebekte solunum sıkıntısı vardı küveze alındıGeçmiş olsun canım nasılsın şimdi
İnşallah canım hepimiz sağlıkla alalım güzel geçsin doğumlarımızKolaylıkla ve sağlıkla, su gibi bir doğum geçirmenizi temenni ediyorumsağlıkla kucağınıza alırsınız evladınızı inşallah
Sağolun benimki çok ani oldu bebeğin eşi öndeydi kanama bekleniyordu ama ben böyle kanama ömrü hayatımda görmedim çok fenaydı. Bebek küvezde. Sezeryan ağrılarım var kalkmak yürümek oturmak çok çok zor gaz sancısı da var. Sütümde yok 1 2 damla anca. Bestlak damla kullanmaya başladım akşam fayda eder inşallahGeçmiş olsun nasılsın, hayırlı uğurlu olsun gözün aydın. Bende 7 kasımda doğuracaktım planlı, 3 kasım akşamı apar topar akşam 21 sularında sezaryan doğurdum. Ağrılarım daha yeni yeni geçiyor gaz sancılarım falan oldu. İlk bir kaç gün sütüm gelmedi mama takviyesi ile besleniyor. Bestlak kullanıyorum. Bir göğsümden az az gelmeye başladı ama diğer göğsümde hiç süt yok. Siz bu dönemi nasıl atlattınız kızlar acil yardıma ihtiyacım var. Sütlaç, su, çorba, kompostu içtim. Yavrumu besleyemiyorum diye psikolojim alt üst oldu.
Ben doğumdan sonra 30. günümdeyim. Sıcak basması, terleme hâlâ aynı düzeyde devam ediyorValla bende 13. Günündeyim annem peşimde üstünü kalın giy diyor sürekli ama yok yanıyorum resmen
Siyahımsıydı yeşile sonra da hardal renge döndü normalmişKızlar bebeğim 1haftalık yeşil kaka yapıyo üşüttüm mü dedim Dr. Hayır bi kaç hafta sürecek dedi sizinkilerin kakası ne renkti 1 hafta olurken
Çok geçmiş olsun canım çok şükür sağlıklı şekilde evladını doğurmuşsun, inşallah bunlar da geçer güzelce evinize gidersiniz birlikteSezeryan ağrılarım var açıkçası kolay değilmiş bebekte solunum sıkıntısı vardı küveze alındı
Canım gözün aydın Allah sağlıklı ömürler nasip etsin inşallah bebeğinle sevdiklerinle daha iyi olucaksınızzSağolun benimki çok ani oldu bebeğin eşi öndeydi kanama bekleniyordu ama ben böyle kanama ömrü hayatımda görmedim çok fenaydı. Bebek küvezde. Sezeryan ağrılarım var kalkmak yürümek oturmak çok çok zor gaz sancısı da var. Sütümde yok 1 2 damla anca. Bestlak damla kullanmaya başladım akşam fayda eder inşallah
Ay iyi hadi 2 günde üşüttüm sandıkSiyahımsıydı yeşile sonra da hardal renge döndü normalmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?