• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    229
Sezeryan ağrılarım var açıkçası kolay değilmiş bebekte solunum sıkıntısı vardı küveze alındı
Sezaryan agriları bir hafta sonra geçiyor yavaş yavaş merak etme. İlk üç gün benim de ağrım oldu geçti gitti sonra

kusura bakmayin yeni bakabiliyorum. 30 haftada 0.7 ölcüldü. hastanede yattim 2 haftadan fazla.. enfeksiyon bulundu, fitil kullandim düzelme olmayinca ciger gelistirici kortizon igne yapildi ve nidicard verildi 3 gun boyunca. simdi 36. haftadayim. merak etmeyin hemen doguracaksiniz diye korkmayin ben de surekli olculdu ve duzelme olmayinca stres olmustum ama 1 haftadir 3cmye cikti
Siz mi taburcu oldunuz kalınlıkı oluşup hastane mi etti birde her sabah alttan ölçüm oldu mu ? 3 cm yani 3 mm oldu rahim ağzı 🤔

Sezaryan agriları bir hafta sonra geçiyor yavaş yavaş merak etme. İlk üç gün benim de ağrım oldu geçti gitti sonra
Öyle mi geçer inşallah beni çok zorladı ağrısı hele kalkmak oturmak yürümek çok ağrılı oluyor gaz sancısı da eklenince

Sancım olmadığı için gece açılmam bakılmadı, doktorumu bekliyorum o gelsin duruma göre değerlendirecek. Acaba böyle sancısı olmadan açılması olan var mıdır kızlardan?
Oluyormuş canım bazısında sancı yokkan açılma oluyor demişti doktorum kimindede çok samcısı varken açılması olmuyor demiştii

Ay kızlar karnım bir uyandım düşmüş resmen 😅 aşağı doğru inmiş iyice. Dün ebe senin doğumun yakın demişti ardına böyle olması.. Neyse ki yarın doğuruyorum djsksnjd

Ay kızlar karnım bir uyandım düşmüş resmen 😅 aşağı doğru inmiş iyice. Dün ebe senin doğumun yakın demişti ardına böyle olması.. Neyse ki yarın doğuruyorum djsksnjd
Benim hala düşmedi ya dimdik 😔 nasıl olacak bilmiyorum

Back
X