Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar bebeğim 1haftalık yeşil kaka yapıyo üşüttüm mü dedim Dr. Hayır bi kaç hafta sürecek dedi sizinkilerin kakası ne renkti 1 hafta olurken
Sezaryan agriları bir hafta sonra geçiyor yavaş yavaş merak etme. İlk üç gün benim de ağrım oldu geçti gitti sonraSezeryan ağrılarım var açıkçası kolay değilmiş bebekte solunum sıkıntısı vardı küveze alındı
Ben öyle olunca annrmler ne güzel hızlı kilo verirsin diyo dhdjjxjfKızlar emzirirken sizde çok terliyor musunuz . Geceleri sırılsıklam oluyorumne zaman geçecek bu durum ya
O ne canim . Nefesle mi ilgiliBugün sezaryan ile doğum yaptım. Bebeğimde hipoglisemi var
Doğum sonrası bu durumu yaşayan var mı?
Yok, düşük şekerO ne canim . Nefesle mi ilgili
Çok güldüm yaaaaYok çok doğru okudun yoğunluktan boğazına çökemiyorum sadece![]()
Takip ediyorlar endol ilaç takviye var başka bir işlem yokkisalmis diye ilac mi verdiler takip mi ediyorlar ne yapildi size?
bebeklerimiz vakitlice saglikla gelsin insallah
Siz mi taburcu oldunuz kalınlıkı oluşup hastane mi etti birde her sabah alttan ölçüm oldu mu ? 3 cm yani 3 mm oldu rahim ağzıkusura bakmayin yeni bakabiliyorum. 30 haftada 0.7 ölcüldü. hastanede yattim 2 haftadan fazla.. enfeksiyon bulundu, fitil kullandim düzelme olmayinca ciger gelistirici kortizon igne yapildi ve nidicard verildi 3 gun boyunca. simdi 36. haftadayim. merak etmeyin hemen doguracaksiniz diye korkmayin ben de surekli olculdu ve duzelme olmayinca stres olmustum ama 1 haftadir 3cmye cikti
Öyle mi geçer inşallah beni çok zorladı ağrısı hele kalkmak oturmak yürümek çok ağrılı oluyor gaz sancısı da ekleninceSezaryan agriları bir hafta sonra geçiyor yavaş yavaş merak etme. İlk üç gün benim de ağrım oldu geçti gitti sonra
Gözün aydın canım, Allah analı babalı büyütsünGünaydın kızlar, ben dün doğurdum![]()
Senin durumlar nasil acilman artti miGözün aydın canım, Allah analı babalı büyütsünsürecin nasıl ireliledi zaman olunca yazar mısın
![]()
Sancım olmadığı için gece açılmam bakılmadı, doktorumu bekliyorum o gelsin duruma göre değerlendirecek. Acaba böyle sancısı olmadan açılması olan var mıdır kızlardan?Senin durumlar nasil acilman artti mi![]()
Oluyormuş canım bazısında sancı yokkan açılma oluyor demişti doktorum kimindede çok samcısı varken açılması olmuyor demiştiiSancım olmadığı için gece açılmam bakılmadı, doktorumu bekliyorum o gelsin duruma göre değerlendirecek. Acaba böyle sancısı olmadan açılması olan var mıdır kızlardan?
Benim hala düşmedi ya dimdikAy kızlar karnım bir uyandım düşmüş resmenaşağı doğru inmiş iyice. Dün ebe senin doğumun yakın demişti ardına böyle olması.. Neyse ki yarın doğuruyorum djsksnjd
Günaydın gözün aydın canımGünaydın kızlar, ben dün doğurdum![]()