U Uva Üye Kayıtlı Üye 9 Aralık 2024 162 122 18 35 Bugün 01:33 Konu Sahibi Konu Sahibi Puxhu #45.201 Bugün sezaryan ile doğum yaptım. Bebeğimde hipoglisemi var Doğum sonrası bu durumu yaşayan var mı?
asdasdws Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 25 Aralık 2024 1.491 964 38 29 Bugün 01:34 Konu Sahibi Konu Sahibi Puxhu #45.202 Evlibayann .!.: Kızlar bebeğim 1haftalık yeşil kaka yapıyo üşüttüm mü dedim Dr. Hayır bi kaç hafta sürecek dedi sizinkilerin kakası ne renkti 1 hafta olurken Genişletmek için tıkla... Bir hafta sonra yavaş yavaş sarıya dönüyor
Evlibayann .!.: Kızlar bebeğim 1haftalık yeşil kaka yapıyo üşüttüm mü dedim Dr. Hayır bi kaç hafta sürecek dedi sizinkilerin kakası ne renkti 1 hafta olurken Genişletmek için tıkla... Bir hafta sonra yavaş yavaş sarıya dönüyor
asdasdws Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 25 Aralık 2024 1.491 964 38 29 Bugün 01:36 Konu Sahibi Konu Sahibi Puxhu #45.203 Cigdem60 .!.: Sezeryan ağrılarım var açıkçası kolay değilmiş bebekte solunum sıkıntısı vardı küveze alındı Genişletmek için tıkla... Sezaryan agriları bir hafta sonra geçiyor yavaş yavaş merak etme. İlk üç gün benim de ağrım oldu geçti gitti sonra
Cigdem60 .!.: Sezeryan ağrılarım var açıkçası kolay değilmiş bebekte solunum sıkıntısı vardı küveze alındı Genişletmek için tıkla... Sezaryan agriları bir hafta sonra geçiyor yavaş yavaş merak etme. İlk üç gün benim de ağrım oldu geçti gitti sonra
asdasdws Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 25 Aralık 2024 1.491 964 38 29 Bugün 01:39 Konu Sahibi Konu Sahibi Puxhu #45.204 good .!.: Kızlar emzirirken sizde çok terliyor musunuz . Geceleri sırılsıklam oluyorum ne zaman geçecek bu durum ya Genişletmek için tıkla... Ben öyle olunca annrmler ne güzel hızlı kilo verirsin diyo dhdjjxjf
good .!.: Kızlar emzirirken sizde çok terliyor musunuz . Geceleri sırılsıklam oluyorum ne zaman geçecek bu durum ya Genişletmek için tıkla... Ben öyle olunca annrmler ne güzel hızlı kilo verirsin diyo dhdjjxjf
ssessizdua Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 28 Mart 2025 505 366 18 37 Bugün 02:20 Konu Sahibi Konu Sahibi Puxhu #45.205 Uva .!.: Bugün sezaryan ile doğum yaptım. Bebeğimde hipoglisemi var Doğum sonrası bu durumu yaşayan var mı? Genişletmek için tıkla... O ne canim . Nefesle mi ilgili
Uva .!.: Bugün sezaryan ile doğum yaptım. Bebeğimde hipoglisemi var Doğum sonrası bu durumu yaşayan var mı? Genişletmek için tıkla... O ne canim . Nefesle mi ilgili
U Uva Üye Kayıtlı Üye 9 Aralık 2024 162 122 18 35 Bugün 02:53 Konu Sahibi Konu Sahibi Puxhu #45.206 ssessizdua .!.: O ne canim . Nefesle mi ilgili Genişletmek için tıkla... Yok, düşük şeker
T teacherofchemistry Üye Kayıtlı Üye 23 Kasım 2024 153 111 18 36 Bugün 03:11 Konu Sahibi Konu Sahibi Puxhu #45.207 Puxhu .!.: Yok çok doğru okudun yoğunluktan boğazına çökemiyorum sadece Genişletmek için tıkla... Çok güldüm yaaaa Ben de ayın 20’sinden sonrası için gördüklerimi duyduklarımı biriktiriyorum Bir doğurayım da bakalım neler olacak hahahaha
Puxhu .!.: Yok çok doğru okudun yoğunluktan boğazına çökemiyorum sadece Genişletmek için tıkla... Çok güldüm yaaaa Ben de ayın 20’sinden sonrası için gördüklerimi duyduklarımı biriktiriyorum Bir doğurayım da bakalım neler olacak hahahaha
Deruchette Guru Kayıtlı Üye 14 Mart 2013 8.480 4.428 448 Bugün 03:54 Konu Sahibi Konu Sahibi Puxhu #45.208 Günaydın kızlar, ben dün doğurdum
1huzurluanne Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Nisan 2022 141 147 53 35 Bugün 04:39 Konu Sahibi Konu Sahibi Puxhu #45.209 mamavera .!.: kisalmis diye ilac mi verdiler takip mi ediyorlar ne yapildi size? bebeklerimiz vakitlice saglikla gelsin insallah Genişletmek için tıkla... Takip ediyorlar endol ilaç takviye var başka bir işlem yok
mamavera .!.: kisalmis diye ilac mi verdiler takip mi ediyorlar ne yapildi size? bebeklerimiz vakitlice saglikla gelsin insallah Genişletmek için tıkla... Takip ediyorlar endol ilaç takviye var başka bir işlem yok
1huzurluanne Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Nisan 2022 141 147 53 35 Bugün 04:43 Konu Sahibi Konu Sahibi Puxhu #45.210 mamavera .!.: kusura bakmayin yeni bakabiliyorum. 30 haftada 0.7 ölcüldü. hastanede yattim 2 haftadan fazla.. enfeksiyon bulundu, fitil kullandim düzelme olmayinca ciger gelistirici kortizon igne yapildi ve nidicard verildi 3 gun boyunca. simdi 36. haftadayim. merak etmeyin hemen doguracaksiniz diye korkmayin ben de surekli olculdu ve duzelme olmayinca stres olmustum ama 1 haftadir 3cmye cikti Genişletmek için tıkla... Siz mi taburcu oldunuz kalınlıkı oluşup hastane mi etti birde her sabah alttan ölçüm oldu mu ? 3 cm yani 3 mm oldu rahim ağzı
mamavera .!.: kusura bakmayin yeni bakabiliyorum. 30 haftada 0.7 ölcüldü. hastanede yattim 2 haftadan fazla.. enfeksiyon bulundu, fitil kullandim düzelme olmayinca ciger gelistirici kortizon igne yapildi ve nidicard verildi 3 gun boyunca. simdi 36. haftadayim. merak etmeyin hemen doguracaksiniz diye korkmayin ben de surekli olculdu ve duzelme olmayinca stres olmustum ama 1 haftadir 3cmye cikti Genişletmek için tıkla... Siz mi taburcu oldunuz kalınlıkı oluşup hastane mi etti birde her sabah alttan ölçüm oldu mu ? 3 cm yani 3 mm oldu rahim ağzı
C Cigdem60 Popüler Üye Kayıtlı Üye 23 Aralık 2019 238 111 103 30 Bugün 05:08 Konu Sahibi Konu Sahibi Puxhu #45.211 asdasdws .!.: Sezaryan agriları bir hafta sonra geçiyor yavaş yavaş merak etme. İlk üç gün benim de ağrım oldu geçti gitti sonra Genişletmek için tıkla... Öyle mi geçer inşallah beni çok zorladı ağrısı hele kalkmak oturmak yürümek çok ağrılı oluyor gaz sancısı da eklenince
asdasdws .!.: Sezaryan agriları bir hafta sonra geçiyor yavaş yavaş merak etme. İlk üç gün benim de ağrım oldu geçti gitti sonra Genişletmek için tıkla... Öyle mi geçer inşallah beni çok zorladı ağrısı hele kalkmak oturmak yürümek çok ağrılı oluyor gaz sancısı da eklenince
Lady Hacer Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Haziran 2022 321 319 53 16 dakika önce Konu Sahibi Konu Sahibi Puxhu #45.212 Deruchette .!.: Günaydın kızlar, ben dün doğurdum Genişletmek için tıkla... Gözün aydın canım, Allah analı babalı büyütsünsürecin nasıl ireliledi zaman olunca yazar mısın
Deruchette .!.: Günaydın kızlar, ben dün doğurdum Genişletmek için tıkla... Gözün aydın canım, Allah analı babalı büyütsünsürecin nasıl ireliledi zaman olunca yazar mısın
MathiIda Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Kasım 2021 1.499 1.482 83 11 dakika önce Konu Sahibi Konu Sahibi Puxhu #45.213 Lady Hacer .!.: Gözün aydın canım, Allah analı babalı büyütsünsürecin nasıl ireliledi zaman olunca yazar mısın Genişletmek için tıkla... Senin durumlar nasil acilman artti mi
Lady Hacer .!.: Gözün aydın canım, Allah analı babalı büyütsünsürecin nasıl ireliledi zaman olunca yazar mısın Genişletmek için tıkla... Senin durumlar nasil acilman artti mi