2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    229
Sanırım herkese bastırıyorlar ama kanama durumuna göre değişiyor. Bana 4 kez bastırıp alttan kanamama baktılar ama uyuşukluğum geçmediği için hiç bi şey hissetmedim

Kızlar ben 3.günümdeyim sütüm bir türlü inmedi,bütün tuşlara da basıyorum.Ebe 3 -5 güne gelecek normal dedi ama başka kaçırdığım bir yer varsa onu da yapayım kendim emzirmek istiyorum çuçuğum şırıngayı cuklatıyor

Sanırım herkese bastırıyorlar ama kanama durumuna göre değişiyor. Bana 4 kez bastırıp alttan kanamama baktılar ama uyuşukluğum geçmediği için hiç bi şey hissetmedim
Ama bana bastırılmadı ve aşırı korkuyordum bu durumdan.Unutuldu diye düşünmeye başladım

Bende de aynı ya/ baya da su içiyorum ama. Böyle dediğin gibi sonda takıldığında ve ameliyat sonrası ilk idrarı yapmak gibi. O kadar şiddetli değil ama yinede yanıyor yani.
Sen nasılsın kuzucum . Nasıl gidiyor. 40 ı nız yaklaştı sizin

Kızlar siz yazınca tekrar yaşıyorum sanki. Ay o kanama kontrolü çok zor oluyor ya. Göbeğini çeviriyorlar sanki. Banada 3-4 kez yaptılar.
Kızlar 1 hafta zor. Sanki hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor ağrılar sızılar. Ama çok şükür 12. Gün bugün artık pek birşey kalmadı diyebilirim. 1 hafta zorladı ama

Kız bana niye yapılmadı bu herkese 4 kere filan yapılmış. C cilekcanavari sana yapıldı mı bu canım

Canım hiç dut kurusu hoşafı içtin mi? Ben hem doktorlardan hem de büyüklerimizden duydum. Bugün akşam kaynatacaz kayısı üzüm dut kuruşunu şekersiz olarak. Yarın hastanede içecem. Çok süt yaptığı söyleniyor

Bence yapılmıştır ama anlamamışsındır masaj yapar gibi hafif yokluyorlar ilk sezaryeni bende hatırlamıyorum bunda bildiğim için bekledim korkuyla ma hissetmrdim uyuşukluktan
Ameliyathanede yapıldı herhalde ama sanki rahmin toparlamış dedi hemşirenin biri ondan mı yapılmadı ki.

Bugün yapıldı canım o da,kv yaptı.Onu da içeceğim inşallah.Bestlak,malt içeceği,tahin helvası filan günlük içiyorum

Kesinlikle ikisi de çok zor ama sezeryan sanki kolaymış gibi konuşan bi kesim varya kesinlikle kolay değil kaç kat kesiliyosun sancısı ağrısı hareket edememe hepsi zor

Yaaaa maşallah diyorum çok emek verip yazmışsınız ama inanın bunlar her anne için umut hayırlısıyla bu süreci güzel bi şekilde bitirince sayfa yazıcam soruların cevabı olsun diye yada umut bekleyenler için inanın bu yanıtlarınız çok önemli ama nasıl zor zamanlar atlatmışsınız Allah çektiklerimizin mükâfatını fazlasıyla versin sağlık sıhhat afiyetle hayır evlat etsin inşallah aynı sizin gibi bende haftamı tamamlarım dua istiyorum tekrardan çok teşekkür ediyorum

Doğum yapacak kızlara tavsiyem. Kesinlikle bir çift göğüs kalkanı alın. Ve lansinoh krem
. Bebeğim küvezde olduğu için ben sağdım sütümü uçları kuruyor çatlıyor yara oluyor. Göğüs ucum deri değiştirdi resmen. Kıyafet dokununca çok acıyordu her sağım sonrası krem sürdüm. Kalkan taktım. O kadar rahat ettim ki. Ayrıca sütünüz artmaya başlayınca kalkana birikiyor boşa gitmiyor süt. Her damlası çok değerli biliyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…