- 1 Ağustos 2018
- 3.017
- 5.029
- 158
Sanırım herkese bastırıyorlar ama kanama durumuna göre değişiyor. Bana 4 kez bastırıp alttan kanamama baktılar ama uyuşukluğum geçmediği için hiç bi şey hissetmedimBana bastırmadılar ya herkese bastırmışlar,unutuldu mu,bastırması mı daha iyiydi anlamadımNormal doğumu halledemedim ben canım sezeryana ondan çevirdik ama hiçbirinin diğerinden kolaylığı olduğunu düşünmüyorum artık.Doğurmak çok zormuş
Ama bana bastırılmadı ve aşırı korkuyordum bu durumdan.Unutuldu diye düşünmeye başladımSanırım herkese bastırıyorlar ama kanama durumuna göre değişiyor. Bana 4 kez bastırıp alttan kanamama baktılar ama uyuşukluğum geçmediği için hiç bi şey hissetmedim
Yaaa canım sezaryen sonrası bende de aynı durum oldu emziriyorum diye bi ilaç da kullanamadım, doktora da gitmedim. Çok feci yanma oluyordu biraz azaldı ama şuan yine duş alırken falan tuz dökülmüş gibi yanıyo şampuan sabun değdiğinde. Sonda takıldı edildi ondan enfeksiyon mu olduk acaba
Dün oldum sezeryan aynı durımdayım çok zor. Bide doktor gelip pansuman yaptı şu geçirmez bant yapıştırdı dikişlerimi açıp bi daha onarmışlar orayı daha düzgün dursun diye gerilmiş biraz çünkü hatta göbeğine kadar morarabilir korkma normal dedi
Bana bastırmadılar ya herkese bastırmışlar,unutuldu mu,bastırması mı daha iyiydi anlamadımNormal doğumu halledemedim ben canım sezeryana ondan çevirdik ama hiçbirinin diğerinden kolaylığı olduğunu düşünmüyorum artık.Doğurmak çok zormuş
Kız bana niye yapılmadı buKızlar siz yazınca tekrar yaşıyorum sanki. Ay o kanama kontrolü çok zor oluyor ya. Göbeğini çeviriyorlar sanki. Banada 3-4 kez yaptılar.
Kızlar 1 hafta zor. Sanki hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor ağrılar sızılar. Ama çok şükür 12. Gün bugün artık pek birşey kalmadı diyebilirim. 1 hafta zorladı ama
Bence yapılmıştır ama anlamamışsındır masaj yapar gibi hafif yokluyorlar ilk sezaryeni bende hatırlamıyorum bunda bildiğim için bekledim korkuyla ma hissetmrdim uyuşukluktan
Canım hiç dut kurusu hoşafı içtin mi? Ben hem doktorlardan hem de büyüklerimizden duydum. Bugün akşam kaynatacaz kayısı üzüm dut kuruşunu şekersiz olarak. Yarın hastanede içecem. Çok süt yaptığı söyleniyorKızlar ben 3.günümdeyim sütüm bir türlü inmedi,bütün tuşlara da basıyorum.Ebe 3 -5 güne gelecek normal dedi ama başka kaçırdığım bir yer varsa onu da yapayım kendim emzirmek istiyorum çuçuğum şırıngayı cuklatıyor
Ayy heyecanlandım aramız bihaftayaa inşallah benimkide gelirr en kısa zamanda cnaım şimdi nasılsınnKızlaaar günaydın nişanım geldi bu sabah demek ki umut varSu sandım başta ama nişanmış. Şimdi de dependle bekliyorum
Benim de çok kanamam yok,sabah pede geçtim bende.Sanki ona da yapılmamıştı yanlış hatırlamıyorsam çok kanamam yok diyordu o. Hemen pede geçmişti.senin kanaman nasıl canım
Ameliyathanede yapıldı herhalde ama sanki rahmin toparlamış dedi hemşirenin biri ondan mı yapılmadı ki.Bence yapılmıştır ama anlamamışsındır masaj yapar gibi hafif yokluyorlar ilk sezaryeni bende hatırlamıyorum bunda bildiğim için bekledim korkuyla ma hissetmrdim uyuşukluktan
Bugün yapıldı canım o da,kv yaptı.Onu da içeceğim inşallah.Bestlak,malt içeceği,tahin helvası filan günlük içiyorumCanım hiç dut kurusu hoşafı içtin mi? Ben hem doktorlardan hem de büyüklerimizden duydum. Bugün akşam kaynatacaz kayısı üzüm dut kuruşunu şekersiz olarak. Yarın hastanede içecem. Çok süt yaptığı söyleniyor
Kesinlikle ikisi de çok zor ama sezeryan sanki kolaymış gibi konuşan bi kesim varya kesinlikle kolay değil kaç kat kesiliyosun sancısı ağrısı hareket edememe hepsi zorBana bastırmadılar ya herkese bastırmışlar,unutuldu mu,bastırması mı daha iyiydi anlamadımNormal doğumu halledemedim ben canım sezeryana ondan çevirdik ama hiçbirinin diğerinden kolaylığı olduğunu düşünmüyorum artık.Doğurmak çok zormuş
OOoooOo bi gireyim naptınız bakayım dedim beklediğim mesajı buldum hadi su gibi geçsin doğumun inşallah canım benim sağlıkla kavuş bebişineKızlaaar takip için yattım hastaneye. En geç yarına doğuruyorum inşallahDua edin
Hadii hayırlısı ilee güzel haberlerini bekliyoruz canımmKızlaaar takip için yattım hastaneye. En geç yarına doğuruyorum inşallahDua edin
Allah'ım kolaylık versin canım. Su gibi geçsin sürecinKızlaaar takip için yattım hastaneye. En geç yarına doğuruyorum inşallahDua edin
Yaaaa maşallah diyorum çok emek verip yazmışsınız ama inanın bunlar her anne için umut hayırlısıyla bu süreci güzel bi şekilde bitirince sayfa yazıcam soruların cevabı olsun diye yada umut bekleyenler için inanın bu yanıtlarınız çok önemli ama nasıl zor zamanlar atlatmışsınız Allah çektiklerimizin mükâfatını fazlasıyla versin sağlık sıhhat afiyetle hayır evlat etsin inşallah aynı sizin gibi bende haftamı tamamlarım dua istiyorum tekrardan çok teşekkür ediyorum0.7 cm olduğu için doktorum hastaneye sevk verdi hastane yatis verdi. Sürüntü sonucu Enfeksiyon çıkınca fitil kullandım 3-4 gun civari, sonrasında düzelme oldu mu diye olctuler yine kısaydı.olcum her gün olmadı, her gün ölçmenin çok da sağlıklı olmadığı söylendi. 3-4 günde bir ölçüldü hep.bol bol istirahat ettim.baska doktor 2,5cm ölçtü ve taburcu etti 12 gün sonunda.bu sırada her gün Ctg ile kasilmalarim.bebegin hareketleri takip edildi Ctg ile
Hastaneden döndükten 2 gün sonra kendi doktoruma gittim yine kontrole. Yine kısa çıktı ve ölçümler farklı olabiliyor ama haftan erken diye riske atmayalım dedi yeniden sevk verdi. (2,5 ölçen doktor üstünkörü ve yanlış ölçmustu bence)
Tekrar hastaneye gittim yeniden 1cm in altında çıkınca ve neredeyse bebeğin kafasini gördüklerini söylediler, çok baskı oluyormuş. Hemen ciğer geliştirici kortizon iğne yapıldı ve 20ser dakika ara ile de art arda 4 adet nidicard kasılma onleyici ilaç verdiler. 24 saat sonra yeniden kortizon yapıldı.bu sürede açlık tokluk ölçüldü her gün.5-6 gün sonra yeniden 2.5 cm civarı olculdu ve taburcu oldum evde yattım hep.haftada 2 kere doktoruma gidiyorum kontrole o günden beri. O sadece Ctg yapip serviks ölçüyor.en son cuma günü 3cm ölçtu. Artık sürekli yatmana gerek yok dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?