Gümüş olan mı normal plastik gibi olan mı? Ben gümüş almadım yarın doğıma gideceğim yanıma alayım hemenDoğum yapacak kızlara tavsiyem. Kesinlikle bir çift göğüs kalkanı alın. Ve lansinoh krem
. Bebeğim küvezde olduğu için ben sağdım sütümü uçları kuruyor çatlıyor yara oluyor. Göğüs ucum deri değiştirdi resmen. Kıyafet dokununca çok acıyordu her sağım sonrası krem sürdüm. Kalkan taktım. O kadar rahat ettim ki. Ayrıca sütünüz artmaya başlayınca kalkana birikiyor boşa gitmiyor süt. Her damlası çok değerli biliyorsunuz.
Siz de bol bol istirahat edin, kendinizi yormayin..ben 36ya kadar geldim şuanda şükür.Yaaaa maşallah diyorum çok emek verip yazmışsınız ama inanın bunlar her anne için umut hayırlısıyla bu süreci güzel bi şekilde bitirince sayfa yazıcam soruların cevabı olsun diye yada umut bekleyenler için inanın bu yanıtlarınız çok önemli ama nasıl zor zamanlar atlatmışsınız Allah çektiklerimizin mükâfatını fazlasıyla versin sağlık sıhhat afiyetle hayır evlat etsin inşallah aynı sizin gibi bende haftamı tamamlarım dua istiyorum tekrardan çok teşekkür ediyorum
Hadi hayırlısıyla kucağına al bebişiniKızlaaar takip için yattım hastaneye. En geç yarına doğuruyorum inşallahDua edin
Yok gelmiş canımSenin suyun gelmemis demek ki canim
Ultrasyonda bazen yanılmalar ola biliyor, bence başka bir doktorada görün için rahat ederKızlar 37+6 yım bugün doktor kontrolüm vardı ve bebeğin 3900 olduğunu, karnı ve omuzları başına göre büyük olduğu için omuz takılma riskinin yüksek olduğunu söyledi doktor ve bir hafta sonraya sezaryen önerdi. Kendimi hiçsezaryen fikrine hazırlamamıştım. Benzer durumda olan var mı acaba, ne yapacağımı şaşırdım şimdi ultrasonda da yanılma payı var bi de zayıf olursa bebek bosuna sezaryen olmuş gibi hissedeceğim riski göze almalı mıyım sizce
Canım günlerimiz aynı neredeyse, şekerin mi vardı? Daha önce de hep böyle önde çıkıyor muyduKızlar 37+6 yım bugün doktor kontrolüm vardı ve bebeğin 3900 olduğunu, karnı ve omuzları başına göre büyük olduğu için omuz takılma riskinin yüksek olduğunu söyledi doktor ve bir hafta sonraya sezaryen önerdi. Kendimi hiçsezaryen fikrine hazırlamamıştım. Benzer durumda olan var mı acaba, ne yapacağımı şaşırdım şimdi ultrasonda da yanılma payı var bi de zayıf olursa bebek bosuna sezaryen olmuş gibi hissedeceğim riski göze almalı mıyım sizce
Normal plastik olan canım ben gümüş almadımGümüş olan mı normal plastik gibi olan mı? Ben gümüş almadım yarın doğıma gideceğim yanıma alayım hemen
Normal plastik olan canım ben gümüş almadım
Kuşum karnına bastırmayı diyorsan bana ameliyatta yapmışlar onu ama ben bebek cıktıktan sonra bayıltıldığım için şahit olmadım
Canım bende Philips’in göğüs kalkanı var. Ama kullanamıyorum. Göğüs uçlarım zaten yanık gibi sızlıyor. O da iyice havasız bırakıyor gibime geliyor. Sen nasıl bakım yapıyorsun göğsüne?Normal plastik olan canım ben gümüş almadım
Valla cancazım gazla başımız dertte. Kök söktürüyor bize minicik boyuyla. Uykudan bile ağlayarak kalkıyor aha diyorum başladı deli duduBende de aynı ya/ baya da su içiyorum ama. Böyle dediğin gibi sonda takıldığında ve ameliyat sonrası ilk idrarı yapmak gibi. O kadar şiddetli değil ama yinede yanıyor yani.
Sen nasılsın kuzucum . Nasıl gidiyor. 40 ı nız yaklaştı sizin
Hastaneye yatmış biri olarak dolapta tek askı var askı getirtiyorum, klozete güvenmiyorum klozet örtüsü getirtiyorum. Banyo terliği almamışım duş alıcam gece. Dezenfektan ve ıslak mendil (kendim için). Bir de kahve makinesi. Bebekle ilgili olanları almışsındır hep ben de aldım keyfime ve temizlik anksiyeteme karşılık gelen şeyleri atlamışım.Kızlar yarın sabah 7.30 da hastaneye girişim yapılacak. Büyük ihtimalle 8.30 gibi ameliyata alınacam. Çok heyecanlı ve stresliyim. Son kez çantama koyacaklarıma bakıyorum. Mutlaka al yanına dediğiniz şeyler var mı? Keşke alsaydım, daha fazla koysaydım dediğiniz neler var?
Doktor en fazla 300 gram oynar defalarca ölçtüm karın çevresi çok geniş yüzde doksan iri bebek dedi ben yine de baska doktora da görüneceğim tabiiUltrasyonda bazen yanılmalar ola biliyor, bence başka bir doktorada görün için rahat eder
Kızıma yetecek kadar anca çıkıyor arada mama veriyorum. Ekstra doğumda bestlak aldım onu kullanıyorum. en az 3litre su. Beslenme falan da etkiliyor ama benim fark ettiğim en önemli şey uyku. Bulduğun her fırsatta uyumaya bak. Bir ara uyuyamadım sütüm kesilecek sandım hiç çıkmıyordu. Biraz uyuyup dinlenince toparladımCanım sütün ne zaman nasıl arttı yaptığın ekstra bşy var mı
Lansinoh krem sürüp kalkanı taktım. O krem baya yumşatıyor iyileştiriyor göğüs ucunu. Her emzirme sonrası sür ama. Benim artık şükür iyileşti. Kullanmıyorum sadece kalkanı takıyorum. Kıyafetle temasta sızlıyor benimdeCanım bende Philips’in göğüs kalkanı var. Ama kullanamıyorum. Göğüs uçlarım zaten yanık gibi sızlıyor. O da iyice havasız bırakıyor gibime geliyor. Sen nasıl bakım yapıyorsun göğsüne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?