2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    229
Ay inşallah ya. Bende 2 cm açıklık. Sabah altıda suni sancı verecekler eğer sancım artmazsa. Keşke beni de eve yollasalardı 40’ı geçtiğim için yollamıyormuş risk almış oluruz dedi.

kızlar merhaba, bugün 39+2 oldum çatı muayenesi vardı merak edenler için söyleyeyim evet gergin bir olay rahatsızlık veriyor tabikii ama korkup aşırı can yakan bir şey değil. Muayeneden 1 saat sonra sancım oldu ama düzensiz, doğuruyorum sandım Sizde böyle bir şey oldu mu bizim ki daha kanala girmedi. çatı muayenesi olduktan ne kadar sonra doğum yaptınız doktor bunun doğumu hızlandırabileceğini söyledi.

Canım neden eve gönderdi doktor suni sancı falan deneyelim demedimi suyunda gelmişyaa aman dikkat et sağlıklaca kucağına al inşalahh

Canım bnmde kanala girmedi ağrı değildi bndede sonrasında sancı gibi oldu ama asla korkulacak bpyutta değil sonra geçtii oda kendimi sıktığımdan oldu sanırım

Canım bnmde kanala girmedi ağrı değildi bndede sonrasında sancı gibi oldu ama asla korkulacak bpyutta değil sonra geçtii oda kendimi sıktığımdan oldu sanırım
Evet olabilir benimde geçti. ne zaman girecek bu bebişler kanala çok nazlılar sancı girince gece giderim doğuma dedim ama yine yok pazartesiye kadar doğmazsa planlarız dedi doktorum suni sancı yada sezeryan daha fazla bekleme taraftarı değil

Kızlar 37+2 deyim. 2 gündür aktif bir baş dönmem var. Enerjim iyice çekildi. Gündüz eşimle dışarı çıktık 2 saat kadar dolanma gafletinde bulunduk. Bu saat oldu yeni yeni kendime geliyorum. Neyden kaynaklanıyor anlamadım sürekli bi bulantı ve baş dönmesi hali var

Gözün aydın canım, Allah analı babalı büyütsünsürecin nasıl ireliledi zaman olunca yazar mısın

Günaydın gözün aydın canım sağlıkla büyütün inşallah her şey yolunda di mi nasılsınız

Ayyy maşallah hikayeni anlattt

Gözün aydın olsun canım. Allah analı babalı büyütsün

Gözün aydın canım, sağlıkla büyütün iniallah Herkes teker teker adaya veda ediyor bir ben kalıcam bu gidişle demirbaş
Teşekkür ederim canımlar, on dk civarında sancılarım vardı yürüyüşe gittim sonra kesildi gibi oldu bir iki saat tam yatacaktım nişan geldi sümüksü pembe bir şekilde o geldikten sonra düzenli sancılar başladı beş dk da bir civarında gelmesini bekledim sonra hastaneye gittik çok geçmeden doğdu küçük kızçem darısı tüm bekleyenlerin başına olsun inşallah

Canım sen ne durumdasın şu an?
Canım eve geldim ben aksam üstü imza atıp kendi isteğimle geldim. Tansiyon daha normaldi ama nst de biraz sanckm çıkıyormuş 1 cm de açılma varmış bu nedenle yollamak istemediler ama ben orada iyice stres oldum nedense yani doğum korkusu sardı aşırı beni eve geldim duş falan aldım tekrar kendimi doğum düşüncesine alıştırmaya çalışıyorum

Ayy maşallahh darısı bizee canımm inşallahh normal doğum için yaptığın şeyler varmıydıı

Genelde dogumu baslatmak icin suni sanci falan verirler ya canim, beklemek riskli cunku, benden litrelerce su gelmisti, atesini falan sık sık kontrol et canim
Suni sancı için riskli söyledi, bebeğe zarar verir, açılma biraz daha olsaydı belki düşünürdük dedi

Peki size risk var falan dendi mi? Ben de çok istiyorum
Hayır ama sizinle aramızda 700 gram var, benim 38+4te kontrolüm var umarım artık çok kilo almıyordur bebek. Bir hafta arayla ölçtüğünde 50-60 gr almıştı ona güveniyorum. Ama burda da haftalık ölçümler yanıltıyor diyorlar.

Bence de yanıltıcı çünkü iki hafta önce 3100 çıkmıştı başka hastanede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…