• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    229
Başka bir doktora görünmende fayda var o zaman ama o da böyle derse bence dinle, çünkü bebişin bi tık kilolu doğacak galiba
Kendimi hiç hazırlamadım sezaryen fikrine, bana bakacak kimsem de yok inanılmaz stres oldum çok üzgünüm sabahtan beri 😔 hayırlısı ve sağlıklı olan neyse o olsun diyorum

Canım eve geldim ben aksam üstü imza atıp kendi isteğimle geldim. Tansiyon daha normaldi ama nst de biraz sanckm çıkıyormuş 1 cm de açılma varmış bu nedenle yollamak istemediler ama ben orada iyice stres oldum nedense yani doğum korkusu sardı aşırı beni eve geldim duş falan aldım tekrar kendimi doğum düşüncesine alıştırmaya çalışıyorum
Bence iyi yapmışsın hastane ortamı insanı daha strese sokuyor evinde daha rahatsın en azından. Açılmanı destekleyecek hareketler falan yapabilirsin halin varsa, hastaneye ne kadar açıklıkla gidersen o kadar iyi sonrası en azından ıkınma olur kısacık biter süreç. 🙏🏻

Kızlar sabah 7.30 da hastanedeyim. Dua edin nolur çok korkuyorum🥺. İsmim Ceyda, bebeğimin ismi Doğa

Back
X