Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar dualarınızı bekliyorum, yarın artık tontik kızımı alıyorlar. Çok istedim normal olsun diye ama makrozomik (iri bebek) statüsünde olduğu için asla riske attırmıyorlar. Zaten ne nişan geldi ne suyum, asla sancım bile yok :) O yüzden yarın kavuşma günümüz nasipse :)
Benim bebeğimde aynı şekilde solunumdan dolayı yoğun bakımda bugün 4. Günü daha antibiyotik tedavisi de başlanmış 7 gün verilecek dedi doktor durumu takip ediyorlar bakalım hayırlısıyla çıkarlar inşallah çok geçmiş olsun size de
Benim bebeğimde aynı şekilde solunumdan dolayı yoğun bakımda bugün 4. Günü daha antibiyotik tedavisi de başlanmış 7 gün verilecek dedi doktor durumu takip ediyorlar bakalım hayırlısıyla çıkarlar inşallah çok geçmiş olsun size de