Aklım bebeğimde olduğu için hiç uyuyamıyorumCanım uyku düzenin nasıl? En çok uykuda artıyor süt. Gündğzleri uyumaya calış
Çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederimYarın 40 muayenemiz var sorcam doktoruna bakalım yazarım verdiği cevabı
En kısa zamanda kavuşursun inşallahYoğun bakımda hala. En geç 1 haftaya taburcu olacak diyorlar. Bugün daha iyiymiş ama hala solunuma bağlı
Bebeğin için uyumalısın canımın içi. Hoşafını takviyelerini iç 2 saat uykuya geç. Uyandığında sütünü sağ bak nasıl şaşıracaksın bebeğine şifa oAklım bebeğimde olduğu için hiç uyuyamıyorum
Benim bebeğimde aynı şekilde solunumdan dolayı yoğun bakımda bugün 4. Günü daha antibiyotik tedavisi de başlanmış 7 gün verilecek dedi doktor durumu takip ediyorlar bakalım hayırlısıyla çıkarlar inşallah çok geçmiş olsun size deYoğun bakımda hala. En geç 1 haftaya taburcu olacak diyorlar. Bugün daha iyiymiş ama hala solunuma bağlı
Aynen benimki de antibiyotik alıyormuş canım. İnşallah bir an önce çıkarlar. Seninki tam solunuma mı bağlı? Benimki öyleBenim bebeğimde aynı şekilde solunumdan dolayı yoğun bakımda bugün 4. Günü daha antibiyotik tedavisi de başlanmış 7 gün verilecek dedi doktor durumu takip ediyorlar bakalım hayırlısıyla çıkarlar inşallah çok geçmiş olsun size de
Devlette doğum yaptım canım süreç özel hastaneden farksız ama doktor önemli tabi ki bu süreçte bebegi temizleyip giydirip muayenelerini aşılarını yapıp odamıza getiriyorlar ben odaya geldiğimde mışıl mışıl uyuyordu benden önce gelmiş minigimKızlar devlet hastanesi, eğitim araştırma hastanesinde doğum yapanlarınız var mı?
Süreç nası geçiyo, bebeği babaya ne zaman gösteriyolar vs çok merak ediyorum
canım benimkinde şöyle oldu 36+3te doğdu acil sezeryana alındım ben bir sabah feci bir kanama ile uyandım bir önceki gün ciğer geliştirici iğne vuruldum ama 2.dozu olacaktım doğum yaptığım gün ama olamadım nasip olmadı sonra işte solunum düzeyi düştü küveze aldılar ilk doğduğu gibi girmedi 3 saat sonra falan aldılar. Tam solunuma bağlı değil kendi de alıyor ama makineden destekte alıyor 2. Gün ciğere tüp takıldı öyle gerekmiş bugün aradım sordum tüpü çıkartmışlar solunum düzeyi iyi ama makine hala bağlı dedi bekliyoruz antibiyotikte veriliyor takip ediliyor ama ne zaman çıkar söylemiyor doktorAynen benimki de antibiyotik alıyormuş canım. İnşallah bir an önce çıkarlar. Seninki tam solunuma mı bağlı? Benimki öyle
Canım henüz deneyimlemedim ama aynı sorumu arkadaşım yaşadı gündüzleri odasında uyuyordu bebişş akşamları yanına alıyordu durmuyo uyumanın imkanı yok diyordu gündüzleride kendi odasında uyutmaya başladıı yani gecede gündüzde aynı odada uyutmaya başladı öyle çözüm buldum demiştiKızlar benim bebeğim salonda çok sakin, uyuyor. Yatak odasında mızmızlanıyor, uyumuyor. Böyle bir durum yaşayan var mı?
Salonda seste loş ışıkta uyumaya alıştık 2 hafta dedim artık annemden ayrılıp eşinle yatak odasında yatalım gece zehir oldu gözünü kırpmadı çocuğum sürekli mızmız idi 3 saatlik uyku ile tamamladım geceyi . Daha da tövbe yatak odasında yatmam dedim . Yerini yadırgadı sanırım.Kızlar benim bebeğim salonda çok sakin, uyuyor. Yatak odasında mızmızlanıyor, uyumuyor. Böyle bir durum yaşayan var mı?
Ay kız buraya gelemedim yaMerve nerdesin kuzum yaaa
Ben de yatağı o şekilde kullanıyorumYatağın içine reflü yatağı koyuyorum eğimli, düze de yatırdım bana mısın demiyor kucaktan gidince nereye yatırırsam yatırayım aynıbizim bi düzen değiştirmemiz lazım. Gündüz uyuyo çünkü şuan mışıl mışıl mesela uyandıramıyorum bile, geceleri garezi bana hanfendinin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?